![]() |
Dost
Şu fani dünyada bir dostun varsa eğer Elemi şerbet edip çile çekmeğe değer Hacer Esma Yüksel |
Döngü
Ansızın kapatır kendini zora Kolayın yoluna yüzünü sürer Tembellik ilminde düşünce dara Dağ gibi karları kaşıkla kürer Hacer Esma Yüksel |
Döngü2
Bir zeytin dalıyla uçup geldi kırlangıç Dağların zirvesinde sisler aralanırken Masmavi yarınlara olsun diye başlangıç Güvercinin dilinde barış karalanırken Değişimi solumak kırlangıç kanadında Taze bir nefes gibi ciğerinde hissetmek Ve buluşmak döngünün ahenkli sanatında Barışı ömür boyu dua gibi zikretmek Hacer Esma Yüksel |
Dönüşüm
Arınır ruhumuz ayrılıklardan Doğunca ölümün taze şafağı Ufuklarda gerileyendir artık Hissiz yaşantıların asude çağı Hacer Esma Yüksel |
Dönüşüm2
Nasıl da nazlıydı nasıl da ince Ruhumun elemi seni görünce Ebedi hasretin bendesi iken Vuslata şah oldu ölüm gelince Hacer Esma Yüksel |
Durum
Vedaya hazır değil eylüllerin şarkısı Her nağme illa veda kokmak zorunda değil Yeni bahar güzeldir en az eskisi kadar Her başlangıç bir sondan doğmak zorunda değil Hacer Esma Yüksel |
Durum2
Elemine yaktığım bütün gazeller talan Yavan bulutsuzluğun açık isyanı yavan Nerde yitik bir bakış gözlerimi boylasa Yalan geçen zamanın akıp gittiği yalan Hacer Esma Yüksel |
Durum3
Geçiyor sefanın yalancı rengi Geçiyor üstümden yeşil haleler Kaybolan mevcudun olur mu dengi Göklere erişir gamdan naleler Yanıyor günlerin ötesi bugün Yanıyor yokluğa boşluk katarak Azalan izinde beliren hüzün Olmuyor varlıktan bir lahza ırak Duruyor şafakta ıslak çiğ gibi Duruyor nakışı nazik bağrında Boran da olsa, olsa da tipi Bugün de burada elbet yarın da Hacer Esma Yüksel |
Dürüstlük
Dürüstlük ne beter ne umarsız bir çile Ruhumu alır da veriverir sele... Hacer Esma Yüksel |
Düşümde
Zıpladım dün düşümde Bir adımda güneşin saçlarından tuttum Yakamadı lüleleri elimi Önce hassasiyetle onları yuttum Hacer Esma Yüksel |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.