![]() |
Büyük Dostum
Seninle olan bu dostluğumuz, Dünyanın dört bir yanında yok. Ben aramam kendime, Bir başka dost daha. Bir daha bırakmam'ki seni. Taşlar yollar, Dağlar denizler, Ayıramaz'ki bizi bunlar. *******deki yıldızlara yazılmış adımız. Seninle sımsıkı dost olmuşuz. Bunu unutmaki, Benim Büyük Dostumsun...... |
Büyük Yalan
Her gün, Seni özledim. Yollarını gözledim, Ellerim yüreğimde seni hissettim..... Her gece, Seni diledim. Her yokluğunda sensizliğe yenildim, Oysa üzsende beni ben hep seni istedim...... Seven bir insanın yüreğine. Sevmeyen bir ruh ve benden girerse, Aşık gündüz ağlar gece ölür. Beni sevdiğin Büyük Yalan, Sevmediğin gerçek. Ben asla, Seni Allah affedecek. Beni sevmediğinden değil, Duygularıma ve ümitlerime, Yalan kattığın için. Şimdi sen düşün sen üzül. Yüreğimde, Cennetten Kovulmuş şeytan Gibisin..... |
Büyüksün Aşkım
Sana olan sevdamın anlamı var, Ne dense az tarifi yok, Seninle aramızda bir bakış varki, Çok şeyler anlatır açıklaması yok. Korkuyorum kötü olacaklardan, Zaten en büyük korkum seni kaybetmek. İnanırmısın? Gözlerim bu sevdaya ağlar. Bu sevgiye en büyük neden, Hayat'ta pusu kurmuş ölüm. Seni bensiz yaşatmaya, Ayrılığın gücü yetmez. Kader isterse gelsin üstüme, Bu sevgi sarmaşığını ölüm bile kesemez. Son nefese kadar, Bu yüreğim senin için atacak. Dudaklarım adını haykıracak, Sana olan sevgimi ölümsüz yapacağım Seninle yaşlanmaya yemin ediyorum. Sen üzülme ve ağlama sevgilim, Aşkın Adaletsizliğine Meydan Okuyorum.... |
Büyüksün Aşkım (2)
Sana olan sevdamın adı çok, Ne dense az tarifi çok, Seninle aramızda bir bakış varki, Çok şeyler anlatır açıklaması yok. Korkuyorum kötü olacaklardan, Zaten en büyük korkum seni kaybetmek. İnanırmısın? Gözlerim bu sevdaya aglar. Bu sevgiye en büyük neden, Hayat'ta pusu kurmuş ölüm. Seni bensiz yaşatmaya, Ayrılıgın gücü yetmez. Kader isterse gelsin üstüme, Bu sevgi sarmaşıgını ölüm bile kesemez. Son nefese kadar, Bu yüregim senin için atacak. Dudaklarım adını haykıracak, Sana olan sevgimi ölümsüz yapacagım Seninle yaşlanmaya yemin ediyorum. Sen üzülme ve aglama sevgilim, Aşkın Adaletsizligine Meydan Okuyorum.... |
Canım Benim
Öyle mutluyum'ki ben, Seni bulduğum için. O kadar gurur duyuyorum'ki ben, Seninle sevgileştiğim için.... Bir tuhaf bir hoşum'ki ben, Seni çok düşünüyorum. Kaybetmemek için seni anlıyorum, Değerlisin kalbimde sen olduğun için.... Sözlerinle beni onurlandırıyorsun, Ölürüm senin için.... |
Canım İster
Gör beni, Nefesimden gir içeri. İçime yerleş doldur beni, Bedenimlede senin olayım. Dokun bana, Canım İster.... Gül benimle, Hallerimden tanı beni. Düşeyim ateşine beni esir al, Ruhumlada senin olayım. Öp beni, Canım İster.... Gönül yaşa, Acı zevklerimden beni anla. Yaşadıklarımdan tatlı ol her defasında, Bırakma beni hüzünler içinde. Durur durur kudurur azarım yine, Canım İster.... |
Canım Sevdiğim
Yine oturuyorum penceremin önündeyim, Bir gece anında. Pencerem açık, Gecenin kokusu odamda. Gönlüm sevgimden dolayı ferah. İçimde sevdamdan bir hüzün var, Gecenin sessizliği gibi. Hüzünlerimi taşıyorum her yerimde, Yaşatıyorum her yerde. Yıldızlar kayıyor gökyüzünden, Ben uzaklara dalıp dalıp gidiyorum, Canım Sevdiğime...... Gecenin içine dalıyorum git gide, Düşüyorum gönlüme. Bir derin ince sızı geliyor hislerime, Gece şahit oluyor ağladığıma. Sevgimin asil çığlıkları yankılanıyor uzaktan. Gecenin ciğsi yağıyor saçlarıma. Gece sakin suskun herşey sevdam için. Sevdam kalbimde nasıl seviyorum o biçim. İçime çektiğim her nefeste içime doluyor sevdam. Vereceğim son nefeste yine sen olacaksın, Canım Sevdiğim..... Bir gece anında yaşadım seni, Yaşatabildim sana sevdamı. Seviyorum Çok Seviyorum..... |
Çınar Göle
İkiside çoçukluk arkadaşlarıymış. Birlikte büyümüşlerdi Çınar ve Göl. Birbirleri ile çok iyi anlaşıp, Birbirlerini çok sevmişlerdi. Çınar adı gibi sevdasından, Çok uzayıp göklere yükselmişti. Göl ise suyun berraklığını temsil ettiği için, Çınar'a olan sevgisinden kocaman olup, Büyümüştü. Birbirlerine dokunamamazlık, Hep böyle ayrı olacaklarını düşünmek, İkisine birden zaman geçtikçe, Sevgileri hüzün vermeye başlamış. Bu gerçeğe nasıl alışacaklardı. Birbirlerini uzaktan sevmek çok acı geliyordu. Çınar kolları ile, Göl de daha'da büyük olup, Çınarın köklerine ulaşıp, Amaçı suyundan vermek, Ona dokunabilmek ve yaşatabilmekti. Çınar adı gibi güçlüydü ama, Göl' süz bir hiç olduğunu düşünüyordu. Çünkü ayrı yaşamak zorunda idiler. Çok üzülmüş ve yıllardır üzgündü. Çınar diğer akrabaları gibi, Çok uzun ömürlü yaşayamayacağını hissetmişti. Bunu Göl' ü ile paylaştı. Göl asla kabul etmedi. Böyle ayrı olsakta yaşamalıyız dedi. Çınar artık dayanamıyordu. Tüm dallarını gövdesinin yanına doğru kırdı. Boynunu büktü. Artık zayıflamış kökleri ile, Göl'e doğru sağ tarafına düştü. Kendi hayatını hiçe sayıp göze aldığı, Göl'e uzanmaya dokunmaya az kalmıştı. Ama asla dokunamadı. Zamanla iyice dökülüp öldü. Göl bu yaşadıklarına çok üzülmüştü. Ne kadar çok severken ne halde kalmıştı. Günlerdir düşündü. Çınarın yaptığı bu fedakarlık karşısında, Göl'de kayıtsız kalamazdı. Önce hayat duygularına küstü. Sonra havaya ve toprağa küstü. Çok geçmeden, Göl tüm çevresine rağmen, Büyük sevdası Çınar için, Acı acı gitti ve kurudu. Artık oda orda yoktu. Her Çınarı bir ağaç, Her Göl'ü bir su parçası sanmayın. Onlarda bir sevgi bir hayattır. Çınar Göle......... |
Çiçekler Gibi
Hani derler ya? Her kadın çiçektir. Sende bende bir çiçektin yüreğimde, Ama sen bende açamadınki. Daha seni tutamadan kuruyup gittin ellerimde. Sen beni anlayamadınki. Öylesine inci ve öylesine anlamlıydınki, Gözyaşlarım sana hep masum yağmur damlası oldu. Sadece seni sevmek amaçımken, Neden aldattın beni. Gündüzleri açan *******i kapanan Çiçekler Gibi, Bir gün sevinç bir gün hüzün veriyorsun. Sen kendini ne beni ne sanıyorsun. Bıktırdı usandırdı beni sevilmeye değmez davranışların. Sana öfkem fırtınalar estiriyor. Aldım seni yüreğimden avuçumdasın, Ve üfledim seni. Uzaklaş benden bakma ardına. Çünkü öldürdüm seni içimde, Yaşamayı hak etmeyen Çiçekler Gibi..... |
Çikolata Ağaçı
Deli Mavi, Sevdanın rengi. Sevdiğim kadın bir romantik, Yağmurun kendisi. Masumdur Beyaz, Berraklığın simgesi. Bensizliğinde, Beyaz güllerde soluyor, Sevdiğim....... Ateştir Kırmızı, Sevenlerin hali. Sevdiğim kadın bir çılgın, Güneşin kendisi. Zevklerin kraliçesi Siyah, Çikolata tadında. Benimle olduğunda. Sevgimin ateşinde vahşi, Sevdiğim....... Gözleri yangınım, Teni karalım, Sevdiğim kadınım, Bir romantik bir çılgın, Benim Çikolata Ağaçım...... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.