![]() |
Kapısındayım Sonların
Geldim Kapındayım Çıplak ve aç Üşüyorum Yalnızlığım üşüyor Ölüm gibi titriyorum Maviye çalan gözlerim titriyor Yorgun kirpiklerim kapanıyor Elveda beklentilerim Hoşcakal sevda aşk Hoşcakal Ahmet Salih Bak |
Kar
Kar teneleri düştü Kadehime Gecede Onlari izledim Yok oluşlarını Yalnızdılar Benim gibi Yalnızlığı seviyor oldum Seni sevdiğim gibi Keşke gitmeseydin Beni bende bırakıp Senden sonra anladim ki Yaşamak Nefes almakmış Sadece Anlamsız bakış gibi Dön be güzelim Seni cok özledim Dön artık Seni bekliyorum Dön Pedaliza'm Ahmet Salih Bak |
Kar taneleri
Kar tanelerini izliyorum Sevinç kaplıyor tüm bedenimi Kar tanesi olmak vardı Sevgi dolu kar tanesi olmak Belkide istediğim Saçlarına düşen Sabah yürüyüşlerinde. Camdan bakmalısın bana Sıcacık odanın camından Ben yere düşüp yok olurken Sen yeni kar tanelerine Bakacaksın Gecenin yalnızlığındayken ben 18aralık 05 Altunizade Ahmet Salih Bak |
Keşke
Yıldızlar alçalmıştı Sayılabilecek kadar Işıkları kararıyordu Alçaldıkça Uzandim şezlonga Seninle Dünya yoktu Sen ve ben Uzun uzun izledik Hayal kurucu yıldızları Keşke dedim Keşke Keşkeler çoğaldı Bende Yıldızlar karardı Toprak kaydı altımızdan Her yer sallanıyordu Deprem oluyordu Beynimde Enkaz altında idim Bekliyordum Kimse var mı seslerini Duyulmuyordu birşey Yalnızdım Keşke yanımda olsaydın Diye geçirdim içimden Gözlerim kapandı Elveda mutluluk Anılarım Sevgim Elveda Ahmet Salih Bak |
Kiralık aşklar
Kiraladım aşkları Ödünç aldım mutlulukları Sözümde durmayacağım Vermeyeceğim Ödünç aldıklarımı Güzelmiş Yere değmeyen ayaklarım Güzelmiş Kiralıkta olsa Aşk Ahmet Salih Bak |
Kirpiklerindeyim
Sonsuz başlangıçların Sonundayım Kirpiklerinden Düşerken Gözyaşların Ahmet Salih Bak |
Kolaydı Mutluluk
Uyandım Kösele kokusuyla Bayram sabahıydı Dünden kalma bir gündü Güneşli ve çocuksu Çok özledim Gençliğimden bile uzak O günleri Annem Ahmet Salih Bak |
Konuş benimle
Kendimle kalmak istedim Bugün Sohbet ettim uzun uzun Sıkıcı geldim kendime, kendim Artık kendimle Konusmayacağım belkide Sohbet yalnızlığımı Artırıyor Hüzünlendim Bugulandı gözlerim İki damla gözyası düştü Kucagımdaki yalnızlığıma Agladık birbirimize sarılarak Gecede Ahmet Salih Bak |
Korktum
Gözümün nurundaydın Ağlamak istedim Ağlayamadım Korktum seni kaybetmekten Sen kenarındaydın gözümün Kayıp gitmenden korktum Ahmet Salih Bak |
Kör Kuyulardayım
Çaresizim Sensizim Yoksulum Sevdalara Beni Benden Koru Ve Bana Yardım et Allahım Ahmet Salih Bak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.