![]() |
yaşamak bu zamanlarda ölümden beter oldu
sevdalar mezara gömülmüş sevdalılarda hayata umut yaşatır insanı umutların peşinden koşmak hedefine varmak ve bu yola çıkmak için cesaret gerekir insana böle bir hayatta sevmek için cesaretli olmak lazım cesaret ister sevmek değer bilmek yürek ister,bilemezsin seni binalık hislerle sevdiğini bu devirde sevmek acı çekmenin nasıl olduğunu bilmek ister kaybetmenin ne olduğunu kazanmanın ise varlığından şüphe etmeni ister hayat bazen acı bazen tatlı g |
aşkın gerçek olmadığını öğrendim
'seni seviyorum' derken gözlerin umarsızca bakabildiğini ve 'ayrılık' derken hiçbirşey hisssetmemeyi senden öğrendim... oysa öğrenebilmeyi isterdim yaşarken bir sevdayı aşkı yürekte hissetmek nasıl? ve seninde hissttiğini bilmeyi isterdim... öğrendim, her aşkın ayrılığa bir davet olduğunu he ayrılığın yeni bir hüzne ve her hüznün yeni bir aşka,yeni bir acıya... sarhoş olmayı öğrendim, su içerken bardağımda ve ağlamayı,gülerken delice |
sana olan sevgimi
dağlara yazdım sığmadı gökyüzüne yazdım sığmadı denizlere yazdım sığmadı en sonunda anladım ki SENİ KALBİME YAZDIM |
ağlasam sesimi duyar mısın?
söylesene,susturabilir misin beni? sewsem seni delice; durdurabilirmisin ki? hani bir resmin wardı cüzdanında. yanında benim,bıraktığın şimdi hiç birşey yok hatıralarda, düşündükçe ağladığım nasıl sewdin ki sen beni? aşkın çoğu azı olmaz. sorarım,nasıl bıraktın? böyle wazgeçmek olmaz. şimdi herşey anlamsız olacak. kırık dökük anılarla.. biliyorum,yeniden başlamak zor olacak. kalbimdeki yaralarla.. bu yaptığın yanına kalırmıydı sence? |
bir gün adını buz ile güneşe yazan biri çıkarsa bilki oo benden daha
çook seviyorum bitaem |
hayat birsınavsaadımıyazarçıkarım senbenimsinhayal gözlüm benim
|
şimdi sensizim sensiz günlerim
acı çekmiyor değilim gözyaşı akıtmıyorum ama bilesin artık anlıyorum çünkü sevmediğini anlıyorum sevgimi haketmediğini bundan sonra istesemde bende sevemem zaten herşeyi sende vazgeçtirdim kalbimi nefretinle doldurdum seni bi daha sevmesin diye ben gözlerimi kaybettim.......... |
sevgimden büyüktü çaresizliğim.
hep bende o ilk tanıştığımız haline kal istedim. bu yüzden gitmeyi tercih ettim. ben seni hayatımı mahvedecek kadar sevdim. şimdi bir başka sehrin sabahında uyanıyorum. eskiden gözümü açtığımda hayalin olurdu karşımda. şimdi ne hayalin var,nede yüreğini hissediyorum yüreğimin yanında bana kızma sakın. giden degil kalandır asıl terk eden,gidende bu yüzden gitmiştir zaten. başka bir şehrin batışından başka bir dille HOŞÇAKAL KAHVERENGİ GÖZLÜM, |
hasret bir yapraktır mazinin kitabından
inahanet bir kuşundur katilin elinden ayrılık bir şiirdir şairin kaleminden aşk bir sevgidir iki gençin yüreğinde kök sandığı dudaklarından üç damla göz yaşı dökecem birincisi senin için ikincisi seni çok sevdiğim için üçünçüsü bir kavuşacağımız için |
Ağlama gözlerim kimse görmesin
Onu unutamadığımı kimse bilmesin Arkamızdan acınıp garip demesin Nasıl olsa her gece ağlar gözlerim Benim çektiklerim senin yüzünden Gönlümede küstüm senin sevginden Ağlama ne olur onun derdinden Bir insafsız uğruna ağlar gözlerim Rahat bırakmıyor ki hiçbir hatıran Lanet ettim sevdanı hatırladığım an Gözlerimden yaş değil kan damlıyor kan. Hasretinden her gece kahroluyorum Seni sevdiğimden utanıyorum İçimden sevdani silemiyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.