![]() |
Canım Babam
Bir adam düşünün harap Elleri çalışmaktan çatlamış Gözlerinde yorgunluk izleri Sırtında eski bir ceket Ayakları titriyor soğuktan O adam benim canım BABAM Sabahları bir telaşla giderdi Koşardım arkasından görmek için O sanki benden kaçar gibiydi Bir hoşçakal bile demezdi Alnıma konulan bir buse sadece O adam benim canım BABAM Tek düşüncesi biz idik herzaman Akşam bana aldığı bir akide şekeri En mutlu çocuk ben olurdum Bir bardak çay bir sigara yeterdi Bir kere olsun incitmedi yüreğimi O adam benim canım BABAM Her zaman düşünceli görürdüm Kokusu varya ah o koku hala burnumda Omuzunda uyumayı bile özledim Fakirlik üzmezdi bizi babamız vardı Bir lokma ekmeğe şükrümüz vardı O adam benim canım BABAM O bana öğretti helal ile haramı Asla vermedi bana haksız kazanılmışı Yüzündeki çizgiler hayatın hatırası Asla çekinmezdim işte bu BABAM Beni koruyan okutan büyüten yaşatan O adam benim canım BABAM |
Canımı Bırak Allah’a
Sen sevilmeyecek kadar güzelsin Sen tanrıça misali tapılacak birisin Seninle beraber başladı günahlar İçki, isyan ve küfür seninle doğdu Asilikten daha beter bir şey oldum Kini, nefreti ve intikamı hissettim Bir canım kaldı sende sonra bana Bari onu bırak bende kalsın Allah’a |
Cemile ve Anıl
Cihanda bir masal anlatılırdı En güzel sevda masallarından Misal olmuşlar tüm aşıklara İlk olmuş bu masal belki de Laternada aşk şarkısı çalmış En sonunda mutluluk varmış Vuslat yaklaşmasın kalbinize Eylül aşıkları gibi ebedi olsun Aşkınız dillere destan olsun Nice aşıklar imrenerek okusun Issız diyarlar dahi sizi duysun Laleler ve güller yatağınız olsun |
Çakallar Ve Kurtlar
Sustu bütün çakallar Anladı geliyor kurtlar Bir anda uludu kurtlar İnlerine çekildi çakallar Pusu kurmuş çakallar Düşmedi yiğit kurtlar Başbuğ öldü can kurtlar Meydanı almasın çakallar Bayrağa dokundu çakallar Kırın o elleri yiğit kurtlar Analar ağlamasın kurtlar Şehitleri çoğaltmasın çakallar |
Çılgın Gibi Bağıralım Dostlar
Çılgınlar gibi bağıralım dostlara Yahut ta dost sandığımız şahıslara Gelin bir bardak çay ile sohbete Koşun dost kalplerin dergâhına Saman kâğıtta yazılsın şiirler El ele versin dost yürekliler Yanlış söz ile kırılmasın kalpler Yapacak usta nerde diye derler Sus yeri geldiğinde meclis içinde Dinle, konuşan dost yüreklileri Sohbet konuşmak değildir sadece Sohbet yerinde dinlemesini bilmek Akarsulara bırak âcizane yüreğini Barut ile doldur dostsuz kalbini Yak hatta o eski yalnız günlerini Dostlara ses etme unuttum diye Karadeniz misali çılgın kalbim dur Dur ki anlatayım sana dostlarımı Dur ki anlatayım sana can dediklerimi Onlar olmazsa sen nasıl atarsın böyle Bir ablam var canım bildiğim Yüzünü görmeden boyun eğdiğim Elini öpmeden saygı gösterdiğim Bir ablam var işte dostum dediğim Bir abim var biraz çılgın yaşayan Sigara dumanını nefes gibi çeken Dostluk için uykuyu feda eden Bir abim var işte çılgın dediğim Bir kardeşim var hayat sebebim Yaşamıma can veren dediğim Zaman ile onun için yarış verdiğim Bir kardeşim var işte canımı verdiğim İşte dostlar dediğimiz bunlar Bize huzur verir her zaman onlar Yaşama bizi bağlayanlardır onlar Çılgınlar gibi dostluğumuzu bağıralım dostlar |
Çocuk
Bugün bayram kalk __________ÇOCUK Yeni kıyafetlerini giy __________ÇOCUK Büyüklerini ziyaret et __________ÇOCUK Şekerleri poşete koy __________ÇOCUK Doyasıya çoş ve eğlen __________ÇOCUK Kırlarda sokaklarda koş __________ÇOCUK Bugün senin gün çoş __________ÇOCUK Bayramın kutlu olsun __________ÇOCUK |
Çok Geç
Hani o kapına geldiğim gün vardıya Ölseydimde gelmez olaydım keşke Seni başkasının yanında görmez olaydım Yağmur altında dolaştım ******* boyu Bir çıkış aradım bu korkunç kabustan Bir el aradım belkide hayatı unutturan Ben kendimden utandım nasıl sevdim diye Ama senin utanacak yüzün yok anladım Anladım anlamasınada zaman çok geç |
Çok Merak Ediyorum
Çok merak ediyorum sevilmeyi Yalanda olsa o sözü dinlemeyi Biraz da olsa mutluluk hissetmeyi Çok merak ediyorum gülmeyi Komik olmasada fıkra dinlemeyi Biraz da olsa gülüp eğlenmeyi Çok merak ediyorum ağlamayı Göz yaşlarımı aynada izlemeyi Biraz da olsa hüzünlü yaşamayı Çok merak ediyorum mutluluğu Kalbiminde olan o saf duyguyu Biraz da olsa gerçekten yaşamı Çok merak ediyorum yaşamayı Sabah erken kalkıp işe koşmayı Biraz da olsa bir amaç edinmeyi ****Yardım istiyorum merakımı yenmeye**** |
Dağlar
Yalçın ve ulu dağlar Gelin gibi bembeyaz Ama yol vermez asla Sevdirmez kendisini Zaman olur uğuldar Zaman olur ağlar Güneşi dahi kapatır Altı üstü taş parçası Nice destanlar yazıldı Nice aşklar yaşandı Hep dağ sırtlarında Giden gitti o ayakta Kar,fırtına etkilemez Yağmur ile duş alır Güneş ile kurulanır Başı dik asi dağlar |
Davacıyım
Hakim abi bir vicdansızdan davacıyım Günlerimi çalan insafsızdan, davacıyım Güneşimi karartan güzelden, davacıyım Davacıyım hakim abi, hayattan davacıyım Masum kalbimi o asi güzele kaptırdım Ellerimin sıcaklığını ellerinde bıraktım O bitmez gülüşümü dudaklarında unuttum Davacıyım hakim abi, yarimden davacıyım Ben hayattan davacıyım, Ben ruhsuzlardan davacıyım, Ben herkese inandım ya, Aslında kendimden davacıyım. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.