![]() |
Hatalı Sollama
Sen sen ol Sakın ola hatâlı sollama Kendini de öbür tarafa tabut içinde yollama Bunu yaparsan şâyet girersin bir kamyon altına Kendini hiç düşünmüyorsan aileni düşün ALLAH aşkına Karşındaki de bir can taşıyor sen de var bunun farkına Her zaman dur de içindeki trafik canavarına Dâima uymalısın trafik kurallarına. |
Hatırlarım
Ne zaman ki seni düşünsem hissederim teninin volkansı sıcaklığını Ne zaman ki seni hayal etsem duyarım saçının çiçeksi kokusunu Ne zaman ki senin adını ansam kopar içimden çığlar vâdiler dolusu Ne zaman seni düşünsem ve her ne zaman ki seni hayal etsem Anarım her an senin o güzel adını Hatırlarım dudaklarımda izi kalan o eşsiz ve unutulmaz tadını |
Hazan Mevsimi
İşte yine geldi bak, solgun hazan mevsimi Haykırsam şu göklere, duyar mısın sesimi Sarı yapraklar gibi, dökülür yâr umutlarım Kurduğum hayâllerim, bir bir hep kaldı yarım Üstüme çöktü birden, bir sensizlik acısı Bağrımda hep kabaran, binbir yürek sancısı Dalga dalga vuruyor, hüzünlerim rûhuma Delik deşiktir kalbim, tutmuyor hiçbir yama Yaşamak bir işkence, yokluğunsa kor ateş Sensiz geçen yıllarım, sanki cehenneme eş Kaplamış her yanımı, şu hicranlı ******* Ayrılığın mermisi, her dem sînemi deler Bir güz bahçesidir ki, bahtsız elemli gönlüm Kurumuş yapraklarım, solmuş hep gonca gülüm Senden uzaklarda ben, yalnızlığıma sürgün Kederlerim hiç durmaz, deryâ olur günbegün Sonbahar yağmurları, yağar hep damla damla Dolup taşar yüreğim, taşar binlerce gamla Ben bir köşebaşında, beklerken hep gelmeni Ah ilkbahar çiçeğim, gel artık sev sen beni |
Hazin Sevda
Beni yalnızlığımla yalnız bırak Durma git ardında hüzün bırakarak Hazin sevdanla yakıp yıkarak Beni kaderimle başbaşa bırak. Sahte aşkınla beni zehirledin Ruhuma kederler kelepçeledin Yüreğimi zindana hapsettin Beni de acılara mahkum ettin. Sonsuz ızdıraplar artık yanımda Hep hüzünler var sağımda solumda Ayrılığın yükü omuzlarımda Şimdi sen yoksun benim kollarımda. Umutlarım kuş olup uçup gitti Hayallerim mum olup sönüp gitti Sevdam günden güne eriyip bitti Mutluluk bir rüzgarmış esip geçti. Artık terk ediyorum seni sana Veda ediyorum senli anılara Yanıyorum senle geçen yıllara Bırakıyorum kendimi yaslara. |
Hey Kuş Gribi!
Hey kuş gribi kuş gribi! Hiç tanımıyosun yoksulu garibi Senin yüzünden düştü de dibi Yok ettin bir aileden üç kişiyi Hey kuş gribi kuş gribi! Sanki başka sorun yokmuş gibi Sen çıktın karşımıza deli gibi Hiç tanımıyosun yoksulu garibi Hey kuş gribi kuş gribi! Telef ettin binlerce pilici Öksüz bıraktın nice civcivi Hiç tanımıyosun civcivi, pilici Hey kuş gribi kuş gribi! Boş bıraktın kümesleri Fakirin gitti elinden yiyeceği Bir kuru ekmekle tavuktu yiyeceği Hey kuş gribi kuş gribi! Gönlümüzde bıraktın acı izleri Artık terk edip gitsen bizleri Bir daha hiç dönme sakın geri. |
Hicran
Birgün gelirsin diye umutla beklerken yollarını Hasretle arıyorum, bedenimi saran o güzelim kollarını Aklıma sen düşünce, unutuyorum bütün dünyayı Tek tek açıp okuyorum yazdığın aşk mektuplarını. Beni dertten derde,kederden kedere salan sevgilim Sanki ben,artık o eski ben değilim Bilmiyorum rüyada mıyım,hayallerde miyim ben nerdeyim Söyle bana ne olur,sen nerdeysen ben de sana geleyim. Çekilmez oldu bu hicran,kalbimde yaradır kanayan Çölde bir çiçek gibiyim, aşkına yanmış susayan Üstüne bir damla su düşmemiş toprak gibiyim kuruyan Yağ benim çorak gönlüme,yeşersin yüreğim aşkınlan. Dertliyim dertli,derdim kaf dağından da yüce Hatıralar canlanır hep gözümde,o güzel resmini öpünce Hayatımın akışı değişti birden,seni candan sevince Durma gel hadi gel artık,boğ beni sevince. |
Hicran Dolu Günler
Dalgalar vururken kıyıya yorgun argın Kalır mı hiç sevenler bir gün bile dargın Sensizliğimde gözlerim baygın, kafam dalgın Kederler hasta eder ruhumu, sanki bir salgın. Gözler gözlerle buluştuğunda, Sevenler birbirleriyle kavuştuğunda Hicran dolu günler sona erip, Hasretler bir bir savuştuğunda Sevgiyle ve huzurla dolu Bir dünya oluştuğunda Hayat yeniden başlayacak Tekrar benimle konuştuğunda. |
Hoş Bir Seda
Kulaklarımda yankılanır hoş bir sedâ Ah o ne işveli, o ne güzel bir edâ Gülüşlerinde saklı efsunlu bir sevdâ Uçur sözcüklerini, ol derdime devâ |
Hülyâlı Gözlerin
Dünyâyı verseler de değişmem inan sana Her ânımızda olmalıyız senle can cana Hülyâlı gözlerin ne güzeldir ki sevgilim Sen baktığın zaman tutulur, an be an dilim Sevdân ki dalga dalga yayılmakta rûhuma Dönmekte benliğim, eriyip damlayan muma Efsânevî, masal gibi sevdâ bizimkisi Yıllar boyunca bitmeyecektir hiç etkisi Tılsımlı gözlerin ki ışıltıyla hep bakar Aşkın, alevlenip tutuşur rûhumu yakar Bir lahza görmesem de senin nurlu çehreni Gönlüm arar sürekli o bir parça zerreni Her an yudum yudum içerim senle aşkı ben Dünyâ durur, zaman silinir sanki âniden Yıllar gelir geçer nice mevsim döner yaza Sevdâlı sözlerim uzanır aşkla sonsuza. |
Hüznün Yaprakları
Hüznün yaprakları dökülüyor içimde usulca ve sessizce Hasret rüzgarları esiyor hep gönlümde dilediğince Sonbahar yağmurları çiseliyor ruhumda ince ince En az yıldızlar kadar uzağım neşeye, sevince. Kederler bedenimi sarıyor ateşten bir elbise gibi Sıcaklığıyla yanıp kavruluyorum kuru bir yaprak misali Gözlerimin önünden gitmek bilmiyor sevdiğimin hayali Sararıp soluyor benliğim hazandaki bir güle dönüyor hali Bir yalnızlık senfonisi çalınıyor sanki kulaklarımda İsmin yankılanıyor dağlarda, çatlamış dudaklarımda Aşkın gözyaşları akıyor sicim gibi solgun yanaklarımda Elem yüklü bir seyranım hiç derman yok ayaklarımda Gözlerim dalıp gidiyor kan kızılı bir ufka bakarak Açıyorum gönül sayfalarını aşkımın yaprak yaprak Okuyorum bir bir onları içim hep kan ağlayarak Yırtıyorum tek tek hepsini yüreğimi dağlayarak. Bir sonbahar gecesi çekip gittin beni ardında bırakıp Ruhum açmazlarda, isyanlarda hep hasrete demir atıp Talan ettin tüm dünyamı harab ettin beni yakıp yıkıp Anlıyorum ki hata etmişim o tatlı sözlerine kanıp. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:41 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.