![]() |
Hürriyet
Yaşamak için hür olmalıyım. Fikrim ve vicdanım hür olmalı. Bütün değerlerimle, hür yaşamalıyım, Hürriyetime engel olanın düşmanıyım. Hayatımın prensibi; Hür yaşamalı, hür olmalı HÜRRİYET........ 13.01.07/Bursa Ramazan Çiçekli |
II. Ben
Çok konuşup çok gülen Kara bir insanım ben Sesli harfleri severim. Bu yüzden çok özelim. Ramazan Çiçekli |
Irkcılık
Sarı saçlı yazı, Beyaz saçlılar kışı getirse, Yeşil gözlüler mavi görse dünyayı, Beyaz renk siyahtan üstün olsa, Evreni yok etmek için, O zaman anlarım farkı, Her teni ayrı güzellikte yaratmış tanrı. Öyle olmasaydı; Karanlıkta kalırdı aydınlık, Görmeden geçip giderdim dünyayı. 19.12.06/Bursa Ramazan Çiçekli |
İçimdeki yangın
Rüzgar da hırçınlaşır kıvılcım, Alev alev yanar orman. Canlı cansız tüm varlığım. Bürünür siyah örtüye, Doğa ne kadar cömert verirken, Alırken o kadar acımasız. Doğa mevsimleri her yıl Yeşil, beyaz, sarı renge boyar. Beyaz rengin altında, Yeşilin her tonunda, Eflatun renkli vargit çiçekleri açar. Düşen tohumlar siyaha inat, Yeşil yeşil fışkırır topraktan, Doğa dost elini uzatır, Sevinçten gözlerim dolar. Yeni hayatlara merhaba der yüreğim. 08/09/06/BURSA Ramazan Çiçekli |
İlgi
İlgisiz kalma, Küçukten büyüğe, İhtiyacı olana ilgi göster. İlgili ol, İlerde sende; İhtiyaç duyarsın gösterdiğin ilgiye BURSA Ramazan Çiçekli |
İnce çizgi
Bir fark var mı? Dahi ile deli arasında Bence yok İkisi de birbirinin benzeri Nerden mi biliyorum Her ikisi arasına İnce bir çizgi çiziyorum Aklım gelip gidiyor Varlık ile yokluk arasında Ramazan Çiçekli |
İnsan
İnsana önem veren Ne istediğini bilen, Aynada kendine gülen Mutlu bir insanım ben. Dostuma değer veren Yardımı çok seven, Hayatı sorgulayan Düşünen bir insanım ben. Kitap okuyan, spor yapan Kötü alışkanlıkları olmayan, Stresten uzak duran Sağlıklı bir insanım ben. Ramazan Çiçekli |
İstemesende
Sevemezsin, Kendini sevmedikçe, Yaşayamazsın, Ölümü kabullenmedikçe İlgi çekmezsin, Yıldızlara dokunmadıkça Göz görmek istese de, Göremez bir ışık olmadıkça, Gerçek değişmez, Gerçeği değiştirmek istemedikçe, Yokluğu duyamazsın, Yokluğun acısını çekmedikçe, İnanmak istesen de, İnanamazsın; Sevgisini kanıtlamadıkça! …. Ramazan Çiçekli |
İzi kalmadı bende
Eskiden kalan ne varsa, sobada yaktım. Yıkadım kirli çamaşırları, yüreğimi buzdolabına, aşkı rafa kaldırdım. İzi kalmadı bende. 10.12.06/BURSA Ramazan Çiçekli |
Kabus
Bulutlar kar beyazı Gönderir hızlı hızlı Kimine beyaz gelinlik Kimine beyaz kefeni Giydirir nazlı nazlı. Senin için beyaz güller Benim saçlarıma aklar, Kimine balyoz gibi Dökülür kar taneleri…. Ramazan Çiçekli |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.