![]() |
Çekiçler dövdü demiri,
Dövülmek yordu demiri. Meğersem tava gelmişmiş, Demirci saldı demiri. Çok şükür, dedi: Elde bir! Müjde! Âşıksın ey demir! |
Sevişme sonrası yorgunluk gibidir hüzün
Cilveli bir aşifte gibi, oynar eğlendirir seni O ne Sonra maske düşer, Hüzündür o Daha biraz önce eğlendiren oyuncu Yüreğin kilitlenir hüzünde, kalırsın öylece Ne yaptığını bilmezsin Ve anlarsın ki hüznü seviyorsun Ne garip dudaklarında tebessüm olmuş hüzün Bir o kadar çekici ve bir o kadar ürkütücüdür Ama ne olursa olsun yaşatırsın kendini Sevgili hüzün, sen kimi zaman Gözümde yaş, Kimi zamanda Dudaklarımın tebessümü Çoğu zam |
Dünyanin en güzel dili cicektir
sevgilim hayal desem yalan olmaz bazen dil susar konusmaz kendi sessizliginde onun yerine cicekler anlatir renkleriyle yalan bilmez kin bilmez savas bilmez cikarsizdir barislari anlatir her rengi dostluga kosar celenkleri hayal sevgilim telasli zaman dudaklarimda haziran türküsü badanasiz bir ev icinde esir kaldi cocuklugum yüregimde yalnizligim ciceklerin diliyle sustu deniz feneriyle gecti siir sessizligine elyazmali mendil |
Yurtlanmak yok
yok dur durak bu deli durmaz baş bu bedende içim yanar içim ama Sıfırlansın yaşanmış bitmiş dün bugün herşey göç var göç gecede göçer yanım uyandı gene uyumam uyuyamam söz geçmez geçemez sırtım katran kazan cehennemde içim yanar yanar ama Onur tepede buz salkımsaçak sipsivri şimdinin elleri yılan bırak ağlama unut yanarım yakarım yaratırım haaa içim yanar içim ama ta taa lara gidem ben hazırlansın hazırlıksız heybem soyun soysuzca |
____İftiranın Değişmeyen Mantığına
Çatladın çatladın, dilin şişti patladın Arsızca utanmadan iftira attın, kandırdın Mesneti olmayan yalanlara aldandın Susulurmu sandın, yutulurmu sandın. Kıskançlığın daniskası, alavere dalavere cabası Dilini ısırmış yüreğinin saplaması kin yarası Belliki var içinde şeytan denen iblisin damlası Susulurmu sandın, yutulurmu sandın. Alev alev yanmakta için, gidin zehir için Durum ortada, iftiradan biçilmiş kefenin Dudaklarının arasındaym |
Bir Labirentteyim fare misali
Sonunda huzur var peynir misali İlerledikçe dahada karamsar oluyorum Arada bir durup karanlık buhranlara dalıyorum Acaba diyorum acaba huzuru bulacakmıyım Her yer aynı herşey sanki ikiz gibi Farklı olan bir yol bulsam oraya gideceğim Sokakalar aynı insanlar aynı labirent misali Değişmiyorlar bir türlü ne yaparsam yapayım Hep aynı kin hep aynı hüzün var yüzlerde Bir stres bir telaş var herşeyde her nesnede Bazen zamanı durdurmak istiyorum Neyi |
Mezar sessizliğine bürünmüş yüreğim
Ölü yürekleri nereye gömerler bir bilen var mı? . Sahipsiz bir ölü gibi götürüp gömeyim yüreğimi Ne dua eden bir hoca, nede cemaat bulunsun Saf tutacak birkaç anı, mutlu birkaç gün belki Ne çok cemaat oluşturur acılarda eklenirse Kişiyi nasıl bilirdiniz diye kim soracak Kim iyi bilirdik gömün gitsin diyecek? Vazgeçtim yüreğimi yalnız gömmekten En azından bir imam bulunsun Bu dünyada doymadın yüreğim Bari gözünü toprak doyursun. |
Bırak avuçlarında yok olayım.
Kalbine geçiş köprüsü olsun gözlerim. Sıcak nefesinde alev alsın saçlarım. Ah senin gözlerinde ölmek istiyorum. Çatlayan tenime terinden serpiştir. Yeşersin her hücrem sevginden. Korkuyorum seni seviyorum demekten. Kırpma kirpiklerini gözlerinde ölmek istiyorum. Bırak sözler anlamını yitirsin. Gözlerin anlatsın sevgini. Bir ateşsin ki içimde, Ne yanabiliyorum, ne sönebiliyorum. Ah senin gözlerinde ölmek istiyorum. |
Otuzüç yıl önce dikmişler.
Annemle babam göz yaşı ağacını, Dertlerle sulamışlar kurumasın diye. İlk suyumu babam vermiş fakirlik tasından. İkinci suyum yine babam tarafından yetimlik.. Sonrakileri kim verdi bilmiyorum. Gençliğe çok çabuk geçmişim.. Çevremdekiler suladıkça suladı. Hiç kurumadı göz yaşı ağacım... |
Seni bekliyorum hasretle
Kekik kokuları yaydığım dağlarda Terimi damlattım her adımda kokumdan izimi bul diye Bu dağlar varya bu dağlar Vede üstündeki bitkiler Hepsi tek tek şahittir sensizliğime. Her yaprağına adını yazdım Patikalarını umutlarıma çıkardım Yeşilin her tonuna bezedim seni. Bakışlarımı meşelere yaydım Yaydımki sararıp dökülsün avuçlarıma. Bari onlar benim olsun Seni öyle özlüyorumki Yanımdan geçen her rüzgara, Her buluta seni soruyorum Ne yapayım bi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.