![]() |
Bir Eserdi Ve Benimdi
bir eser di kendim yapmıştım çünki, içinde anılar, bütünleşmişti sanki. bir hayatı sığdırmıştım. uzun bir yaşamı.. benim di benim eserim di. renk cümbüşü sarmıştı tuvâli. açık renkler, tatlı günlerim. koyu renkler, hatırlamak istemediklerim. açık renklere aşkımı sığdırdım. özlemlerimi, sevgimi, sana doymadığım günleri.. hasretle yandığım, arzuların kasırga olduğu günler, hep açık renklerde. seni öyle sevdim ki mavi de buldum seni, yeşil de yaşadım engüzel günlerimi. beyaz kardelen gibi güzel tenin de aşkı buldum delice. pembeydi çok sevdiğim renk, dudaklarından aldığım haz, bir başkaydı benim için. mor menekşeler gönül bahçemiz, hep canlı ve harikaydı. ben seni renk renk tuvale çizdim. aşkla baktım sevgiyle boyadım. koyu renkler, sensizliğimi simgeler herzaman. kara katran ******* de yaşadım yokluğunu. kırmızı da kanadı yüreğim, yandım öyle yandım ki anlatamam. lacivert akşamlarda bir hüzün çöktü üstüme. ağladım ağladım öyle ağladım ki. bir hüzündü aşk, dağlamıştı yüreğimi. sarı, açık renk ama, hâzan da sararan yaprakları hatırlatır bana. sen benim için baharsın hep bebeğim. onun için sarıyı kullanmadım özür dilerim. bu bir eser di ve benimdi. aşkım dı sevgim di. ve açık renkler hep bizimdi. |
Bir Gönül Macerası
bir gönül macerasıydı aktı geldi geçti. arkasında hüsran bıraktı deldi geçti beni. yazım sonbahara döndü çiçeklerim soldu yine. sevgisizlik bana mı mahsus, bilmiyorum işte.. gönlüm yine boş, kalbim kaldı tek başına. severken ayrılmak, kaderimmiş sonunda. ama sevginin, esiri olmayacağım hayatımda. gönlüm boşta olsa, mutluyum yaşantımda. sevginin peşinde koşmak, yakışmıyor bana. yalvarsan da kararlıyım dönmeyeceğim sana. ben yalnız mutluyum seninle olmaktansa. tek yanlız ben miyim yıkılan bu hayatta. artık sevmeyeceğim söyliyeyim inan bana. bir gönül macerasıydı bak bitti sonunda. gece ve gündüzü, hissetmeyeceğim şimdi. bir boşlukta uçacağım içim titriyerek belki. ağlasam da gözyaşlarımı hissetmeyeceğim inan ki. belki kalbim acıyacak, umursamayacağım bil ki. hep sana hasret, özlem dolu olacak yüreğim. unuttuğumu sansanda, seni unutmayacak biriyim. tek avuntum bir gönül macerasıydı geldi, geçti şimdi. |
Bir Kadeh Şarap
elimde bir kadeh şarap, ve karşımda senin hayalin. yudumluyorum ve ismini sayıklıyorum mısralarımda. aldığım herbir yudum, hasretinle birleşiyor içim yanıyor.. dayanılması güç, bir cendere içine giriyorum özleminle. sarhoş olana kadar içmek istiyorum. ve senden uzaklaşmak.. seni unutmak istiyorum sevgini, bana verdiğin herşeyi.. kadehleri arka arkaya içiyorum. sanki seni yaşıyorum. içten gülümseyen yüzün, ve derinlemesine bakan gözlerin. içme..sen beni kalbinden atamazsın der gibi sözlerin. aslında haklısın. İçtiğim her yudum seni, daha çok sevmeme neden oluyor kadehlerde. seni arıyorum sesindeki içtenlik, ve özlemin, o kadar büyük ki ben de. herşey boş şarapta.. seni unutmama engel olamıyor hiçbiri. çünki, seni o kadar çok yaşıyorum ki içimde, yüreğimde. içtiğim şarap mı unutturacak seni, bana ve yaşattığım hayalleri. |
Bir Kurşun Gibi İçimde
ellerime zincir vurdun. esir ettin kendine. yüreğimde ki hançer, beynimde ki kurşun, bedenimde ki mermiler, hep senin eserin. bir kıvılcım oldun yaktın beni ateşinle. hasat zamanı içim, ürünü mü bekleyecek. eğer aşk buysa, kalmadı artık gücüm. sonbahar hep ben de neden gelmiyor yaz. neden çiçekler açmıyor. yüreğim yine kanıyor. etraf sessiz ve sensiz.. dokunma bana, ağlayacağım işte. bir kurşun gibi içimde. damarlarımda dolaşan aşkın ve sana olan özlemim. |
Bir Mucize
Bir mucize olsa. Seni yanımda bulsam Sarılsam doya doya. Seni bırakmasam. Kollarında kalsam uzunca. Öpsem, öpsem doyamam. Bedenlerimiz birlikte olsa. Mutluluğu birlikte tatsak. Sabah öperek uyandırsam. O güzel gözlerine.. Uzunca sevgiyle baksam. Aşkımı yaşatsam sana. Hasretimiz bitse. Seninle birlikte olsak. Sevgi denizinde boğulsak. Saçlarını okşasam. Kollarında uyusam. Öyle sarmalısınki beni. Ayrılık olmasın bize. Aşkımız bir ömür boyu sürsün. Sevgimiz sonsuzluğu bulsun. Bir mucize olsun. Kollarım seninle dolsun. |
Bir Salkım Üzüm
bir üzüm bağında dolaşıyordum. sanki cennetten bir parçaydı burası. salkım salkım üzümler ne güzellerdi. karşıdan geldiğini gördüm o an. ne yapacağımı şaşırdım sanki bir suçlu gibi.. bir salkım üzüm koparıp verdin bana. şaşkın ve huzursuzdum senin yanında. gözlerinin yeşilinde kayboldum üzüm salkımının yanında.. elinin temasında ise, sanki titrettin beni. hiç tatmadığım bir duygu selindeydim sanki. yıldırım aşk bu muydu acaba.. sen de benim gibiydin belliydi. mutlu beraberliğimiz kötü bitmişti sonunda. bir kaza kurşunu seni almıştı ben den. sevgimizi başlatmadan bitirmişti. mutluluğum gözyaşlarıma yenikti şimdi. aşk ateşi, yıkmıştı sensiz beni. ne zaman mezarını ziyarete gitsem. bir salkım üzüm ve gözyaşlarım benimle. aşkımı yaşayamadan aldı kara toprak seni. sevgim, hasretim, bir salkım üzümdü nihayetinde. ne zaman üzüm alsam yiyemem takılır boğazıma. sensizliği bir kat daha yaşarım yüreğimde. sevgilim, nerdeysen çık gel elinde bir salkım üzümle. seni sensiz yaşamak istemiyorum içimde ki sevginle. |
Bir Sevda Yaktı İçimi
sevda yeli esiyor başımda, duman duman.. aşk değil bu diyenlere, inanmayın yalan. ağlayanda gülende benim yananda.. ömürler geçsede, sevdam bitmez gözyaşlarımla.. içimde ki dalgalar, okyanus sanki. şiddetle kayalara vurmalı yok etmeli. belki fırtınalar, diner gönlümde kaybolur hazan, bilinmez ki ömrümde. bir sevda yaktı içimi, gözleri hep aklımda, sevmeye değer. deli divane gönlüm, aşkınla sarhoş şimdi bu hayat seninle güzel, herşeye bedel. |
Bir Şarkıyla Bütünleştim
yalnızlığı taşıyamıyan gönlüm, yine kör *******le sabahlamakta. hasretinden buram buram tüterken gözlerim, özleminle yanan ruhum, artık ağlamakta. bir seni sevdim ölümüne, bir sana yandım delicesine, bu aşk biter mi sence. daldan düşen yapraklar, düşer ayrı ayrı yerlere. bizde ayrıyız seninle sevdiğim, nedense. bir ahu gibi bana bakan gözlerin, aşkı anlatıyor içime işlercesine. yetmeli artık bitmeli.. sevgim galip gelmeli herşeye. günah mı seni sevmek, bu aşkla yana yana tütmek. lâvlarda bedenim, seninle köz olacak neredeyse. acılara ve hasrete bağımlı yüreklerimiz, artık isyanlarla körüklenmekte. bir şarkıyla bütünleştim şu anda. aldırma gönül diyor sanki bana. keşke aldırmamak elde olsa. yansa dünya olur mu bu aşkın umurunda. |
Bir Şiirde Sevdim Seni
Bir ışık gibi girdin benim dünyama. Şiirlerime yansıdın o güzel sevdanla. Şimşekler çaktı sanki tüm mısralarımda. Aşkı ise tanıdım seni gördüğüm anda. Bir şiir de sevdim seni tüm tutkularımla. Aşık oldum dünyana yüreğim hep sevdana. Arzuladım zerre zerre kayboldum bakışında. Su gibi aktım geldim kondum gönül tahtına. Gizemli bir çöl gibisin sana erişmek zor. Güllerde şebnem gibisin seni gel bana sor. Güneş gibi sıcaksın ya içimde ki kor. Anlaşılmaz bir bilmece çözmek inan ki zor. Bir şiir de sevdim seni anlatılan sendin. Arzuların tutkularınla, yanan kendin. Ya dünyaya boşvermiş mecnun halin. Sen şiirden de daha güzelsin sevdiğim. Bak Leylan tarihten çıktı geldi sonunda. Tüm aşkı sevgisiyle yüreği yalnız sana. Aşk değişmedi hep aynı, hep aşıklara. Benim aşkım şiirle sevdiğim, yalnız sana. |
Bir Tek Sen Yoksun
her bir gecenin sabahında.. gözlerimi açtığımda, yine yoksun yanımda. rüyalarımda seninleyim her sabah.. sana sarılmış kollarında.. aşkımı seninle yaşıyorum her sabahın tekrarında.. bir bilmece gibisin seni çözmek istiyorum yarınlarda. her baharı tekrar tekrar, seninle yaşamak istiyorum. kuşlar gibi özgür, sana doymak istiyorum. seninle soluk alıyorum. seninle var oluyorum. sevgilim, sensiz yapamıyorum. bir derya gibisin, gözümün önündeki yıllarda. sevdana hasret, aşkına hasret, bir de kalbine hasret olmasa, kendime gelebilirim ancak yaşamımda.. aşkın beni yaktı, küle çevirdi sonunda. baharı beklerken sonbahar, kış geliyor. ama bir tek sen yoksun sen gelmiyorsun. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.