![]() |
Bir kadın.
Var hayatımda. Yalın ayak. Temiz, sade, kararlı. Ürkek ve temkinli. Geli verdi içime. Ulaşılması zor Tam yukarıda Bir yıldız. Başı dik mağrur Şuramda. Kitap gibi sureti. Dudakları bir içim su. Asılası. Bir kadın var hayatımda. Saklı. |
Biricik...
Artık bir son bahar var elimde koca bir ömürden arta kalan, nasibime. varsın yorgun olsun varsın beni sevmesin. yeter ki umudum olsun. aynalara baktığımda sadece bana gülümse yen. içimde... |
Biz ne yaptık?
Kıt kanaat geçindik'de ne oldu Biz süründük, Birilerini zorla sürükledik. İte kaka getirdik başa. Dinlediler bizi. Dinlettik kendimizi. Ve sonra öldüler hepsi. Derdimizden burada! oysa orada yine dirildiler. Hepsi efendi. Bizler yalakalıkmı yaptık. Zorla iteleyerek başa getirdiklerimize. Bilmem! . yoksa onlarmı suistimalcisi? Bizim kalplerimizin. Sızlanmak asla. Kalp kalbe durmak yok. İnsanca yaşam nasıl olacak. Ölmek bile parayla pulla. |
Biz olabilir miyiz çocuk...
Her çocuk öksüz doğar sanırdım ben. benim annem olurmusun çocuk. Ana rahminde kapmışım Babamın duygusallığını ne garip Babam olurmusun çocuk. yok, yok istemem..! ... Ailem olur musun..... kimsesizim ben. Biz olabilir miyiz çocuk olmaz olmaz onu da istemem sen sevda bilir misin çocuk yüreğinde aşk olabilir miyim sevdiğim olur musun. Biz olabilir miyiz çocuk.. |
Biz.
Duvara toslamaksa hep derdimiz. Aslında içimizdeki bizi İrdelemeliyiz. Deyilmiyiz duvarcı ustası Biz. |
Biz...
Biz adı aşk olan, Bu yolda iki çılgın, İki deli sevgili. Aşk bu hale getirdi bizi. Dilencisiyiz hayatın, Umutlarımızın, takipçisi. Avuçlarımda ellerin Nefesime karışan, Benliğimi saran kadınsı kokun. Tenin, Gözlerin, Sıcacık yüreğinle kadınımsın. Seni sevdim. Deniz, martılar, palmiye ağaçları şahidim. Ben adamın............ |
Bu Akşam
Bu akşam sırası geldı boşluktayım düşüncelerimi kapadım zindandayım ah o aşk varya yine serseri tarafımdayım...... |
Bu gün çok huysuzum
Başıma buyruk huzursuzum Yatağımda yalnız sokağımda bahtsızım Çünki sana doyamadım Sen çok başkasın Başın yukarıda alnın açık kendi başına Deli dolu bir kadınsın Sana doyamadım Fanıyım ben ölümlüyüm Senin gibi deyilim sen farklısın Beni aşkımı sen yarattın sen varsın Sana doyamadım Şerefine meyler içtim Tadını aradım aradım Kahretsin bulamadım Sana doyamadım Her zaman aklımdasın Yanı başımda içimde dışımdasın Yok olmayacak bitmeyeceksin Aşkımsın sana doyamadım. |
Bu gün...
Alladım seni, Pulladım seni. Siyahların içinde içim çekti Seyrettim seni Sandım ki Sahiplendim seni. Anladım seni Güzelsin amma Bilmem ki. Tatlı dilim Güler yüzlüm Çaktırmadım dimi... Sevdim seni... |
Buna bir isim...
Boynum bükük sardunyaların keyfi kaçtı ______suyum. haberin var mı.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.