![]() |
Uzun ayrılıklardan sonra bir gece sen
Sen ki sevgi dolu yüreğinle işte orda Beni öpercesine bakan bakışlarınla Tekrar sevgiye koşarcasına Heyecanlı ve ürkek halinle gene sen Karşımda duran sen, tüm beni özlemişliğinle Tekrar benim gönlüme ulaşmak istercesine Bana geldiğin işte o gece Herşeyi belkide, ilk günki sevgimiz gibi düşünürken Oysa sen uzun ayrılıklar içerisinde Bensiz yaşadığın diğer sevgi ve paylaşımlarınla Yok ettiğin sevgiliye koşuyorsun Neden ki sevgili, bana |
Bir çocuk deyip geçme,
Ne fırtınalar yaşar içinde, Harçlığı yoktur belki cebinde, Bir şeker, bir çikolata, belki bir tas çorba, Tüter gözünde; Kim bilir ne körpe hayalleri, Yaşar içinde ne ruh halleri, Küçücük üşüyen kimsesiz elleri, Sıcak bir yuva belki tek kederi, Sıradan, küçük, büyük, Omzunda, paylaşamadığı nice yük, Bir kundura ister kimi, Cilalı olsun ve de yepyeni, Kimisi feleğin yer silesini, Atmak ister koltuk değneğini, Kimi yoktan, kimi vardan, Kimi küç |
pantolonunun paçaları kısacık kalmış kocaman çocuk
yoksa senden habersizmi uzadı boyun saçın başın darmadağınık kocaman çocuk yoksa rüzgarmı tarasın diye bekledin kalemin,defterlerin, kitapların nerde kocaman çocuk yoksa onlarla vergisinimi ödedin cehaletin boyacı sandığın boyundan büyük kocaman çocuk yoksa sanamı kaldı aslanın midesinden ekmeği almak yanıbaşındaki parkta oynar denklerin kocaman çocuk yoksa unuttunmu fırçanın kılında boyanın karasındamı kaldı salıncağın |
Geçmişine
Duymalısın hayranlık Felsefen Hep insanlık Olmalı yurdunda. Her ırmağın Bir gerdanlık, Her dağın Bir kolye. Çok çalış, üret! Sen de bol ye. Her çifte Bir yuva Yuvada Güzel hava. Halkın mutluluğu Olmalı dava. Felsefen hep insanlık Tarihine hayranlık Duymalısın yurdunda. Çocuklarda, Gençlerde Olmasın kaygı Herkese sevgi Ve saygı Dolmalı yurdunda. |
Umurun da değilmişim
Öyle demişsin arkadaşlarına Hatta nefret ettiğini söylemişsin Şimdi gülüyorum sana Yoksa üzüldüğümü mü sandın hıh Ben seni, beni sev diye mi sevdim Gülüyorum sana Anlamazsın sen aşktan Ben senin başını öne eğen aile terbiyeni sevdim Baktığım da utanan Konuştuğum da susan Masum çocukluğunu sevdim Sevme istemem Ben seni, beni sev diye mi sevdim Sevdiğin biri varmış Yeni duydum O yüzdenmiş nefretin Bilsem üzermiyim seni Git mutlu ol sevdiğinl |
Hatırlamak istemiyorum,mazim karma karışık
Söndürmeye çalışma bırak zaman söndürsün Eğer kalbinde varsa sevgimden bir ışık Sen aşk bahçemde dikenli bir gülsün Kaderde sensiz yaşamakta varmış Sanki ömrümden yıllar geçmiş saçlarım ağarmış Seninle hayat bahardı sensiz dünya hazanmış Bırak tabiat bu hazanı bahara döndürsün Hayat mücadeleli bir yaşama yarışıdır Aşk hayatı,hayat aşkı başlatır Senin için ömür nedir,işte sevgi budur Sen sayılı bir zaman değil bütün bir ömürsün |
Ana kuzusuydum, beni bulan sen, yakan sen iken,
Sonradan gidiyorum dedin de kal mı dedim ki? Dalga kıran gibi hayat yollarıma çıkan sen iken, Durdurdun, yollarıma çıktın da sal mı dedim ki? Uğruna en güzel yıllarımı harcayıp vermiştim, Nankörsün gittin gayrı bana el oldun el mi dedim ki? İçinde sen olan nice hayaller ve düşler kurmuştum, Sen nazarımda altındın şimdiyse pul oldun, pul mu dedim ki? Sayende aciz bir kul oldum kenarda köşede, Çok yalnızım haydi gel beni bul mu |
Bana ait bir tek şey kalmıştı yüreğim
Tamda yaşama Beyaz bayrak sallamak üzereyken Çıktın karşıma Kuramadığım hayallerim geri dönüyordu Seninle yaşayacağımız Güzel günlerin temelini atmaya Yeni dikilen bir fidana verilen can suyu gibi Hayat verdin bana Her şey geride kalmıştı Seviyorduk ikimizde Bir tek gün bile beraber olmak için Razıydık ölmeye Kulağıma dağ esintisi gibi gelen sesinle Kasırgalar kopuyor Volkanlar patlıyordu içimde Senle olmak güzeldi Mutluydum |
Umut yağmurlarım yağacak
Gökyüzü masmavi Benden sana kalan hatıra, Mel'ul mahzun dizelerim olacak Varsın yağsın üstüme, Umut yağmurlarım. Islansın dizelerim, gözyaşlarım gibi. Olmasın, kar, boran, tipi. Yeşersin baharla beraber, Umut yağmurlarım. Aşklarım, sevdalarım, Sızlayan yüreğimde, Yansın, alev, alev Aşklar, sevgiler, mutluluklar. Mutsuzluğa yer yok dünyamda Nasıl olsa baharla gelen, Umut yağmurlarım var. Sevdalar gelmesin yüreğine dar Ah siz ne |
bir umut varki yüreğim kıpır kıpır
ayakda duygularım gözbebeklerimden can taşıyor ellerim sıcacık, avucum terli heyecan içindeyim ha geldi gelecek müjdeli haberim biliyorum herşey toz pembe, dünya temiz herşey gönlümce olacak hissediyorum yakındır aydınlık şimdi tan vaktidir, bulutlar dağılıyor tek tek yerini güneşe bırakacaklar güneş parlamak için sabırsız ay ise inadına aydınlık bu gece yakomozlar dans ediyor denizin üstünde bir de o ay çehren parlıyor gözbe |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.