![]() |
Daşkın denizlerin içlerinden sana sesleniyorum
Boğuluyorum, kurtar beni, tut elimden boğuluyorum. Görüyorum bir pırıltı geliyor sensin biliyorum Sesin kulağımı, gönlümü okşuyor, duyuyorum Artık ölürüm diye korkmuyorum, çünkü ben Elin elime değince dalgaları yeniyorum. Ve tam beni kurtardığında bir ses duyuyorum Heyecandan mı bilmem kendimi yerde buluyorum. Gözümdeki yaş, akan kanla yarışırken kalkıyorum Seni görmek için tekrar uykuya dalıyorum. 22.11.2007 |
Ben seni bir sonbahar günü sevdim,
Senin gözlerini ilk o anda farkettim, Sana sevdiğim diyemedim, Seni Seviyordum çünkü.. Seni kalbime gönderen melek nerdedir, Bilinmezz... Seni nasıl seveceğimi söylemedi bana, Askım diyemedim sana. Şimdi ne kadar seviyorum seni bir bilsen, Nasıl acı çektiğimi meleklere bi sorsan, Neler çektiğimi,neler yaşadığımı anlatır sana, Neler yapıyorum bilmiyorum ama, SENİ SEVİYORUM ilk AŞKIM.... SEN BENİM İLKİMSİN BİTANEM |
Aklımdan çıkmıyorsun
Sensiz bomboş bu hayat Susma öyle ne olur Bana kendini anlat Hasretim gülyüzüne Susamışım sevgine Başkasından bana ne Bana kendini anlat Boşver esen rüzgara Boşver yağan yağmura Hadi gel kollarıma Bana kendini anlat *******i üşür müsün Hemen örtünür müsün Beni düşünür müsün Bana kendini anlat Ah benim nar çiçeğim Canım ipek böceğim Meraktan öleceğim Bana kendini anlat Aşkımızdan kime ne Sevdamızdan kime ne Başkasından bana ne |
Ayrildik sonunda mutlu oldunmu ?
Yoksa beni coktan unuttunmu, Aradigin sevgiyi baskasinda buldunmu, Mutlumusun hayirsiz sevgilim. Seni öyle cok sevmistim ki Simdi yasayan ölüyüm sanki Öldürdün seni seven kalbimi Unutma bunu hayirsiz sevgilim Yarin evlenirsen baskasiyla Gelinligin kefen olsun sana Belki benide cagirirsin nikahina Emin ol gelmem hayirsiz sevgilim Seni sevdigimi sakin unutma Beni simdi mutlu sanma Sana mutluluklar ömür boyunca Elveda hayirsiz sevgilim. |
giderken arkandan bıraktıklarını düşündünmü hiç
birdamla gözyaşı eski bir mektup belki sen bilmiyordun ama ben seni seviyorudum sana yazdığım okadar çok mektup varki belki sen bilmiyorsun ama sana mektup yazıyordum *******i beyaz güvercin gönderiyordum sana kucaklarında kalbını getiriyolardı belki sen bilmiyordun ama ben seni seviyordum giderken arkandan bıraktıklarını düşündünmü? beyaz güvercinler karşılıksız bir aşk belki sen..... |
Sarhoş olmuş duygular,
Fırtınaya yakalanmış bir yelkenli misali. Savrulur oradan oraya, Aşk denizinde köpük köpük. Gözlerimde,öğle sonrasının mahmurluğu, Dilimde,yine o şarkı, Hatıraların esiri olmuşum besbelli |
Geldiğin gibi birdenbire,
Çıkıp gidiverdin hayatımdan. Sözler kaldı havada, bir de sevdalı bakışlar. Avuçlarımda ellerin,güneşin kavurduğu plajda. Yine içimde yanacak kor alevler, Ayrılığın ocağındaki küllerden. Uykusuz *******de yeni satırllar, Yazılacak düşler defyterine sevgiden. Elim,kaç kez gidecek telefona? Kaç kez anacağım adını? Ama bildiğim bir şey, Bu kez gözyaşı olmayacak. |
Şimdi,sensizlik olup,acıtıyorsa canımı.
Belki yarın,seninle sevinç olur. Mutluluk olur,okşar gururumu, Akıp giden zaman. |
KİmlİĞİmİ Kaybettİm
Senİ BulduĞum Yerde Bazen Hayallerİmİ İÇİne Alan Bir KaĞit ParÇasi Bazen De YaŞama Sebebim Dİn Oysa Ben Senİn İÇİn Bİr HİÇtİm Ben Kİmdİm Uzaktan Her GÖrÜŞÜmde Seni GÖzÜ YaŞli Birazda Kirgin Bazen Öfkelİ Bazende Suskun Nerden Bileyim Nereye GittiĞinİ Belki Yabanci BakiŞlar GÖrmeye Yani Beni Bi Kez Daha ÖldÜrmeye Artik Korkuyorum *******den Bir Yanima Tabancami Aliyorum İnanÇlarimi Bir Yanimada Dertlerimi İlk Önce Acimi Anlatiyorum RÜzgara Sonrad |
Her Gece Yildizlarda Ariyorum Cemalİnİ Yoksun Bİlİyorum ,yoksun
*******de Sonra Derİn Bİr Of Çekİp Kapiyorum GÖzlerİmİ Her Yerde Aradim Senİ Baktim Kİ AŞk YÜreĞİmde... Karman Çorman Aklim Sankİ Bİrtek GerÇek Sensİn Bende Ya Da YokluĞun DÜŞÜrdÜ Benİ Bu Amansiz Derde EĞer Varsan SÖyle Ne Olur Bu Ruhta Mutluluk Nerde Her Yerde Aradim Senİ Baktim Kİ AŞk YÜreĞİmde... Bazen Bİr Hİs Kadar Yakin Bazen BÜtÜn BenlİĞİmsİn DÜŞÜnmÜyorum Sonumu Bİlmİyorum Aklim Nerde Her Yerde Aradim Se |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.