![]() |
Canım Gibi Seveceğim
İnanki yalanım yok İlk göz ağrım değilsin Sana kanım ısındı Son aşkım olabilirsin. Bundan böyle hayata Toz pembe bakabilir Özleme nokta koyar Hasret giderebiliriz. Ben böyle düşünsemde Daha da önemlisi Senin düşündüklerin Benim için de geçerli. Göz göze diş dişe Uğraş vermeyeceğim Canın gibi seversen Canım gibi seveceğim. Ziya Kara |
Canın Sağ Olsun
Benden çok uzak, Bana çok soğuk olsanda; Sen benim her şeyimsin... Senin canın sağ olsun! Ben sana nasıl kızabilirim? Ömrü hayatımdada sana gönül koyamam, Çünkü; gönlüm sende. Sen bana etmediğini bırakmasanda; Senin canın sağ olsun! Sen olmazsan ben nasıl olurum! ? Ziya Kara |
Canlarım Benim
İyi ki varsınız canlarım benim Siz olmasanız ben ne yaparım? Beni hayata bağlıyorsunuz Sizinle gurur duyuyorum. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için İyi günde kötü günde hep beraberiz Canlarım benim, biz bir aileyiz Aile ne demek; iyi bilenlerdeniz. Ziya Kara |
Cennet Olacak
Gecenin en karanlık olduğu an Gündüze en yakın olduğu zaman İster geceyi, ister sabahı seç Yüreğinin götürdüğü yerde ol. Sevgiyi, aşkı dolu dolu yaşa Geceyi paylaş, güne merhaba de Sevdiğin gibi de sevildiğinde Cehennemin bile cennet olacak! Ziya Kara |
Çaresizim
Kanım donacakmışcasına, Ellerim üşüyor, Bedenim titriyor, Ben, bende değilim! Yüreğimde yangınlar, İçimde acılarla yaşıyorum. Tek çarem sendin, her demde; Bu gün artık çaresizim sayende! Ziya Kara |
Çeker Giderim
Başarının sırrı, başarısızlıksa; Başarılı olmaktansa; başarısızlığı yeğlerim! Seninle birlikte, sana hasret yaşamaktansa; Benliğimi sende bırakır, tası tarağı toplar, çeker giderim! ... Ziya Kara |
Çok İstedim
Çok istedim sensiz olmak, seni unutmak Kaderim bana her türlü mutluluğu çok görmüş Mutluluğa giden yollara duvarlar örmüş Daha doğarken ölmeden öldürüp de gömmüş! Çok istedim sensiz olmak, seni unutmak Kara yazım da gözyaşım da olsan yapamadım Bırak sensiz olmayı senden ayrılamadım İsyan edemem ki; alın yazımsın anladım! Ziya Kara |
Çok Şey Var
Öğrendiğimi sandığım Birçok şeyi, Hälä da; Olması gerektiği gibi Öğrenemediğim, Gün gibi; Gece gibi; Aşikar. Biliyorumki; Ömrüm vefa ederse, Bundan sonra da Daha öğreneceğim Çok şey var! ... Ziya Kara |
Çünkü
Yaşayan bir ölü olmaktansa; Ölmüş olan; yaşayan biri olmayı, Kendime yeğlerim diyemem. Çünkü; ben hayatı seviyorum... Ziya Kara |
Çünkü Seviyorum
Her ne kadar kıskanmıyorum Kıskanmam desem de Kıskanıyorum yine de Çünkü seviyorum Unutursan unuturum Unuttuğuna göre Unuttum desem de Kendimi kandıram ki Çünkü seviyorum Evimde, odamda, yatağımda varsın yoksun önemli değil Önemli olan yüreğimdesin Çünkü seviyorum Sevgi senelerle bitip tükenmez Sevmesini bilince Bana göre canan Candan önce Çünkü seviyorum Delice ve kendimce Ziya Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.