![]() |
Ben Boşum
birkaç gündür kırıklıklar var altımda üzerimde sağımda solumda bastığımda toprağa yedi düvel olmuş sağımı söbelemişler solumu söbelemişler gökyüzü solmuş güneş biraz daha kızgın dünya biraz daha küre ben boşum |
Ben Çalmadım
ben çalmadım yarınları yalan beyanlara kanıp sandığa pusulayı korken dipdiriydi belleğim direnmesini bilsem de bir siren sesi idi dinlediğim |
Ben İstemedim
kör bir noktaydı saplandığım imge karanlığın büyüsü işte perdeler atlas kapağı örtülmüş büyü işlemez bilinmez ülkeler durur içinde emanet hangisi kurda hangisi kuzuya emanet emanetçi olmak güç iktidar olmak gibi değil köprüsü varmış bilirsiniz sıratın incemi ince kıldan da ben görmedim ama nar lekesi düştü giysime hangisine keseceğim bedeli giysim lekeli bu gün geçilmez köprüden çıkmaz nar lekesi dolaşacağım bir yıldız takmış gibi göğsüme çıkacağım caddelere leke senin gömlek benim günah kimin şehveti ben istemedim |
Bende Sadelik
boş bir sayfa açtım mesajını okuyunca anlaşılır olmaksa eğer katmaksa şöhret adıma inan kalemim kırılsın isterim yürekten bilgiyi gizlemekten geçmez bilgelik kimin umurunda payelere bürünmek akıl en kestirme yolu bulandadır kestirme yol bazen tuzaklarla doludur aklın kesmediği yerdede ismim okunur takma kafana yüreğini dinle belki düşündüğün o dur beyaza siyah puan koymak istersem eğer aka kara çalmak isteğim bilki değildir satırların arkasında kaçamak oynaşmak sorgulatmaktır yaşamı yaşatanları ah bir ayaz vurmasa güneş doğarken ışıkların sessiz salarken günün üstüne bakın işte o zaman ne kadar sade ne kadar sade görüneceğim |
Bende Şiir
bende şiir bir masal okur gibi koparıp alır acılarımı dalarım ütopyalara ejderlerle savaşır misali hırpalarım düşüncelerimi kırk bir pare top atışı gibi payeler yüklenirim demet demet anılarla düşlerimi süslerim gizemlere bürünmüş dereler kol verir bulutlar bol verir mahremiyetler yol verir dalarım cennet vadilerime taşarım bedenimde tenim tene dokunur yatağım sıcak uyku tutmaz her bedeli ödeyecek gibi yürür giderim |
Beni Affet
Ne hoş duruyorlar Şu küçük kutucukların içerisinde Tüm istemleri, biraz su, biraz güneş Yetiyor İşte, acıdan, sızıdan uzak Seni saksılara sığdıramıyorum Beni affet… Bu sevda saksıya sığmayacak |
Beni Buralarda Bırakmadan Git
beni buralarda bırakmadan git gidebildiğin yere yere kadar gözlerim ol ellerini ellerime bırak ta git yalnızlığımı hissetmeyeyim sevdanı yarım bırakmadan bırakmadan git türküler söyleyeyim yüreğini bırak ta bırak ta git sahilde bir taş taş üstünde beden elimde ellerin gözlerimde denizi seyret ufku çekeyim yanımıza dilinde bir türkü olayım sarıl uykularında mesafeleri yiyelim sevda sofrasında yaşam gitmelersiz olmuyor sevdalar dumansız yanan ben olayım beni al ma da git yanan ben olayım |
Beni hatırlarsın
biliyorum lav olmuş kelimeleri gördüğünde beni hatırlarsın ısınır için erir buz tutmuş umutların sarılırsın sancağına seninde içinde yanar isyan ateşi |
Benim Patronum İyidir
benim patronum iyidir diyordu hemşinli Durmuş usta çekirdekten gelmedir buralara gözünden kaçmaz hiçbir şey benim patronum iyidir diyordu midyatlı Ömer çekirdekten gelmedir buralara kırmaz hiç kimsenin kalbini benim patronum iyidir diyordu bir cümle alem çekirdekten gelmedir buralara birazcık siyasilerin gölgesinde olsalar da okudum bir çekirdeğin içine giremedim filiz oldum çiçek açtım yaştım bir baltaya sap olmadım kesemediler fidanları bir türlü iyi patron olamadım hiç iyi demedi çalışanlarım benim çalışanlarım iyidir terlerini döktükçe |
Beş Lira
yürürken yolda beş lira buldum kim bilir hangi çocuğun umududur diyerek duvarın üzerine koydum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.