![]() |
İsyan
Bitecek diye bir gün dahi aklımdan geçmedi Açmazlardayken verilen karar Artık isyanın faydası varmı diye sorulan Hayat isyan etmek kadere isyan etmek Sana gözü kapalı koşmak olmuyor Başkaları mutsuzken yapılmıyor Kabullenmek kolaymı sanıyorsun Sensizlik kolaymı sanıyorsun Acı bir gülüş artık dudaklarımda Düşüncede sevide yürümek sensiz Bütün sokaklar benim artık ******* boyu Sen bilsende bilmesen de... 16.02.2001 Erol Şen |
Kandıramazsın
Yalancı dünyada bana mı gelecektin İhanetin ve sevgisiz gönlünle Kanarmı bu yürek sevgisiz sözlere Hadi kızım başka kapıya demek geçiyor içimden Bulamazsın mazinin küllerini bile Aramak kadar israr etmek te nafile Sen kaybettin sevenlerin karşısında Sana sonsuza kadar güle güle demek geçiyor içimden Taşlaşmış yüreğime darbeler vuramazsın Bilemedin seven gönlün kıymetini Partilerde koşsanda unutmak için Sana hayatta başaramazsın demek geçiyor içimden Acımasızca verdiğim kararlarımla Hırsım engelleri aşarken benliğimde Günlerim güzel geçiyor bilmen gerek Sana güzel günlerin zor gelecek demek geçiyor içimden Kandıramazsın sevmiş gönlümü Geçen geçmiş arkaya bakmak gülümseyerek Yaşamın akışına ayak uydurarak Sen uyduramadın demek geçiyor içimden.. 30.04.2004 Erol Şen |
Kar Beyazı
Yağan karın bana anlatıları Ne kadar saf ve temiz Duygunun saf hali gibi Bana hatırlattığı temiz sevginin habercisi Rüzgarla savrulan kar değil Sevgilerin sağa sola kaçışları Birde tipi şeklinde yağarsa sevgiler gönlüme Sevginin doğuşu aşka yol alırken Aşkı yaşamak sevgiyle Sevgiyi saygıyla paylaşmak Uzun tomurcuk çiçekli yollarda Bahara hasret seven gönlümde Korku duymadan sınırlarımla Doğru açık sözlerle Riyasız ama sevgiyle Severek ama aşkla Geçen günlerin boşa geçmesi değil Gelecek güzel günlerin özlemine Gönül umudu sevgi olunca Sabırlar sevgiye.... Erol Şen |
Karanlık Gece
Gecenin yada günün ilk saatleri İstanbul bir başka karanlık Düşüncelerim de değil gerçekten Bazı ışıklar mı yanmıyor geceye Yada mutsuz mu İstanbulum Bir daha dönüp bakıyorum denizin üstüne Yanlışım yok gerçekten karanlık Bir başka hüzünlü bu gece İnsanlar sessiz ama kalabalık Kim nereye gider bilinmez Sırlar bir başka gizemli sanki Oysa ben fazla düşünmüyorum geceyi Düşüncelerime dalıyorum yine Araba kullanırken düşünmeyi seviyorum Binlerce fikir düşünce çarpışıyor Aklıma mukayyet olamıyorum Daldan dala konan kuşlar gibi Umut arıyor geceyi yaran Bakıyorum saat ilerlemiş Yollanıyorum evime düşünceler sabaha.... 21.10.03 Erol Şen |
Karşılıksız sevmek
Sevdiğine kavuşabilmek için saniyeleri dakikaları Saatleri belkide günleri sayacaksın Sadece 15 dakika için bile olsa koşacaksın Sadece evet sadece bir gülücük görmek için Tarif edilmez bir sevinçle dolacak yüreğin ama karşılıksız Uçacaksın bulutların üstüne ama yalnızsın sanmaki beraber Bakacaksın bulutların üstünden insanlara yine yalnız Anlayacaksın karşılıksız sevmeyi Evet sevmek güzelmiş diye haykıracaksın karşılıksız Rahat ol sevenin sevgisi kalbinde Olsun sen keyfine bak hep kırıldığını düşün Laleler, güller, papatyalar solacak elbet Solsa ne olur yenisini bulursun Solsa ne olur alt tarafı bir sevendi dersin Sen keyfine bak kırılma sakın Sen sevenmisin? ... 12.01.2001 Erol Şen |
Kavak Yelleri
Zaman geçer, sevdalar yüreklerde Yüreklerde kalması güzeldir sevdaların Yıllanmış şarap gibidir tadı Başını döndürür unutulmaz anları hatırlatır Günler geçer anıları bitmez Başımızda kavak yelleri eser Biten hayatlar üstüne konuşulmaz anılar Zamanı gelir hayatlar da biter bir gün Hayatlar bitince anlaşılır sevdalar Geç kalmak olmaz sevdalarda Hayatın bitse bile sevdalar bitmez Beddualar edilir nedendir bilinmez Yakınların tanır bilirler seni Biliyorum kafasına koyduğunu yapar der Seni çok iyi tanıdığını söyleyenler ise asla Asla anlamazlar ne demek istediğini Günler geçer aylar geçer yıllar geçer Zamanı gelince yapılır kafanda yer eden düşünce Bu hayat bir gün biter Ne zaman? zamanı gelince taşlar yerine oturunca.. Savunmasız yaşamlar vardır hayatta Sevinmelisin ayaklarının üstünde durabiliyorsan Ya savunmasız insanlar? Dayanacakları tek sen varsan Hatalar yaparsın hayatta dönüşü olmayan O hatalar ki vazgeçemezsin Beklersin onlarında ayakta durabilmelerini Sonunda bu hayatta biter, yiter gider sevdalarıyla.... Geride kalan kalbindeki sevdaları Anıları, sevgileri, kırgınlıkları, özlemleri Yaşanmışın dönüşü olmaz Yiter gider bir gün bu hayatta zamanı gelince... 26.09.2001 Erol Şen |
Kendime Göre
Hayatın kör eden ışığına bakarken gözlerim Derinden gelen karanlıklara gönlüm kapalı Işık ne kadar gözlerimi alsada Gelen ışık özgürlüğün habercisi Bataklıklar arkada değil önde olsada yürürüm Umarsız ama kararlı Bakamaz ışığa mavi gözlerim desemde Kısık bakarım çare bulunur İstanbulu seyrederken hayranlıkla Bir gün gideceğimi bile bile buralardan Zamanın bu diliminde zevk alırım bu şehirden Elbet özlenir bu şehir Önümüz bahar yine uyanacak doğa Ve ben yine gideceğim bu şehirden Belki geri geleceğim şimdilik Bir gün dönmeyeceğim Yaşanmışlıklarım var şehire dair Kasabada yada köyde de olsun isterim Belki rahatım olur denize doğru Yosun kokan rüzgarlarımla Zamanı durdurmak olmuyor hayata Yürek atışları değişiyor an be an Bazen hüzün bazen sevinç hisleriyle Düşler elbet güzel yaşama... 15.01.2003 Erol Şen |
Kısa Kısa
Yazdığım satırların hatırına Gönüllerin aşk halini anlat bana Kim yaşamadıysa aşk adına Yaşat tanrım sevda uğruna.... 10.10.2003 Erol Şen |
Kızılım
Benimsemek birini bir yerlere koymak Yaşam boyunca yaptığımız alışkanlık Nasıl bakarsa göz öyle görür Bazen güzel bazen değil Uzak yollardan gelmek gönül kapısına Paylaşmak hayatın döngüsünü Umudun umutsuzluğun yaşamını Kollarına almak sevmek sevilmek Düşünceyi söylemek riyasız ve insafsız Gönül adına istemek gönül almak ve vermek Dünyanın kalbine çivi çakmak Seven kalbe sevgiler vermek İpeksi kızıl saçları okşamak öpücükler kondurmak Güzel dudaklarını öpmek sevmek dokunmak Yaşamak umarsızca dakikaları saatleri Ayrılık vakti gelmesin diye saatleri geri almak Sözler vermek sevgi saygı üzerine En bitimsizleri paylaşmak saatler boyu Heyecan yaşamak bir çocuk gibi İsyan etmeden nerdeydin diye Zamanın içinde yapılan kahveyi yudumlamak Boğazına takılan güzel sözleri içinde hissetmek Yaşamın uzantısına doğru yol almak İçinde kalan sevincini çoşkusuz yaşamak Sakin duru bir göl kenarında ki gibi Yan yana oturmak paylaşmak geçmişi Yada gündelik yaşamdan haberleşmek Gözlerinde sevmek...... 10.10.03 Erol Şen |
Kum Saati
Çağımızın vazgeçilmezlerinden zaman Eski zamanlarda yaşamak istiyor insan Hani anlatılır ya beyoğlundan taksime çıkışlar Dostlara verilen merhabalar ayak üstü sohbetler Vaktim yok diyen olmazdı herhalde Bir dost tarafından teklif edilen nargile sohbetine Yada küçüksuda sandal gezmesine Vakit çoktu herhalde ne dersiniz Şimdiki bakışım insanlar, komşular Apartmanda tanımıyor insanlar komşusunu Bir günaydın bile yok Bir merhaba, bir günaydın olmalı İnsanlar vakit ayırmalı sevdiklerine Ayırmalı ki zamanın önüne geçsin Ayırmalı ki ruhu güzellikler görsün Bir sevgi sözcüğünü sindire sindire söylemeli Seni seviyorum diyebilmeli Seni yanımdayken özlüyorumu hissetsin Sana sarılmak kokunu duymak Dünyanın 7 harikasından daha güzel diyebilsin 12.01.2001 Erol Şen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.