![]() |
Biz,yoklugunda katığın kırıntısını paylaştık ekmeğin seninle,
Kış *******inde; yetmedi battaniye,karları erittik sohbetimizle, Evimiz samanlıktan bozma bir harebe oda,penceremiz yıtık muşamba, Hatılamak ne kadar güzel,ne kadar acı anımsamak, VE zaman herşeyin uzakta oldugu bir an,şu an Ne senin beni en yakın dost bildigin Ne benim sana sonsuz aşk besledigim ŞU AN dır BU AN Aramadıgın günlerin hasretini yaşıyorum içimde Bekledeigim umut ettigim ve senin aramadıgın zamanın acısını yaşıyorum Özlemedim demiyorum sana,SEVMEDİM DEMİYORUM. Gelme ama artık BEKLEMİYORUM |
anlamadın ki sana olan sevgimi
anlamdın ki sana olan özlemimi anlamadın ki sensizligin kördügüm oldugunu anlamdın ki ona yanarım sen benim gönlümde yaralar açtın ***** anlamadın ki beni bırakıp gittigin de , sessiz ce agladıgımı, anlamadın sensizligin kuytusundada boguldugumu şimdi anlarsın belki ayrıldıgımızı peki mutlumusun birtanenden ayrı |
GÖzÜn Çiksin Ayrilik Yİne Benİmİ Buldun
Adin Batsin Kader AŞkimi Kuruttun Yerİn Dİbİne Gİresİn DÜnya İnsanlari Kudurttun Ya Sen Sevgİlİ Neden Benİ Unuttun YaŞamimdakİ Buluttun İÇİmdekİ Umuttun Benİ Hayattan SoĞuttun SÖyle Sevgİlİ Neden Benİ Unuttun |
O durmadan kaçıyor;
Sen ardından gitmiyorsan; O günün her saatinde saklanıyor, Sen yollara düşüp deli divane aramıyorsan; O sana acıların en büyüğünü tattırıyor, Sen bundan en yüce hazzı duymuyorsan; Boşuna aldatma kendini, Onu sevmiyorsun demektir. Elindeki içki kadehinde, Dudağındaki sigarada , Okuduğun kitapta, Mırıldandığın şarkıda, Söylediğin şiirde, Gördüğün rüyada Ve yaşaman icin Ciğerlerine doldurduğun havada O yoksa; Onun vazgeçilmezliğini anlamamışsan; Onu sevmiyorsun demektir. Renkler onunla değerlenmiyorsa, Örneğin; onsuz kırmızı kırmızılığının, Mavi maviliğinin farkında değilse, Beyaz yalnız o giydiği zaman Güzelliğini haykırmıyorsa, Sabahları onu görünceye kadar Güneş doğmuyorsa Ve onsuz gökyüzü *******i Aya, yıldızlara hasret değilse Onu sevmiyorsun demektir. |
Hanİ Benİ Çok Sevİyordun
Benden BaŞkasini GÖrmÜyordun ÖmrÜmÜzÜn Sonuna Kadar Asla Ayrilik Yok Dİyordun Gurbet Bİter Bekle Dedİn Sonuna Kadar Sabretmemİ İstedİn Pekİ SÖylermİsİn Bana Şİmdİ Neden İhanet Ettİn Senİn İÇİn HİÇ DeĞerİm Yokmuydu Sevgİmİn KarŞiliĞi Bumuydu Bu DÜnyada Bundan BÖyle YaŞamak Bana Haram Oldu Alnima İhanetİ Damgaladin Benİ Bİr Kalemde Karaladin Senİn İÇİn GİydİĞİm GelİnlİĞİ Sen Bana Kefen Yaptin Sakin Affetmemİ İsteme Benden KurduĞum Hayallerİ Yiktin Sen Hergece Umutsuz Sabahliyor İhanetİnİ DÜŞÜndÜkÇe Kahroluyorum Ölesİye SevdİĞİm İÇİn Senİ Her Derde Kedere Katlandin Hatta Senİ Üzmemek İÇİn Derdİmİ Bİle YokluĞunda Satirlara Anlattim SÖylermİsİn Sen Bana Neyaptin Geldİn BaŞkasini SevdİĞİnİ Anlattin Şİmdİ Bİr Soru Soruyorum Sana Ne Hİssederdİn Ayni Şey Sana YapildiĞinda Bundan BÖyle Benİ Aldatma Demİyorum Kusura Bakma Artik Sana HİÇ GÜvenmİyorum Kirdim ÜzdÜmse Benİ Affet Sen Mutlu OlduĞun Yolda Devam Et __baŞka SÖzÜm Yok__ |
Yanlızlık yağıyor sanki bu şehre,
Sen mutlu ol,gönlüm alıştı derde, Dünya kimi kavuşturmuş ki, BEKLEYECEĞİM Mecnun un Leyla yı beklediği yerde... |
Alın yazımmış
Çekemezsin biliyorum Çilemizmiş ikimizin Kader de varmış ayrılmak Severken bırakıp elveda demek Çok zor gelir sevene Severken bırakıp elveda demek Ayrılık bir ızdırabtır Yakar insanı çürütür Ayrılık bir ızdırabtır Yaşayanı öldürür Sevgisini terkedenler Aşk'a kurban olurlar Mutsuz olup, perişan olurlar Severken bırakıp elveda deyip Mutsuz, perişan olurlar |
çok güzel şiirler tşkler...;P
|
bişi değil yiwrim:D
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.