![]() |
Hatırlarmısın...
Niçe zamanda taşıdık kahırları Sevinçleri ortak ettik zamana Şimdi seni yaşıyorum yüregimde Beni hatırlarmısın gecede sevdigim? ... |
Hepsi Bu...
Bu gün sarhoşum diyarımda Dönüyor dünyam yıldızların parlagıyla Duruyorum dost başıma insanlarla Kulak veriyorum onlara Ne bizden farklı insan yaraları aynı Soruyorum neydi derdi olan farklı Mantık aslında hep vardı yaşamımızda Arayışlarımız vardı yaşayamadıgımız farklı farklı Cıkardı ortak adımız varoluşumuzda Adını mücadele koymuştuk Gidiyorduk geliyorduk destektik birilerimize Evet uzak dost sesleri inildiyor kulagımda Varıyorum ihtiyacım olsa onlara Yoklar ihtiyacım oldugunda İşte bumu dost hane bir dünya Hayır degil vurguna soyguna uygun olmuş bu dünya Gece gündüz cıkıyorum patika yollara Nereye baksam insan yaraları Kime baksam dost arayışları İşte bu yaşamın anlamı Dosluklarıyla Umutlarıyla Aşklarıyla Hepsi Bu ... |
Hikaye...
Anlatırken benlerimi Hikaye olmuş bakışları Ne rüzğarları ne fırtınıları Gelmiş gidiyor yurdundan Yorğun ve durğun Ardında umursanmamış rüya Ah sevdiğim gelde sen oyna Bu gece sabahı bekliyor Aklıma binleri ekliyor Olmasanda seviyor Seviyor ama? ? ? Ya sen kimsin,sevdiğim? Ya da hani nerdesin? Eriyorum kar tanesi gibi Bekliyorum doğacak güneşi Avuclarım sensiz ve sessiz Gidiyor düşlerim sensiz Sevğimle yüreğimde Geçen her gün seveceğim seni... |
Hoş Geldin Sevdigim...
Yıllara yorarım Aylar geçti ömrümden Pullar taktım rüzğarını çiceklerden Uzakları unuttum yoklugunda lebenslanglich Sen geldin hoş geldin sevdigim Sözler sustu sevda oldu yollarım Varlıgında huzuru gördüm lebenslanglich Şükürler olsun bu dünya ahiretin yolunda seni sevdim... |
Hüzün mevsimi...
Cıkmaz bir hüzün Erişmiş bedenimde Seni düşünürken Titreyen ellerim Üşümüş düşlerimde Düşünür cıplak gözlerim Terk edilişimdir zaman Günler geçiyorsa haram Buruk bir hevesle iştahım Hayaller yakılmış zihnimde Ellerim sensiz caresiz Yüregim sensiz sessiz Gidişime arifedir bayram Beyaz bir düş te kayıp olan Yalan hikayelerde kırılmış İçimde bir derin dünya Fikayalı olmasamda Yaşıyorum işte gözlerinde... |
Hüzün yeridir düşlerim...
Yüregin ve ellerinle Dokundun gözlerime Bu bir aşk tı sevdigim Öyle ki son hüzünüm Yanan bagrımdayım Sarılmışım hayaline Aşkım sen varsınya! ! Deyişim herşeyim Sensin tek sevdigim Gözlerin ve ellerinde Seni bekledim bekledim Gitme gel ne olur istedim Diymedim gözlerine gözümle Bakamadım yüzüne aşkım Ben alışamadım gidişine Yoklugunda yandı düşler Gitme ne olur aşkım Tut elimden tut ellerinle Yüregimi yak gönlünden Dudaklarımı ıslat sevdigim Issız gözlerim sessiz Ayrılık hüznündeyim Gittigin yeter bugün Yoklugunda her an Ben yanarım enginlerde Ben dokunurum bulutlara Sevdigim sen biricigim Seni bir ömür bekledim Seni seni öyle sevdimki... |
İfadesiz deli...
Niçeleri yaşadım yüregimde Başaklarım oldu düşlerimde Güleşlerde saklamıştım gamzeleri Ben şimdi cok yanlızım Hiç cocugum olmadı benim Babam erkek bir oglun olsun İsterdi derdi dururdu ah babam ah Şimdi o zamanları özledim Anne bana börek yapsana Cok özledim o günlerimizi Şimdi ben delirdim bilirsin deli Kelimeler anlamlar gitti elimden Yıldızlarda sanki mavi gök yüzü Burdan cok güzel anlamsız olmak Deli olmak böylemi acı tasa sıkıntı Yok hüzün ve hüzün hep hüzün Sadece cocuklugum gibi Küçük afacanlar istedidim Şimdi ben bir deliyim Sevgili okurlar yorum sizin son sizin... |
İntikamım...
Hüzün lüyse düşlerim Bitmeyen aşkıma Ellere veririm geceyi Vurursa hayallerimi eller! ! Son carelerimde Elleride ben vururum! ! Sabahı olmayan yerde... |
Kayıp''lar...
Ay *******im,yalnız,üşüyorum, Beyaza inat seviyorum seni, Sorgusuz derinden iniyorum kıyılara, Yanğın yeri bedenim,kacıyorum, Yıllardır bekledigim yetmezmi? Baharı yaşıyorum,yapragın torultularında, Düşlerim soguk,sensiz bu diyarda, Dilek'ler tutuyorum,defalarca, Şimdi yoksun,yağmurlarımda, Göz yaşları gibi,yitiyorum yollarda! ! Sebesiz seviyorum,maviliğini... |
Kırık Kalem&Arda Kalan Aşk...
Soguk duvarlara alışmadık hakim bey Umut dedigim yarında ki güneş Bana söyleseydi arda kalan kırıklarımı Yakarmıydım kitabımdaki cocuklugu Demir parmaklar icimde saplanmış Acıtıyor canımı ve cocuklugumu Dualar sana rapbim Kapat gözümü götür denizlerin şırıltısına Sevda çicegim olsun susuzlugumda Ardı sıra gidip geldigim köpüklerim olsun Islatsın yagmurun ateşin korunda Bırakın cocugumu özgürce büyüsün Giderim kalabalıgın yanlızlıgında Kırılmış kalemim bırakın cocugumu Gitsin geride bıraktıgı aşkına O da yaşasın son baharını cocuklugun Yakmasın kitaplarını okşasın sevdasını Kırılmasın kalemi yoklugumda Umut dedigimiz yarınları görsün aydınlıgında Ne olur bırakın benide cocuklugumda... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.