![]() |
Çekip Gideceğim
seni neden bu kadar çok sevdiğimi anladığım an hiç tereddüt etmeden çekir gideceğim buralardan Rıza Aslan |
Çelişkilerim
çelişkilerime göz göre göre bitişime rağmen herşeye baştan başlamam lazım tükenen benliğime kaybolan yarınlarıma inat yeni bir ben lazım geçmeyeceği düşünülen günlerin ardından bakıp nasılda geçti günler demeyen yeni bir ben lazım yeni bir ben lazım yüreğindeki tükenişlere içinde bitmek bilmeyen çelişkilere inat bitmeyen yenibir ben lazım tükenişlerin, çelişkilerin akıp gittiği geride izlerinin kalmadığı bir ben yeni bir ben 09 - 11 - 2002 Bergama / İzmir Rıza Aslan Rıza Aslan |
Çıkmaz bir sona
nasılsa çıkmaz bir sona bu yolda kaybedilenler kaybedildiğiyle kalacak aranan çözümler Rıza Aslan |
Çözme Bırak Öyle Kalsın
çözme bırak öyle kalsın. bir şeyler eksik olsun yine, her zamanki gibi çözme bırak öyle kalsın. sen yine cebelleş kendi benliğimle. yeni karmaşalar yarat kendine. içinde seni aradığın ama; bulamadığın. çözme bırak öyle kalsın. hayat devam etsin yine, tüm olabildiğince. zaman , aksın tükensin; sen dışında kal her şeyin kendince yalanlar bul ve onlara inan sakın ola tükenme. 10-05-2001 Rıza Aslan |
Daha Öncekiler
sen de daha öncekiler gibi gitme(me)lisin Rıza Aslan |
Davettir
bir davettir bu yarım kalmış bir öykünün kahramanları mekanı zamanı olmayan bir öykünün o bilinmedik beklenmedik o son finaline bir davettir bu 06.01.2003 Rıza Aslan |
Değer
hiç bir insan değerli değildir onları değerli kılan bizleriz... Rıza Aslan |
Değer Vermesem
değer vermesem aramazdım sseni sana verdiğim değere değil bende kalana 25-07-2000 Rıza Aslan |
Değeri anlaşılmayan
son sitemindi belki de bu değeri o zamanlar anlaşılamayan 08 Eylül 2006 Rıza Aslan |
Değerini Bilemezsin
değerini bilemezsin kaybetmeden hiç bir şeyi ayrı kalmadan ayrılığın ne olduğunu bilemezsin yitirmeden anlayamazsın geride kalanların özlemini Rıza Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.