![]() |
Bugün Bayram
Bu gün bayram burda nereden bilim Ne gelen bana var hiçkimsem yoktu Kaldım ben bu evde sesim çıkmıyor Bugün bayram burada sesinizi özledim Ayı yılı ben saymam ******* bana yeter Aklıma her düştükce o gece kabus olur Ses geldiyi o günü asla hiç unutamam Bugün bayram burada sesinizi özledim Sandım kapanmış yolar kar kapıyı kapatmış Sevginin bin çeşiti bende bunlar toplanmış Güç yetmez ki ayırım hepsi zaten bağlıdır Bugün bayram burada sesinizi özledim Ağlamayı hiç sevmem ölürsem ağlamayın Yeyin için çalışın muhtaç olma dostuna Önce güler sonura okşar pişman edero insan Bugün bayram burda sesinizi çok özledim Navruz Kaplan |
Cesedim Kaldı
Yarım kalmış sözüm vardır diyemem Bana bu özeldi saklarım demem Tek çift oynuyunanben bunu vermem Sen deyil baban gelse vermem ki Nefesim kesildi yola bakmaktan Tez gelsin biri teseli bulurum Ağlasamda btmez ki bu çile Alırsam vermem benim hakımdır Gidince benide yanında götür Sana ben yük olmamki acıkmam Selamla olacak şeyler deyil ki Beni sen öldürdün cesedim kaldı Navruz unutamadan yolara baktı Kim gelse açıktı kapılar ona Şifireli deyil ki tak tak yeterli Beni sen öldürdün cesedim kaldı Ne zaman ben size yalan demişim Açık benim sözüm gerek yok demem Sizede yasaktı sizde o kan var Beni sen öldürdün cesedim kaldı |
Çalındı Hayalım
Hayeler kurmuştum yok etin benden Hangisini sayım aldın hepisini Geriye kalmadı desem benimdir Sen rahat et yeter beni boş ver Nakış ben yapmıştım her hayelime O gün geldiyinde yasak ağlamak Sevdiyim yanımda beni koluyor Aklım bende deyil aldı sevenler Bıkmıştım hayatan ölüyüm sanki Bir kaçı harıç sevinen çoktur Zarardan çok korktum kaçtım oradan Yakama yapıştı kopmadı benden Kilit vurdum ben dilime konuşma Sevdiyimi hiç kimseye söyleme Bana ayıt bende kalsın hatıra Onada sırımı demem ki kalsın Pişirdim içimde bütün sirları Bazısı çok pştı çiy olan vardı Kimse demedi ki bana sırını Benimle yatan sırlarçok oldu Nahlet olsun bu kaderim gülmedi Kimse yemedi ben yedirmişim Üstünde yazılı benim adım var Leş kargalar yedi bit medim halen Ekmeyin üstüne kim ad yazar ki Ben yazdım o adam halen sürünür Önce selam vermez iken ağlıyor Temeli bozuktur yaşamaz bina Navruz Kaplan |
Çanakkale Geçilmez
Çanakkale geçilmez ki gelmişler Dinlemedi düşman üst üste geşdi Ellerde şişeler zırzurna içmiş Niyetler kötüdür kaçmak istiyor Gelene dur dedik gelme sen fazla Geri dön bu yolda ölmeyin fazla Kefen olur bu topraklar herkese Ölen ölür kalan sağlar kurtarır Kuşatık dört yandan görmedi kimse El ele verince bekledik emir Bir baktık geliyor toznan dumanla Dur düşman bu vatan benimdir vermem Türklüyün şerefi burda ölmekti Mezarda yatanlar kefensiz atam Arkadan geliyor haberin varmı Bir karış topraktan vermem düşmana Utansın düşmanlar islah olmadı Boşuna öldüler hayın düşmanlar Bir kaç kurnaz tanımadan soralar Ben türküm atanda türk kalacam Anıtı kim ora dikti söyleyin Türklerin simgesi adı zaferdir Nice şehit verdik hesap sormadan Türkün türkten başka dostu yok zaten En büyük zaferi biz yaptık orda Çanakkale derken tanıdı dünüya Boğaz dar geliyor kimse geçemez Türkün şerefidir yazdık tarihe Unutmayın olan kalan tarihi Kim nerde ne yaptı yazdık tarıhe Unutanlar üstümüze geliyor Yine derse var ihtiyacınız galiba Toz penbe göründü galıba türkler Fazla ileri geri getiniz orda Çok oldu dokunmayın türklere Titiretir dünüyayı dersiniz varmı |
Çatlak Dudağımı Islatı Göz Yaşlarım
Çatlak dudağımı islatı göz yaşlarım Bekliyorum bitmedi içimde bir ses var Titiredi elerim karşımda resim vardır Gelecek bana bir gün yolara bakmam artık Kan ağlıyor içimde ona olan sevgi var Atamadım içimden doktorlar bulamadı Çok ucuz ben satıldım bednimde onula Nere giderse gitsin taşıyacam bedende Şafaktan kalkıyorum su süt aç koymam Beni sevsede olur sevmesede bırakmam Alıştırdı kendine berber çok aç kaldık Tok kaldığımı sayamam onu ben saramadım Onun adı yok bende silmişim gizli bende Nere gitse benimle tutsak etmişim onu Ne yanı ne istiyor aç koydu kaç kiloyom Navruz deyil diyorlar ben aynı adamım Navruz Kaplan |
ÇatlakDuvarlardan Çok Baktım Ona
Çatlak duvarlardan ben baktım Sadece gölgeni görsem yeterli Yaterken hayalım sana bağlıydı Kaktığımda yoktun ağladım o an Sabır duvarını ben çoktan aştım Ben birini biri beni çok sevdim Ne ben anlatım ona ne o biliyor İçimde sakladım yeşerdi bende Her an aklımda taşıdım evde En iyi yerde yatıyor bende Kimseler bakmasın benim özelim İlk defa sevmiştim tutuştum yandım Ferhat ne ki kerem gibi yandırdı Diyemedim bilmiyor ki ne deyim Adını andığım zaman duruyor Yılarca görmedim görmek istemem Navruz benim adım onunku teco Adını yazamam rusbay etmem Öylesine güzel yerde yatıyor Rahtsız etmem ki ben olum yeter Navruz Kaplan |
Çerçivede Ben Yokum
Çerçive gibi asılıyım burada İçinde ne resim ne de ben varım Sizi arıyorum gece ruyamda Benim gibi unutmayın ne var ki Kendimi unutum sizi aradım Baş ucumda sizden biri olmadı Gölgenize ben burada muhtacım Size yalvarıyorum beni arayın Günahsız bedenim esirdir burda Ya selam gönderin yahuta ağlat Hak eden ağlıyor etmeyen güler Vijdanan rahatım çektiyim azap Size benzetemem hiç bir varlığı Tanırıdan sonura size tapardım Yemek deyil ki doymam o anda Adınız ilaçtır yaşatır beni Sizden istediğim az bir tebesüm Sakın ola kaşınızı asmayın Doyamam ben size asmayın surat Benim sizden alacağım mutluluk Navruz Kaplan |
Çığlık Atım O Günü
Çığlık atım burda sen yoksun artık Nefes aldım burda hiç zor olmadan Aklıma sen geldin biranda çıkmaz O gece yatmadan birbaktım sabah Etkide kalmışım bıraz zor çıkar Ne çektiyim beli etirafa sorma Gördüyümde beli zaten heycan O gece yatmadan birbaktım sabah Ben değiştim eski o ben deyilim Sürgüne geldiyim o gün var ya Kendime gelmedim tam unutmuşken O gece yatmadım birbaktım sabah Adın bazan çok rüyama giriyor O gecesi sabahladım yatamam Adımı gizledim sen koydun Navruz O gece yatmadım birbaktım sabah Sevgi hakim olur birde para var Sen kendini bakır etin kalayda Altın varken demir oldun ovada O gece yatmadan birbaktım sabah Navruz Kaplan |
Çıkarım Yola
Haber ver gelince çıkacam yola El ele gelelim görsünler bizi Yanlış yapmam ki sevgimden Bin sefer de gelsen çıkarım yola Sakın ola bana surat sen asma Ben sevdim sen beni bilemem Bırak sen sevmeyi arkadaş olak Bin sefer desende beklerim seni Deme ki sevginin ağacı budur Tatlı söz muhabet güler yüz olmak El ele tutarken kalp atışına bak Bin sefer desende beklerim seni Navruz da severmiş yok desende Güzel olmaya sen hiç gerek yoktur Kalp dese çirkin sana güzelse Beklerim yılarca sen yeter desen Adını koymadan çok sevdim onu Bilmezdim sevgiden öyreti bana Sicaktı yaktı kavurdu kül olsamda Beklerim burada sen bana gelsen Navruz Kaplan |
Çıkması Zordur
İçim ferah deyil kim gelsin bana Özüm kazdım kuyumu çok derin Çıkması zordur gömüldüm burda Ben uzatım yolu sonu gelmez ki Ağlamaya gerek yok ki bitmiyor Nar gibi oldu gözlerim benim Önümü görecek halım kalmadı Ben uzatım yolu sonu gelmez ki Nakadar ağrım olsada demem Altında kalsamda her gün inlesem Yapmışım bir kaza yarı ölüyüsem Ben uzatım yolu sonu gelmez ki Yol çızerdim ben eskiden o evde Şimdi o harita yok oldu bende Navruz bin sefer giti bu yoldan Ben uzatım yolu sonu gelmez ki Vurdu kötü yerden görmedi kimse Ağladım olmadı yalvardım evde Gereken gitmekti yaşamak zordu Ben uzatım yolu sonu gelmez ki Gelince sevindi bir kaç kişi var Ağlayarak o günü ayrıldım evden Gözyaşıma bakmadı ki biri var Ben uzatım yolu sonu gelmez ki Navruz Kaplan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.