![]() |
Gel ki sinan yeniden doğsun
Kırıklar içinde olan kalbim, 06/12/2003 Daha ne kadar yaşatır beni Sensizlikten zangırzangır zangırdayan, Omurlarım nasıl ayakta tutsun beni Neden gelmiyorsun,gelipte yaralarıma Neden merhem olmuyorsun Bir saniye bile unuttuysam seni, İki gözüm kör olsun Bıktım sensiz,yalnız yaşamaktan Gel ki sinan yeniden doğsun. Sinan Aydındağ |
Gel ruhum ol
Hep,hep özlem var sözlerimde 05/04/2004 Dayanılmaz bir acı,acı gözlerimde Gel sende ortak ol çektirdiğin çileye Gel ruhum ol ayrılmayalım mahşerde bile. Güll Sinan Aydındağ |
Gel sevdiğim
Ateş idin küllerin kaldı 14/05/2004 Duman oldu seni yeller aldı Bak şimdi kollarım bomboş kaldı Neredesin ey sevdiğim. Çekmekle bitmiyor bu hasretin Nereye baksam orada gözlerin Bir acı bir ızdıraptır ettiğin Yokluğun yüreğimi kanatıyor, Gel sevdiğim. Sinan Aydındağ |
Geleceğim
16.Ekim.2006 Bekle beni Bir gün mutlaka sana döneceğim Gönlümde sakladığım kır çiçeklerinin Hepsini sana vereceğim Karanlık ve sonbahara döndürdüğüm Şu günleri Elbet ilkbaharlarla aydınlığa çevireceğim Sinan Aydındağ |
Geliyorum gülüm
Sen sen diye yandı gönlüm 11/11/2003 Seni benden ayırır mı? sandın ölüm Bekle,bekle beni az kaldı geliyorum gülüm. Sinan Aydındağ |
Gidiyorum sonu olmayan sonsuzlukta
Dışarıda hava iyice soğudu 07/11/2003 Kışta artık kendini gösteriyor Yollarda ağaçlardan dökülen yapraklar Sanki yüreğimden kopmuşlar. Ne kadar hüzünlü ve ağır bir hava Gökyüzü ağladı ağlamakta Bu günlerde bütün hüzünler sana çıkmakta. Ne kadar üzülsem de ne kadar ağlasam da Gidiyorum dönülmez bir yolda Gidiyorum sonu olmayan sonsuzlukta. Sinan Aydındağ |
Gidiyorum...
10.Ekim.2006 Herkes bir yol çizmiş gidiyor Bense *******de ve gündüzlerde Adresi olmayan yöne doğru gidiyorum Gidiyorum bütün hüzün bulutlarını yanıma alarak Gidiyorum nereye gidiyorum? Neye gidiyorum? Kime gidiyorum? Bu şiiri niye yazıyorum? Hiçbirini bilmiyorum Sadece gidiyorum Sinan Aydındağ |
Git dedin
14.Temmuz.2006 Ben sana karım dedim Camın cananım dedim Her şeyinle her şeyine katlanırım dedim Sende bana GİT dedin Sinan Aydındağ |
Git diyorum ya sana...
27.Ocak 2006 Git diyorum ya sana dilim yalan söylüyor, Gözlerime baksana Git diyorum ya sana, gitmeni istemiyorum, Yüreğime sorsana Ne kadar acı çekiyorum bilemezsin Her uğurlamada bakarken ardından Benim olsa, hiç gitmese, Hep yanımda kalsa diye düşlerim Her vedalaşmada Oysa bilirim gitmek zorunda olduğunu Bir evin ve içinde bekleyenlerin olduğunu Dilerim ilerde bizimde evimiz olacak Sıcak bir yuvamız, Sığınacak güvenli bir kapımız olacak Bizim için bil ki yaşamak o zaman başlayacak Tanrım bir ömür mutlu kıl bizi Sinan Aydındağ |
Git gitme
18.Mart 2006 Git gitme Git desem de gitme Gitme desem de gidiyorsun ya Ne diyeyim güle güle git Güle güle git Sinan Aydındağ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.