![]() |
Hep Arttırıyorsun Bendeki Seni..
Bilmezsin ki,sensizlikteki gün batımını Üsküdar da içtiğim çayların Boğazımdan geçemeyişini Fotograf makineni alıp eline _Hadi resim çekelim_ dediğin gündeki Yerdeyim ben. Hava tıpkı senin geldiğin zaman Yani zaman o zaman Hasret yine aynı Değişen hiçbirşey yok yüreğimde Sana dair. Hep arttırıyorsun bendeki seni. Zeliha Bicer |
Hep Bende Kalıyorsun Hep Bende..
Gülümseyen dudağının kenarındaki ince çizgi Benim için yaşam,mutluluk demekti Dokundukça ben tenine,alev kaplar benliğimi Ekle,çıkar,çarp,böl dedim şiirlerimde Ne yaparsam yapayım,olmuyor olmuyor işte Hep bende kalıyorsun, hep bende Zeliha Bicer |
Her Adımında Her Yudumunda
Ben sensizim yine Kadehlerime seni dolduruyorum Rakı yerine Yaşatsanda bana sensizliklerimi Özlüyorum yine seni, yine seni Bıraktım seni satırlarımda Özgürsün Sen yalnız sev beni Her adımında,her yudumunda.. (Yazmadan edemeyeceğim, konuştuğum yüreğini bilip,yüzünü görmediğim ayrıca tanımaktan çok büyük onur duyduğum güzel dostum Nurdan ÜNSAL a yazılmış bir şiirdir. Ben onun duygularını böyle okudum yüreğinden içimden geldiğince yazdım.Bir akşam yemeğinde içimden geldiğince yazıldı ve öylece kaldı. Affola.. Sevgiler) Zeliha Bicer |
Hüzün..
Hüzün, yaşamın her renginde Hüzün,benim soluğum bazen, Bir yokuşu çıkar gibi Sonunda ne beklediğini Bilemezsin.. Hüzün, sevgim sana Seslenişim kimi zamanlarda Hüzün,gözlerime yansıyan acım, Bir çocuk gözlerindeki yaş, Yaşlı bir adamın çaresizliği Hüzün, İstanbul gibi... Zeliha Bicer |
Hüzünlerimi Topladım Sevinçlerimden Çıkardım
Üst üste koydum hüzünlerimi, Topladım. Sevinçlerimden çıkardım Yağmur kaldı. Zeliha Bicer |
İçimde Binlerce Yıldız İner Gökyüzünden
Sokak başında görünür gelişin penceremden baktığımda İçimde binlerce yıldızlar iner gökyüzünden Bazen söz biter saz biter Söylemek istediklerin diline gelir tek tek Anlatamazsın Doygunluklarını,duruluklarını Öylece bakarsın En iyi yine gözler anlatır. Zeliha Bicer |
İçimde Kırılmış Kadehim
İçimde kırılmış sanki kadehim Üstüne bastıkça kanatıyor yüreğimi Düne sığan hasretindi Bu gün gelişlerine gebe.. Sensizliğin kollarındayken Ben, Kan çanağına dönen gözlerimden Akan yaşlarım vardı.. Dün efkarlıydım Çok özlemiştim Yine seni.... Zeliha Bicer |
İçimdeki çocuk
Bugün,gökyüzü yüzünü asmış, Bulutlar, güneşi saklıyor. Yağmur yağıyor İstanbul'da Yürüyorum. Seni düşünüyorum yine, Gelişin yaklaştıkça Özlemlerin,sevgimin Yüklerini taşıyamaz İçimdeki çocuk. Elma şekeri alıyorum, Onun için... Zeliha Bicer |
İki Kişilik Yaşıyorum
İki kişilik içiyorum Sen yokken İki kişilik yaşıyorum Sevgini taşıyorken Bahane değil sensizliğim Şiirlerime desem de Gün batımında,martılarımda İstanbulumda varsan eğer Eğer soluk alışım sensen Ben iki kişilik taşıyorum sevdamı Sen yokken Zeliha Bicer |
İstanbul'u Aşk İle Sevdim
Ay yakomozlarla yarenlik ederken, Sana baktım Salacak'tan Niceleri gelmiştir yanına, niceleri anlatmıştır aşkı sana. Sen neleri gördün kimbilir neler kapadı yedi tepen Görünen minarelerinde,göğe açılan duada eller sanki Kızkulesinin ölümsüz sevdayı anlatması gibi Denizin hırçınlığı isyan belki yürekte Boğaz köPage Rankingüsü gerdanlık gibi sarar bedenini Çayımı yudumlarken Salacak'ta ben Seni aşk ile sevdim İstanbul Aşkımı da seninle. Zeliha Bicer |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.