![]() |
Hayatı Anlamak
Okuyarak da öğrenir insan Ama yaşayarak öğrenmektir Aslolan Bata çıka hayatın içinde Bıkmadan Yılmadan yıkılmadan korkmadan Yaşamak hayatı her an Öğrenmek biçimin değil Yüreğin ve beynin Ürettiğini sevdiğini Biçime de biçim verdiğini |
Hayatı Yaşamak Gibi
Sevmek seni sevdiğim Bayır aşağı koşar gibi Deniz alnımı öper gibi Kuşun kanadında uçar gibi Kumsalda uzanıp yatar gibi Ay ışığında ağlar gibi Bir ağaca tırmanırken Bir ormana dalar gibi Bir bardak suyu içerken Bir denizde kaybolur gibi Kısacık bir yolu yürürken Dünyayı dolaşır gibi |
Hayatın İçinde
Hayatın kıyısında Dolaşarak uzaktan Gözleyerek değil Yakından izleyerek İçinde pişerek Pişirerek yüreğini Koyarak ortaya Gözbebeğinle Emeğini var etmek Kendi ekmeğini |
Hedef
Karanlığın zifirisinden Işığa aydınlığa Giden yol uzun taşlı Bir olup hep olmak Tek olup tek atmak Güç olup zor olmak Hem fikir olmak Adım adım hedefe Varmak |
Her Yerde Sen Vardın
Esen rüzgardaydı kokun Rüzgarın sesindeydi sesin Bulutlar çizerdi yüreğini Gökyüzüne Sen üzüldüğünde Ana yüreğiyle ağlardı Gökyüzü Yağmur yağmur yüreğin Büktüğünde boynunu Aşkın da bükülürdü Kolu |
Hergün Yeniden
Bu gece bir yıldıza tutunarak Sevda rüzgarında yelken açarak Gökyüzünde kayarak Yüzümde ay ışığı Avuçlarımda aşkımı Yapıştırdım güneşe Her gün yeniden doğsun Diye |
Hesap
Yaşanmamış neler varsa Hayatta bir başına Sevgiye sevdaya dair topladım biriktirdim Hepsini bir bir Sıraladım alt alta Ve topladım sonra Erteleme Tehir etme Tecil etme Anı yaşa Dolu yaşa Çıktı sonuçta |
İçimde
Sevdan yüklü gemilerin geçtiği Coşku dolu bir denizsin Bir fırtına,ki durdurulamayan Yüreğime yüreğimle çizdiğim Sımsıcak bir sevdasın Sevdanın kırmızısında Umudun mavisinde Saflığın beyazında |
İki Seçenek
Aşk ayrılıklarındaki hüznün Aynılığındaydı sevgin İki yürek mesafesindeydi Ayrılık Senin adın hep Ayrılıkta yazılıydı Ben mavilerin Sonsuzluğunda Severken seni Sensizliğinde Kuraktı yüreğim Sensizlikte yangın yeriydim Üzerime yağan Sevgi yağmurları Değmeden tenime Buhar olurdu Sevgin gibi buhar Ben sana sunarken Sevgi seçeneğinin Sonsuzluğunu Sen bıraktın bana Giderek asla ve imkansızı |
İki Yüz
Aşk ve nefret Bir kılıcın İki yüzü Bir yüreğin İki yüzü Bir insanın İki yüzü Aşkın içinde Nefret Ama Nefretin içinde Değil aşk Buluştuklarında Zaferin adı Çoğu zaman Nefret Bazen de aşk Aşk döner Nefrete bazen Nefret dönemez Aşka hiçbir zaman Kendi yolunun Dönülmezliğinde Aşkın zehridir Her zaman |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.