![]() |
iSimsiz 4
bir şiir var diyorum şimdi hani senin olduğun benim yalnış okuduğum bir resim var kalbimin arka yüzüne çizilmişÂ görenler güzel çizilmiş çirkin bir kız diyorlar çirkin çizilmiş, güzel bir sana bir ben var şimdi burada senin olmadığın sensizliğin olduğu bu yalnızlıkta gerçekte ne sen varasın nede ben aynı bizin olmadığı gibi |
Ben Adımı Onda Bıraktım
dönüşü olmayan yolculuk gidiyor işte bugün, yüzünün en tatlı tebessümlerinide götürüyor, yeni bir hayata gidiyor ve bensiz gidiyor ağlayabilseydim eğer bugün,belki gitmezdi ama o entatlı diliyle gidiyor ve ben ağlayamıyorum. saçlarım ağardığı zaman dönecek belki ama ben o zaman benliğimden çıkmış olacağım sensizliği ise gözyaşlarımla boğacağım........... ne olursun gitme |
Sana Geleceğim
Tüm mavilerimi aldım yanıma Kırmızılarımla sana geleceğim Yüreğimdeki düşleri, Düşlerimdeki gülüşleri sana Birtek sana getireceğim Gökkuşağının tümrenklerini giydim Tüm renklerimi yoluna sereceğim Ağlayışlarımı,acılarımı tükettim yenilendim Arındım tüm acılarımdan Mutluluk gülüşlerimi sana Birtek sana getireceğim En kuyu mutsuzlukta bile Kalbim birtek senin adını fısıldadı Vazgeçtim gerçeklerden yalan düşlerden Birtek seni va aşkımızın resmini çizeceğim Tek gerçeğim sen iken Evrene meydan okuma gücünü Birtek aşkıma vereceğim Keşkelerin yer almadığı bir hayat Bir hayat sunmak istiyorum bu aşka Keşkelerimi atıp yalnız ben geleceğim Aşkımın maviliğiyle yıkandım Sana mavileri getireceğim Bir martının kanatlarında Umutları ve hayalleri değil Yalnızca kendimi getireceğim Bazen deli çırpınışları Bazen beklentisiz Sakin dalgaları değil Aşkımın kabına sığmayan Coşkularını getireceğim |
Son Bir Kez
Bir fırsatını bulursam ecelim gelmeden Ölüm meleği Azrail'e bir anlaşma önereceğim: Cennet yada cehennem, her nereye gideceksem; Ruhumu almaya gelirken senin kılığına bürünsün. Ancak o zaman öleceğim ben de, hiç direnmeden. |
Gittin Ya!
Sen gittin ya, Baharım karla örtüldü, Gülistan soldu mahvoldu, Çileler birleşti akar gider bir sel oldu, Yüzün eskimedi hala karşımdasın, Sen gittin gideli ellerin ağzı lafla doldu, Beni yalnız sandılar, Halbuki ruhum sen doluydu, Gittin bir tanem ne yapayım, Dur diyemezdim ki sana, Yapma bu sevgiye kıyma diyemezdim ki, Biliyordum sende beni seviyordun, İşte asıl işin garip yönü de bu ya, Neden gittin anlamış değilim hala, Lisanım yetmez miydi sana, Benle kalmana, Yalnızlığım törpüler hasret *******ini, Sonbahara kendini adamış aşkımız, Zalim yıllara bağlanmış kalmış, Zaman bizi aldatmış bırakmış, Sende beni vurup gitsen hiç acımaz inan, Gittin işte ne yapayım, O masum bakışlı gözlerin riya dolu olduğunu nereden bilirdim, Gülüşüne aldanırdım halbuki ben senin, Şarkıları hep senin için ezberler, Senin için notalara dökerdim, Ama yine kıymet bilmedin, Gittin bitirdin işte ne yapayım, Yalvarsamıydım yoksa sana deli gibi, Yok yapamazdım ben böyle densizliği, Sızlansam da olmazdı asla böyle, Hasretin içimde biterdi o zaman, Yalvarmak benlik değil bir tanem, Olmadı işte divane gönül, Gitti sevgili, ne yapabilirsin, Hiç. |
Beni Hatırla
Ufuktan doğan güneş tenini ısıtırsa Yağan yağmur saçlarına dokunursa Ellerini tutacak bir el ararsan Ellerini arayan beni hatırla. Gittiğin yollar hep uzarsa Gönlünden neşe azalırsa Gözlerinden bir tek damla yaş akarsa Senin için hep ağlayan beni hatırla Derdini anlatacak birini ararsan Dinleyecek bir kul bulamazsan Göklere bakarak huzur arasan Derdine derman olan beni hatırla |
İşte Gidiyorum
Sana doyamamanın acısı ile Dünyaya büyük bir isyan ile Buraları sana bırakıyorum açmamış tomurcukları İşte gidiyorum içimde büyük bir sancı ile Kan ile dolmuş gözlerim ile Keder ile bürünmüş bedenim ile İşte gidiyorum şarkımızı dinlemeden Bakmadan duvardaki resmine Tutmadan ellerini sarılmadan ağlamadan İşte gidiyorum yüreğimdeki alev ile Hasretimle boğuşarak gidiyorum Bir karanlığa doğru,hiçliğe doğru Aşkımı yanıma alarak Özlemin esiri olan aşkımı İşte gidiyorum Seni bulamayacağım ellere Sensiz bir hayata gidiyorum İşte gidiyorum Üzerimde hasretin ile Yanarak sızlayarak gidiyorum Hıçkırarak özlemi yudumlayarak gidiyorum İnanamayarak gidiyorum... |
Unutma Ki
Sen uykusuzluk nedir bilir misin? Tırnaklarınla yastıgını parçaladın mı? Gözlerini tavana dikip Düşündügün oldumu bütün gece Ve bütün bir gün Belki geilr ümidiyle bekledin mi hiç Gelmeyince seni aramayınca Ölesiya agladın mı Sonra çekilip en koyusuna yalnızlıkların Ona ait ne varsa Bir bir hatırladın mı Sen günden güne erimeyi bilir misin Dev bir agaçın vekarı içinde ölmeyi Bir teselli aramayı Issız parklarda, tenha sokaklarda Ve bütün sehir uyurken uzaklarda Deli divane yollara düşüp Atılmışlıgını hissettigin oldu mu Sevmekten kalbin yoruldu mu Sen yalnızlıgın acısını bilir misin Unutulmak bir hanker gibi saplandı mı sırtına İçinde kıskançlıgın zehirli çiçekleri açtı mı Bütün gururunu çignetip Sevdiginin gectigi yolları egilip öptün mü Sen caresizlik nedir bilir mısın Sen yokluk nedir gördün mü Yanan başını Duvarlara vurup parcalamak geldi mi içinden Sen hergün bindefa öldün mü Böyleyim diye ayıplama beni Bir gün kendimi Sonsuzlugun koynuna bırakırsam Yaralı ve yenik bir asker gibi Darılma Unutma ki Her seven adsız bir kahramandır Unutma ki İnsan;sevebildigi kadar insandır…. |
Hayal Aşk
Yalan olan duygulardan arınarak başlıyorum mısralara, Ellerini ellerimde düşünerek bitiriyorum, Sana yetmeyen aşkımın sorularıyla kapıyorum gözlerimi güne Akan yaşlarımın ıslattığı defteri kapatmadan… Doğrularımı savundum yıllarca sana karşı, aşkımı korudum Gözlerimi gözlerinde yetiştirdim, Neden kaçtıklarını sorduğumda sana, Cevap alamadım, geçiştirdim Sana kurduğum her cümledeki gizli korkuyu yaşadım, Geçirdim günleri savurarak düşünmeyerek, Cevap yazmadığın mektupları sayarak, Yaşatamadığın aşkı hayal ederek |
Sonsuza Kadar
Icime hüzün cöker, düsündükce zamanla Firtinalar kopar bagrimda, dalarim uzaklara Kor kor yanar atesi damarlarimda Yasadim mutlulugu göz pinarlarinda Ayrildik sonsuza dek sonbaharda Yasamistik hani en büyük aski bu diyarda Leyla ile mecnun kaldi artik masallarda Gözlerim bekliyor ufak bir ümitle seni yollarda lsan bile sen taa uzaklarda Her an seni yasiyorum su anda Varligini bilip yoklugunu hissetmek varya Acilarin kahreden soguk yaslariyla ayakta duruyorum silik hatiralarla Savasiyorum acimasiz yillarla Aklar düsünce saclara Kara toprak alirsa beni yanina Maziye dön ve hatirla Seni delice seven biri vardi ya Canini Ugruna eden feda Yillarin her gününde ismini andi duvarlara Ve son sözü, titrek dudaklarimda "Seni sevecegim daima" |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:07 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.