![]() |
Tiryaki
Yüzüme kan,canıma can Sen'le geldi güzel sen'le Bağımlıyım artık sana Tiryakilik yaptın bende Acılarımı dindirensin Yaralarımı saran oldun İlaç gibi geldin bana Tiryakilik yaptın bende Soluduğum hava oldun Çiğerime çektim seni Yüreğimde başka yerin Tiryakilik yaptın bende Sensiz saat geçmez oldu Okuduğum kitaplarda Yürüdüğüm yollardasın Tiryakilik yaptın bende KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Titriyorum
Dün sesim titriyordu Bugün kalbim titriyor Duygularım titriyor Boğazıma düğümlenen Birşeyler var... Yutkunuyorum Konuşamıyorum Anlatamıyorum Söyleyemiyorum Ayazda kalmış gibiyim Kutupta kalmış gibiyim Zangır,zangır Dünden beri,sadece Titriyorum,titriyorum (19.04.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Tonlarca Gözyaşı
Sen tonlarca akan gözyaşlarımsın Sen hatalarımın tüm toplamısın Çok büyük,kocaman pişmanlığımsın Söyle kalbim seni,nasıl affetsin (06.08.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Toysun Daha
Aşkta yeni Toysun daha Bilmiyorsun çok şeyleri Kaybetmedin birşeyleri Toysun güzel Toysun daha Aşkta yeni Toysun daha Gözyaşından gölü sorsam Kanıt versem,veri sunsam Bir tuhaf bakarsın bana Aşkta yeni Toysun daha Kanını emmedi acı Ağartmadın daha saçı Herkes sana ağa,bacı Aşkta yeni Toysun daha Bu dünyada çakallar var Aşka mezar kazanlar var Riya dolu sevenler var Aşkta yeni Toysun daha Yalnızlıkla konuşmayı Duvarlarla dertleşmeyi Bilmiyorsun,öğrenmedin Bakma öyle gözlerime Güven benim sözlerime Ne olur gücenme amma Aşkta yeni Toysun daha Tabiki var,senden farkım Aşk ararken çıktı kırkım Kızma bana,duysun dünya Aşkta yeni Toysun daha (09.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Tövbeler Olsun
Bana ne senden,aşktan Gözüm kurtuldu yaştan Olmadı yeni baştan Tövbe,tövbeler olsun (08.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Trakyalı Sevdiğim
Mavi gözlüm Trakyalı sevdiğim Gezdiğim yerlerde Bindiğim Trenlerde Vapurlarda,Uçaklarda Sinemalarda Tiyatrolarda Maçlarda Hep sen Sen çıkıyorsun karşıma Kalemim,Kağıdım Şiirim sen Hep sen oluyorsun Sevgin kalbime Sığmamaya başladı Korkar oldum Seni düşünmekten? Korkar oldum Sen le dolaşmaktan? TRAKYALIM Güzel kızım Mavi gözlüm Sen bir ölüsün Beni seviyorsan Ne olursun bırak Bırak artık peşimi? (04.04.2006) Şahin Ertürk |
TSE Onaylı Dünya Markası
Sen belki bilmiyorsun Belki farkında değilsin Kıymetini bilmediğin Kaprislerinle hergün Üzdüğün,kırdığın Bu NÖBETÇİ ŞAİR var ya İSO 9001 belgeli TSE onaylı Bir dünya markasıdır SOSYETEDE ÇERCİCİLERDE ESKİCİLERDE VAROŞLARDA İŞPORTADA Sev de,sevmesini bilen Öl de,ölmesini bilen AŞKTA UZMAN Bu dünya markasını Mümkün değil Bulamazsın güzelim İnan bana, Bulamazsın,bulamazsın (01.10.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Tutuldu Dilim,Konuşamıyorum
Aman Allahım,düş mü görüyorum Böyle bir güzellik,var mı dünyada Kaşıyla,gözüyle kendimden geçtim Tutuldu dilim,konuşamıyorum (13.06.2006) Şahin Ertürk |
Tükür Benim Yüzüme
Güven benim sözüme Sokul güzel koynuma Bulutlara çıkmazsan Mutluluğa doymazsan TÜKÜR BENİM YÜZÜME (06.04.2006) Şahin Ertürk |
U n u t t u m
Gözlerin yeşil mi,yoksa mavi miydi? Saçların sarı mı,yoksa kumral mıydı? Unuttum güzelim,inanki unuttum Kendimi unuttum,adını unuttum Vallahi unuttum,billahi unuttum (19.11.2007) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.