![]() |
Dünyaya Sığmaz Sevgim
Ad koyamam Sınır çizemem Sana olan sevgime Değil kalbime Dünyaya sığmaz Metre,Kumpas Ölçmez Ölçemez bu sevgiyi İster Arkadaş kabul et İster Sevgilin takdim et Çıkarsız,riyasız Milyon kere Korkmadan Gururla söylüyorum S E N İ S E V İ Y O R U M (16.06.2007) Şahin Ertürk |
Düşlerime Kar Yağdırdın
Gelişin gibi Gidişinde çok ani oldu TEMMUZ sıcağında Artı otuzlarda Düşlerime kar yağdırdın BRAVO Kutalrım seni Bu sıcaklarda Aspiratör,Klima bile Bana bunu yapamazdı Sen var ya sen Kalbimin öte yarısı Dondurdun beni Bu yaz gününde? (20.11.2006) Şahin Ertürk |
Düşlerime Karlar Yağdı
Hasret eksi otuzlarda Karlar yağdı düşlerime Donuyorum sensizlikten Donuyorum,donuyorum (16.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Düşlerimi Bile Çaldın
Sen li düşler kuruyordum Al lı,Yeşil li,Pembe li Gözlerin gibi,Mavi li Düşlerimi bile çaldın Sana sahip olamadım Gittin işte,Toprağın sın? (03.04.2006) Şahin Ertürk |
Düşlerimi Kirlettin
Biliyordum Bana gelme, Benim olma ihtimalin Milyonda bir bile değildi Biliyordum Biliyordum da Yinede senli Allı,yeşilli,pembeli Boyalı,Cilalı Temiz düşler kuruyordum Seni kolluyor, Koruyordum Şekilden,şekile sokuyordum Allıyordum,pulluyordum Göklere çıkarıyordum Şiirlere yazıyordum Dünyaya tanıtıyordum Kolay değil 10.800 günü 259.200 saati 15.552.000 dakikayı Ben böyle geçirdim Seni sensiz severek Duvarlarla konuşarak Şiirlerle dertleşerek Sensizlikle sevişerek Gel gör ki, Boşunaymış her şey Dün bir dosttan öğrendim Sen benim Adımı bile Anımsamamışsın Üstelik Aşkımızı da kirletmişsin Bir zibidinin olmuşsun Çöktüm kaldım güzelim Duyduklarım karşısında Bir enkazın altında, Kalmış gibiyim En sonunda Yapacağını yaptın güzelim Sen benim Saf,arık yıllanmış Düşlerimi de kirlettin Kutlarım seni Kutlarım (14.05.2008) Şahin Ertürk |
Düşlerin Şehri
Övmeye fazla söze ne gerek var Bu şehri ben,sen o dünya biliyor Buram,buram tarih,sanat kokuyor Düşlerin şehri,orası İSTANBUL Süleymaniye,Fatih,Eyüp CAMİ Valide SULTAN,Sultan ahmet cami Saymakla bitmez ki,çoktur mabedi Camiler şehri,Orası İSTANBUL TOPKAPI sarayı,TEKFUR sarayı YILDIZ sarayı,ÇIRAĞAN sarayı Dolmabahçe,Beylerbeyi sarayı Saraylar şehri,orası İSTANBUL Fakir,fukaranın umudu sensin Şöhret olmanın rotası sensin Sporun,sanatın merkezi sensin Düşlerin şehri,orası İSTANBUL Başkadır boğazda,vapur sefası Sarıyer,Kavak ta balık yemesi Kilyos,Şile de denize girmesi Bir başka şehir,orası İSTANBUL Kenttekinin düşlerinde İSTANBUL Köydekinin düşlerinde İSTANBUL Dağdakinin düşlerinde İSTANBUL Düşlerin şehri,orası İSTANBUL Şairler çok güzel yazmışlar onu Ressamlar çok güzel çizmişler onu Bilsen ne kadar çok özledim onu Düşlerin şehri,orası İSTANBUL Kadıköy,Üsküdar seni dolaşsam Çamlıcaya çıksam seni seyretsem Gözümle,gönlümle hasret gidersem Özledim İSTANBUL,düşlerimdesin Gördüğüm yüzler,İSTANBUL kokuyor Giydiğim şeyler,İSTANBUL kokuyor Senin herşeyin GÖZÜMDE TÜTÜYOR Özledim İSTANBUL,düşlerimdesin (07.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Ebu-Cehil Çoğaldı
Kalemi gibi,yüreği güçlü ŞAİR dostum Kardeşim ÖMER EKİNCİ MİCİNGİRT e Armağanımdır..Kabul eyle dostum Fakülteler bitiren Cahillerin babası Ebu-cehil çoğaldı Çoğaldı dost çoğaldı Bilmeden fetva veren Abdestsiz namaz kılan Ebu-cehil çoğaldı Çoğaldı dost çoğaldı Sosyetede olanı var Sanatcı olanı var Ebu-cehil çoğaldı Çoğaldı dost çoğaldı Bugün ALLAH yolunda Yarın YOSMA koynunda Ebu-cehil çoğaldı Çoğaldı dost çoğaldı Teknoloji gelişti Azaldı bilge kişi Ebu -cehil çoğaldı Çoğaldı dost çoğaldı Küfür dolu yaşayan CAHİLLERİN BABASI EBU-CEHİL ÇOĞALDI Çoğaldı dost çoğaldı ŞAİR DOSTUM Bir güzel insan ÖMER EKİNCİ ye ARMAĞANDIR (24.6.2006) İstanbul KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Eeee Sonra
Dünyaya hükmedensin Şöhretlisin,zenginsin Televizyonlar senden bahsediyor Gazeteciler senin peşinde Attığın adımı sayıyorlar Verdiğin nefesi ölçüyorlar Özel uçakların var Hanların,hamamların Yatların,katların var Yokluğu bilmiyorsun Yoksullukla tanışmamışsın Kariyer sahibisin Yalakaların,hizmetcilerin var Yüz yaşına gelmişsin Varlık içinde yüzüyorsun Eeee sonra? (17.10.2007) 3.11.2007 TÜRKİYE Gazetesi Şahin Ertürk |
Ekildiğimi Bile,Bile
Ekildiğimi bile,bile Yinede çok sevmiştim seni Aşka katmamıştım hiç hile Bunca acı yetmezmiş gibi Yıllar sonra dönüşün niye? (23.03.2006) Şahin Ertürk |
Elal Gözlüm,Emrindeyim
Sana değer vereceğim Sana saygı duyacağım Sana sevgi sunacağım Ela gözlüm,emrindeyim Her sözünü tutacağım Gözlerine bakacağım Yanağından öpeceğim Ela gözlüm,emrindeyim Dertlerini boğacağım Yalnızlığı kovacağım Mutluluğun olacağım Ela gözlüm,emrindeyim Kalemimle,şiirimle Temiz,sıcak yüreğimle İşte sana büyük yemin Ela gözlüm,emrindeyim (22.02.2007) Şahin Ertürk |
Elde Var Hala Sıfır
Kar demeden Kış demeden Gündüz demeden Gece demeden Tam gün mesai ile Yüreğimle,bileğimle Kalemimle,şiirimle Bir köle gibi Çalıştım bu aşk için Gel görki, Emeklerim boşa gitti Birşey geçmedi elime Sıfıra,sıfır Elde var hala sıfır (27.07.2006) Şahin Ertürk |
Elimde Değil
Herşey allak,bullak karmakarışık Elimde değil,seni düşünmemek Duygularıma fren koyabilmek Kontrolüm dışınde,elimde değil (13.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Elimde Mutluluk Bileti Kapındayım
Bir elimde Mutluluk bileti Bir elimde Kalemim,şiirlerim Yüreğimde Sevgi,saygı Dudağımda Sevda şiirleri İki heceli isminle Geldim işte Kapındayım NURTEN Gönül kapından Aşkı kirletmeyen Adam gibi seven Duyguları pes etmeyen Bir yürek işçisi ŞİİRCİ Nöbetçi ŞAİR Girmek istiyor Açsana kalbini Gireyim NURTEN Gireyim NURTEN (25.05.2006) Şahin Ertürk |
Elimden Tutarmısın?
Mutluluk uzağımda Acılar kucağımda Kaldım dert ortasında Elimden tutar mısın? (06.12.2007) Şahin Ertürk |
Emek
Seviyormusun demek ne demek Bu aşka verdim ben binbir emek Elimde değil,seni sevmemek Elimde değil,elimde değil (24.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Emekçi Bir Kız Sevdim-2
Aşk diliyle konuşan Sekiz saat çalışan Bana pek çok yakışan Emekçi bir kız sevdim Baş örtülü,kapalı Saçı,siyah dalgalı Elleri hep kınalı Emekçi bir kız sevdim Kahve rengi gözleri Yok ki,eşi benzeri Ölçülemez değeri Emekçi bir kız sevdim Bir altmış bir boyunda Otuz iki yaşında Zeki,aklı başında Emekçi bir kız sevdim Sade,doğal giyinen Bir gülüşe sevinen Az şeylerle yetinen Emekçi bir kız sevdim (18.12.2007) Şahin Ertürk |
Emekçi Bir Kız Sevdim-1
Kolay para kazanmayan Boşa zaman harcamayan Küfür dolu yaşamayan Emekçi bir kızı sevdim Yapay şeyler kullanmamış Kuaförle tanışmamış Parfümlerle kokuşmamış Emekçi bir kızı sevdim Tırnağını uzatmayan Saçlarını boyatmayan Kaşlarını aldırmayan Emekçi bir kızı sevdim Zor günümde terk etmeyen Sıkıntıdan terletmeyen Dedikodu üretmeyen Emekçi bir kızı sevdim Alnındaki emek teri Kalbinde yok kibir kiri Temiz,doğal,sıcak biri Emekçi bir kızı sevdim (17.12.2007) Şahin Ertürk |
Emekçi Kimliğim Vardı
Olmadı Birtanem olmadı Olamazdı zaten Bir yastığa baş koyamadık Benim beyazlarım bile Sana kapkaraydı? Emekçi kimliğim vardı Elleri nasırlı İşçiydim ben? Senin cep harçlığın için Bir ay alın teri akıtandım ben Anneme,babama Naz çekecek zamanım olmadı Kendimi bildim bileli Çalışıyorum ben Ayakkabı boyadım Simit sattım ben Kuruşun kıymetini bilirim İsraf yazmadı kitabımda Eğlenceye para ayıramadım Denizi TV lerden gördüm ben? Olmadı Birtanem olmadı Olamazdı zaten Şairler,yenilip içilmiyordu Ve aşkımız,benim Emekçi kimliğim altında Ezildi kaldı,ezildi kaldı (13.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Emekli ŞAİR(Resen Emekli Ettin)
Yıllar yılı,senli Boyalı Düşler kurdum Seni Şekilden,şekile soktum Alladım,pulladım Güzelleştirdim Sana Hamasi şiirler yazdım Leyla dan,Şirin den,Zühre den Daha çok ünlendin Adın beş kıtaya yayıldı Gel gör ki, Hiçbir şey işe yaramadı Ne geldin Bu hasreti bitirdin Nede kıymetimi bilebildin Dün bir dost tan duydum Şiirlerimi bile Okumuyormuşsun Bana ne şiirden, Şiir karın doyurmuyor, Şairler, Yenilip,içilmiyor demişsin Kan beynime sıçradı Aklım başıma geldi Ve,hemen Kesin kararımı verdim Elimdeki kalemi kırarak Şairliğe noktayı koydum Şiir yazmayı bıraktım güzelim Nöbetçi Şairdim ya Artık nöbet falan tutmuyorum Şimdi ben, Resen emekli edilen bir şairim Artık Senli hayaller kurmuyorum Seni güzelleştirmiyorum Şımartmıyorum Abartmıyorum Bugünden itibaren Etten ve kemikten ibaret Basit,sıradan Üstelik Duygusuz birisin? Bitti güzelim bugün bitti Hece Durak Uyak Ayak Serbest Hamasi Öykü Her neyse,her şey bitti Özel seçkiymiş Günün Şiiriymiş Bana ne Boşunaymış her şey Ele avuca sığmayan Hiçbir işe yaramayan Boş şeylerle Artık avunmuyorum Yazmıyorum Okumuyorum Nobel edebiyat, Ödülünü verseler Araya elçiler koysalar Yalvarsalar,yakarsalar Artık mümkün değil Bir daha,asla Kalem almam elime Ben, 35 yıldan sonra Resen emekli edilen Emekli bir şairim (29.02.2008) Şahin Ertürk |
Emekli Şair(Yeni Anladım)
Asrın yalancısı Şairlermiş Şiirlermiş Yeni anladım Düşünceler başka Yazılanlar başka Yaşantılar başka Duygusuzlar,küfürbazlar Riyakalar,yalakalar Şair olup çıkmış Yeni anladım Süslü,cilalı sözlerle Okuyucu kandırılıyor Kimse,kimseyi takmıyor Saymıyor,sevmiyor Aruz,Hece Serbest,Hamasi Uyak,Durak Ayak,redif,kafiye Faso,fiso Boş şey şeylermiş Yeni anladım Şiir araç, Amaçlar başka Kafadan hasta olanlar var Uçkur düşkünleri var Şair soyanlar var Var babam var Sözüne güvenilir Özü,sözü bir olanlar Kalemi,yüreği güçlü Olanlarda var Amma,onlar Bir elin parmağı kadar Azaldılar Susturuldular Dokuz köyden kovuldular Bıktım,ben hastalarından Bıktım,şiir dünyasından Önce Dilim,dilim Parçalara böldüm Kırdım kalemimi Sonra,son yazdığım şiirleri Poyraz rüzgarlarına savurdum Ve şimdi ben, Duygularını dinlendiren Okumayan Yazmayan Emekli bir ŞAİRİM Bu son şiirimi Onuncu köyden yazıyorum Buradan da kovalamazlar ya! ! ! Yarası olan gocunsun Şahin Ertürk |
Eminim
Bazı şeylerden pek emin değilim Belki seni kırmış olabilirim Bilki güzelim,şunu iyi bil ki? Seni sevdiğimden,ben çok eminim (13.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Emrindeyim
Sahi beni özledin mi? Döndüğüme sevindin mi? Gönlümdeki tatil bitti Kalemimle,emrindeyim Senle bitmez benim işim Şiir doldu içim,dışım Bu şiirim sana aşkım Şiirimle,emrindeyim Bir haftayı yıllar sandım Hasretinle doldum,taştım Bir yanardağ sanki kalbim Yüreğimle,emrindeyim En duygusal şiirlerle Arık,temiz duygularla Geldim aşkım,geldim sana Herşeyimle,emrindeyim (20.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Engel Olamazsın
Kararnameler,kanunlar çıkartsan Barikatlar koysan,çitler gerdirsen Polise kapımda nöbet tuttursan Yufka yüreklim,engel olamazsın Seni sevmeme engel olmazsın (17.08.2007) Şahin Ertürk |
Eriyorum
Hiç görmedim seni Bir tek sesinle Bir tek gülüşünle Tutsak ettin beni kendine Dünden beri Gram,gram eriyorum Duygusal eriyorum Fiziksel eriyorum Dün Buzdağıydı benim kalbim Bugün bir YANARDAĞ? Dün Doksan kiloluk Heybetli bir adamdım Bugün Eriyen,küçülen bir adam Bir tek sesinle Bir tek gülüşünle BİR MUM GİBİ Eriyorum güzelim Eriyorum,eriyorum (02.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Erkeğe Bak
Küpe takmış kulağına Kadın gibi süsleniyor Dansöz gibi kıvırıyor Erkeğe bak,bak erkeğe Saçlarını ördürüyor Suratını gerdiriyor Tırnağını uzatıyor Erkeğe bek,bak erkeğe Konuşması kadın gibi Giyinmesi kadın gibi Göstergeler kadın gibi Erkeğe bak,bak erkeğe (06.01.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Eski Bir Saat Gibi
Dün neysem,bugün oyum Değişmem,değişemem Eski bir saat gibi Ben sende takılıyım (05.04.2007) Şahin Ertürk |
Eski Tüfek
Aşk,aşk diye çıktık yola Ankara da verdik mola Aşka aç temiz bir yürek Al bu kalbim senin dilek Aşkın bende izleri var Sadakati,lezzeti var Temizliği,önemi var Al bu kalbim senin dilek Hayran oldum gözlerine Hayran oldum yazdığına Hayran oldum herşeyine Al bu kalbim senin dilek Ben aşk ta eski bir tüfek Sen aşk ta yeni bir yürek Herşeyimi sana verdim Al bu kalbim senin dilek Yalnızlığa kurdum tuzak Acı artık bana uzak Aşkta Ankara son durak Al bu kalbim senin dilek (Şiirdeki ANKARA ve DİLEK isimleri SANALDIR.Gerçek isimler zikredil- memiştir.O kendini bilir...?) (29.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Eskidendi
Her sözüne inanışım Tutkal gibi bağlanışım Kaprisine katlanışım İnan bana eskidendi Akıllandım kör değilim Tecrübesiz toy değilim Her sözüne inanışım İnan bana eskidendi Dünü asla unutamam Artık seni affedemem Her sözüne inanışım İnan bana eskidendi (15.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Eskisi Gibi Değil
Ne sen eski SEN sin? Ne ben eski BEN im? Kabullenmeliyiz bu gerçeği Fiziksel değiştik Ruhsal değiştik Hiç birşey Eskisi gibi değil Beşinci mevsime Hazan mevsimine Geleli aylar oldu Hiçbir şey Eskisi gibi değil Bu şehir bile değişti 1970 lerdeki gibi değil Yaşanası olmaktan çıktı Hava kirliliği Çekilmez boyutlarda MERKEZ hanı yıkıldı CUMHURİYET caddesi Mecburiyet caddesi oldu HÜLYA lokantası ŞARK lokantası Birer,birer kapandı Çorbacı EMİN in Saltanatı çoktan bitti Lokantalar,pastahaneler Antepliler in eline geçti Şekiller,simalar değişti Sevgi erozyona uğradı Kimse,kimseyi takmıyor Bu şehirle birlikte Bizlerde değiştik Bizlerde yaşlandık Dündeki bizlerin yerini Çocuklarımız aldı...? Onlarında düşünceleri Yaşamları değişti? Hiçbir şey Eskisi gibi değil Değil güzelim değil Artık hiçbir şey ESKİSİ GİBİ DEĞİL,DEĞİL (10.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Eskişehirdeyim
Belki diye bu şehire geldim Senin için Eskişehirdeyim Sıcak sular,Adaları gezdim Kebapçıya,köpteçiye sordum Yer yarıldı,içinemi girdin Buradada yoksun,yoksun işte (Dün...Eskişehirde) (178.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Eşim Gibi Olamazsın
Doktor,doktor dolaşsan da Dolgu,botox yaptırsan da Milyar dolar harcasan da Eşim gibi olamazsın Hep markalı giyinsen de Pırlantayla süslensen de Manken gibi görünsen de Eşim gibi olamazsın Saçlarını boyatsan da Kaşlarını aldırsan da Kirpiğini uzatsan da Eşim gibi olamazsın Üç yabancı dil bilsen de Dört kıtada ünlensen de Kendine çok güvensen de Eşim gibi olamazsın (22.01.2008) Şahin Ertürk |
Eşitliği Arıyorsan
Meydanlarda,söylemlerle Pankartlarla,eylemlerle Yanlış yerde,insanlarla Arama sen eşitliği Bulamazsın,bulamazsın Ağam,paşam yoktur burda Makam,mevki yoktur burda Sınıf farkı yoktur burda Eşitliği arıyorsan Bekliyoruz camilere Önce gelen,en ön safta Sonra gelen,en son safta Ayrıcalık yoktur burda Eşitliği arıyorsan Bekliyoruz camilere Numaralı yer yok burda VİP salonu yoktur burda Kıyafete bakmaz kimse Eşitliği arıyorsan Bekliyoruz camilere Zengin,fakir aynı safta Siyah,beyaz aynı safta Türkle,Afgan aynı safta Eşitliği arıyorsan Bekliyoruz camilere Bazen işçin hocan olur Bazen oğlun önde olur Değerliyi ALLAH bilir Arıyorsan eşitliği Bekliyoruz camilere Başbakansan hava burda Sanatcıysan hava burda Çöpcülerle aynı safta Eşitliği arıyorsan Bekliyoruz camilere Huzurunu kaybettiysen Sessizliği arıyorsan Eşitliği arıyorsan Doğru adres camilere Bekliyoruz camilere (23.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Eve Ekmek Taşıyanım
Emekçiyim,çalışanım Elim,sırtım nasır tuttu Otuz küsur sene oldu Eve ekmek taşıyanım (21.03.2008) Şahin Ertürk |
Eveleyip,Geveliyeceksin
Şimdi sana SENİ SEVİYORUM desem Eveleyip,geveliyeceksin Kırkları aşmış yaşımı Beyazlaşmış saçlarımı Çocuklarımı göstereceksin Aşkın kural tanımadığı Yaşa,başa bakmadığını Sevmenin yürek işi olduğunu Bildiğin halde Bende SENİ SEVİYORUM Diyemiyeceksin GÜZELİM İnan bana diyemiyeceksin Dün olduğu gibi yine Eveleyip,geveliyeceksin (21.11.2006) Şahin Ertürk |
Evliler Sevemez
Pes etmeyen Duygularım vardı Arıktı,sıcaktı Tazeydi Senli duygularım Sen ki Benim gibi cesurdun Sen ki Benim gibi realistin Sen ki Benim gibi sıcaktın Sen ki Benim gibi Sevmeyi bilendin Ben ki Bir şairin dilinden Bir şair anlar diyordum İnanıyordum Güveniyordum sana Hesapta,kitapta yoktu Bir günde değişeceğin Meğerki Evliler sevemezmiş Duyguları,kalpleri Yokmuş onların Bravo güzelim Öğrettin bana Kalbimin olmadığını Duygusuz olduğumu Öğrettin güzelim Öğrettin bana...? (03.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Eylül Bana Hüzün Verir
Eylül bana hüzün verir Kalem elden düşmez olur Dalar gider duygularım Anılarla dertleşirim Eylül bana hüzün verir Yağmurlarda ıslandığım Rüzgarlarda savrulduğum O günleri düşünürüm Eylül bana hüzün verir Aklıma hep sen gelirsin Gidişini düşünürüm Bitişimi düşünürüm Eylül bana hüzün verir Acı verir,dertler verir Duygu verir,şiir verir Eylül bana çokşey verir Eylül bana hüzün verir Eylül bana herşey verir ON EYLÜLÜ geri vermez ZEYCANIMI vermez,vermez (10.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
F e r i d e m
Unutmam diyordu,unuttu belli Mektubu,mesajı gelmedi bitti Ayrılık canıma bir günde yetti Üstüme bastıda,gitti Feride m Yalana,yanlışa inandı gitti Maddeyi,sevgiye değişti gitti Maziyi,anıyı takmadı gitti Kalbimi söktü de,gitti Feride m Kendine TOY buldu,gitti Feride m Paraya KUL oldu,gitti Feride m Sarhoşa TAV oldu,gitti Feride m Ciğerimi söktü,gitti Feride m Artık onsuz yemek bile yiyemem Sokağa çıkmam,tatile gidemem İsyanlardayım,cennete giremem Dünyamı kararttı,gitti Feride m Yalnızlık,dert verdi gitti Feride m Mutluluğu tepti gitti Feride m Bir devri kapattı gitti Feride m Feride m sayende,bittim Feride m (03.06.2008) Şahin Ertürk |
F ı s ı l d a m a
Sevmek yürek işidir Kararlılık ister İnanmışlık ister Cesaret ister Haydi ne duruyorsun Seviyorsan ŞAİRİNİ Karnından konuşma FISILDAMA Yüksek sesle konuş Buradakiler Uzaktakiler Herkes duysun sesini Avaın çıktığı kadar BAĞIR BİR DAHA BAĞIR SENİ SEVİYORUM Şairimsin benim de De güzelim de Karnından konuşma FISILDAMA Sevmek yürek işidir Öğretemedim mi sana Öğretemedim mi? (14.03.2007) Şahin Ertürk |
F i r e
Saçın akla dolsa bile Yine seni seveceğim İnan bana Ela Gözlüm Yaşın yetmiş olsa bile Aşkım vermez gram fire (08.03.2007) Şahin Ertürk |
Farkın Yokmuş
Seni Bir başka zannetmiştim Sende Bir başkalık görmüştüm Bakışından Duruşundan Sözlerinden Hele,hele Gözlerinden Çok etkilenmiştim? Oysa Farkın yokmuş Sevmeyi bilmeyenlerden Taş kalplilerden Duygusuzlardan Riyakarlardan Görgüsüzlerden Maddeye esir olanlardan Farkın yokmuş güzelim Farkın yokmuş Farkın yokmuş Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.