![]() |
En sevdiğin elbisemi giydim bu gece
Kokunu sürdüm, solgun yüzünü okşadım Sessizce saçlarından öptüm. Yazdığın mektupları okudum, kana kana su içer gibi Plâklarını çaldım. Ah! En çok o şarkıda özledim seni... Issızlık kapıyı çaldı, Açmaya korktum gece yarısı. Şehir uykuya daldı, Baktım dışarıya; katran karası. Rüzgâr telaşla kokunu getirdi bana Aldım koynuma. Buseni hafızamdan koparıp iliştirdim dudaklarıma Üşüdüm karanlıkta. Tenine dokundum beni hissetsin diye |
Yüreğinde sevgi bittiği yerde
Sevgiyi terk etse sen etme gönül Tek derman sevgidir her türlü derde O nefret gütse de sen gütme gönül Sevgiyle yeşerir gönül bağları Gülşene dönüşür sevda çağları Çevreni hep sarsa nefret ağları O nefret etse de sen etme gönül Sevgi bir nimettir özün ver ona Yüreğini doldur gelmeden sona Sevgiyi terk etmek kıymaktır cana O cana kastetse sen etme gönül Kin nefret insanı yiyip bitirir Düz yolda insanlar yolun yitirir Asık surat nefre |
O ipek saçların bir bir dökülsün
Öksürdükçe içinden cigerlerin sökülsün Herkes neşe içindeyken senin boynun bükülsün Geçsin bütün ömrün ağlamakla geçsin . Gözlerinden yaşlar hiç eksik olmasın Kulakların tıkansın güzel söz duyamasın Kör olsun o gözlerin hayatı göremesin Azraili bekleyesin canın alması için . En sevdiğin devrilsin tabutuna sarılsın Yılan akrep bol olan yere mezarın kazılsın O mezarın taşınada ALLAHSIZ yazılsın Dilerim Allah'tan cehennemde yanasın . Kıyamete kadar in |
Benim de bir zamanlar sevdiğim vardı
Beyaz dantel yakalı liseli bir kız. Bağlarda, bahçelerde, yaylalarda yeşeren Al karanfiller gibiydi aşkımız... Gülünce içimde rengârenk güzel, Güller açılırdı iri. Hani bilirsiniz ya yıldızsız siyah ******* gibiydi gözleri. Bir mermer çeşmeden akan su gibi, Geçip gidiyordu günlerimiz. Biz bize yaşıyorduk kendi kaderimizi Bütün yaratıklardan habersiz. Ve yuvada bekleşen sabırsız, küçük Serçeler gibiydik ikimiz. Gözleri konuşur |
SagDAN-SOlDan Esen RUzGAR
SeNİ BeNDen ALMASın! SeNi SEWiYOruM... KUrU Bİr YaPRak Gİbİ MaSumSUN. RüZgaR EsTİGİnDe DüŞErKeN, BaNA TutUN DEseM... SabRET deSem.. BENSİZZ NEREYEEE??? |
Üflerim
Şiirin tüm gizini kulaklarına Havalanır birden aklın Akşamlar akar dudaklarına Oturursun ortasına akıntının Tut ki bir aşklığına çıldırdın. Sokul yanıma Çoğul mudur etin, Gerçeklerden mi süzüldü Kolunda duran cinnetin? Haydi gel tedirginliğe Son çağrımdır bu Çıkarıver tüylerini Bahar geldi. A. KADİR BİLGİN |
ellerim tutmaz ki sensiz, gözlerim görmez ki sensiz, şimdiden başladı
dertler acılardayım... |
sevgi ne güzel şey degil mi?tanrı'nın bize verdiği en güzel hediye,hiç
olmadık zamanda içimize alev gibi düşen dünyadaki en güzel duygu bence hayatın gerçek anlamı dimi?SADECE SEVGİLİ ANLAMINA SÖLEMİYORUM BÜTÜN SEVDİKLERİMİZİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ ÇÜNKÜ ONLARI NE ZAMAN KAYBEDECEĞİMİZİ BİLEMEYİZ Kİ ONLARI NE KADAR ÇOK SEVDİĞİMİZİ SÖLEYECEK ŞANSIMIZ OLMAYABİLİR sevgi dedimde aklıma ne geldi biliyomusunuz? gecenlerde basimizdan bi olay gecti aylarca beraber olduğum bi sevgilim |
Seni seviyorum diye
Gelişine kadar rötar yapmış hayatımı Seninle yaşamaya hazırlanırken Sana uzanan yollarımı kapaman niye? Biliyorum haykırışlarım boşuna Şahin pençesinde asılı serçe gibi Nafile tüm çırpınışlarım Boşuna sesleniyorum duymayacağını bile, bile Seni beklemem nafile Gözlerinde zifir siyah bir perde Alkış tutuyorsun alabildiğine Şamdandaki mum gibi eriyip bitişime Sen kulaklarını değil Yüreğini tıkamışsın sana seslenişime Oysa ben Tüm yokluğuna inat varlığın |
Biliyorum dedim, baktım, baktınız
Zaman hiç geçmez mi Sordum, sorguladınız Camlara yapışmış çiçek ölüleri Yüzleriniz Sokaklar boydanboya Adresimi sildiniz Beklemek böyle bir şey Islıkla bir korkuyu geri çevirmek Ucu keskin bıçakla Bir bulutu kesmek Duman gibiydi, kadın gibiydi bulut Gölün üstüne dağıldı Yarasında koyu bir gece Ağdı suya Üstüne fotoğraflar çektiniz Unutulmus kadınlarin dalgın ve agırdır Anıları Sevmeyi bilseydiniz Define avcısıydım Bundan önceleri |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.