![]() |
Bu Gece
bu gece... neden bilmem sensizlik çöktü yine seslensem duyarmısın, seni seviyorum hala diye bu gece neden bilmem özlem gemisi geldi yine yolcusu yok, sen yok! hasret yüklü diye bu gece neden bilmem yüreğime sığmaz oldum bedenimde alevlere esir, yoluna köle oldum bu gece neden bilmem sesin kulaklarımda çınlar oldu rüzgarın sesi,denizin sesi,fısıldar s e n i s e -v i- y o- r u m hala diye........................... 10.01.05-antalya Nazan İzmirli |
Bu yerlerde
dağlar çizgi çizgi denize uzandıkça kayboluyor............... karayelin savurduğu bulutların ardından tekneler bozuyor sessizliğini yalnızlığımın rüzgarın okşamasını hissediyorum seni düşledikçe kızaran yüzümde gülümsüyorum.............. saçlarım uzadı biliyormusun uçuşuyor.... yapışıyor.....nemli gözlerime içimi çekiyorum, kokun hala bu yerlerde deniz sabahki dinginliğini bozmak üzere şu an yanımda yoksun diye gök beyaz dağlar gri deniz laci ve ben seninle sensiz çimen yeşili gözlerinde anıyorum seni birlikte geçtiğimiz bu yerlerde gülümsüyorum..... sesini duymak istiyorum......... ama yoksun yine. Nazan İzmirli-29.10.2005-antalya-fener Nazan İzmirli |
Buruk kalbimde
güneşin doğuşu ilk kez bir tükenişi yaşattı bu şehirde ay- rı- lır- ken; buruk kalbimde batan güneşin özlem dolu serzenişleri vardı.................. [IMG]http://www.************/images/smilies/58.gif[/IMG]( 28.12.2005 zaman! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! yaşam herşeye rağmen devam edecek.............. nasıl! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! zor............................................... ......... nasılllllllllllllllll! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Nazan İzmirli |
Buselerim sana
..........sevdam............. ..............uyan.............. uyan! güzel ruh gül güzel yüz buselerim sana en dokunulmamış en mahrem haliyle sarıl onlara gözlerim uykulu ela gözlerinde dudaklarım sıcacık sen kokan teninde gitsin yastığa gömdüğün sarhoşluğun ben de .................uyan.................... ..............sevdam.................. .................uyan.................... yeni bir gün bekliyor kapının eşiğinde günaydın demeye ....................................uyan! 03.03.2006-buselerim sana Nazan İzmirli |
Buyrun noel sofrasına
........boynu kırık.......... kolu bacağı bir yanda ...........hindi.................. sarmalanmış soslara porselen tabaklarda, boğuluyor yaşları. caka satmaktı oysa kabaran kanatlarda amacı! ! ! birer kör bıçak elde kanayan yüreğinde. bir parça da sen kap hakkın geçmesin ya da bir tutam canım, aklın kalmasın ............afiye olsun................ ............... dostlar............... .............bir kadeh............... ...............kırmızı.................... ...............şarap................... .................iyi....................... ...............gider..................... .............üzerine................... ..............buyrun................... ........dostlar buyurun.......... halil ibrahim sofralarını....... ...........unutturan.................. ...............noel.................. ...........hindilerine.............. sohbetiniz bol,afiyetiniz şeker olsun...... 31.12.2005-antalya Nazan İzmirli |
Buz kırıkları
sızım sızımım değil! soğuk buz kırıkları kalbimi çizen 27.12.2006-ankara- Nazan İzmirli |
Buzda kaymak
buzda kaymak çoçukça ya da koy yüreğini ortaya korkusuzca kaysın... kaysın... özgürlüğün tadına varsın. hapsolmuş toprakla buz arasında düşler, uçuşan kar taneleri, kardelenler.... korkuyorum; adımlarımla incitmekten, buzlar çözüldüğünde utanç duyacak gözlerimden. bırakıyorum kendimi çocukça ve de korkusuzca kristal bir küreye dönüyorum özgürlüğün tadına vardıkça......... yeşerecek biliyorum kar taneleriyle beslediğin düşlerle kardelenler seninle hayata geçecekler........... 25.12.2005-antalya-akdağ Nazan İzmirli |
Buzdan zincirler
nedir bu.! nedir bu telaş ........bu sessizlik ........bu vurgun. bana soran oldumu isteklerimi istemediklerimi düşlerimi........................ gerçekleştirmem gerekenleri. kendimi yaşamak istiyorum, ne senin benimi ne onun benimi ben beni yaşamak istiyorum kendimi. tutuklu gibiyim düşlerim parmaklık kırmak istiyorum buzdan zincirlerimi. yeter artık...! geldim gidiyorum. ben ben olmak istiyorum. içimdeki ben gibi. yıldızlara uzanmak bir uzay gemisinde. ufku aramak bir yelken direğinde. ayağımda çarık elimde asa düşerim ipek yollarına, çin seddi ilk durağım olsa. kutsarım benliğimi fuji dağının doruklarında. belkide karlı bir dağın eteklerinde buzdan bir kulubede bulurum kendimi buzdan zincirlerime buzdan zincir ilave etmekte. 09.06.2006-nazan-buzdan zincirler Nazan İzmirli |
Can arayan
renksiz soğuktu yaşam, ela gözlerindi gözlerimde can arayan. 28.12.2006-ankara Nazan İzmirli |
Canları acımadı
ruhun teslimiyeti ruhun istemindedir. görevleri bitmişti hazırdılar gitmeye. canları acımadı anlaşılmamaya başladığında ölmüştüler. henüz olgunlaşmamış ruhların uslubunde ruhlarının beden fotoğrafı kesilmiş kursuna dizilmişti. ders için.....! 21.01.2007-ant- Nazan İzmirli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.