![]() |
Çocuk...
Masamız bir yaz ayı. Sandalye Gölgesi ağacın Su damlacıkları düş kırıntılarıdır Kuşların düşürdüğü Senin yürüyüşünde Yorgun bir yazmanın endamı Sesin ki taçyaprağı Ya da uçarı bir pembe Soluğun terli, öfken terli. Sonra Kilim yere serilir Isınır taşlar suyun içinde Kuyuların kumu çoğalır Derin uykusuna dalar ay Ya sonra Sonrası bu işte Kirinden pasından arınır dünya Renk gelir dizlerime Gölgeler ki içidir evrenin Döker de seslerini Kaybolur gider sokak içlerinde Çocu |
unut gitsin...
Unut gitsin diyor arkadaslar Bilmiyorlar onu çok sevdigimi Anlatiyorlar haketmiyor sevgini Soyleyemiyorum o benden biri Bekleme gelmez diyorlar Gormuyorlar askimi Sevme artik diyorlar Bilmiyorlar insan askiz yasarmi Kalbimden sokup atamamiyorum Onu hiç unutamiyorum Biliyorum arkadaslar hakli Ama kalbime soz geçiremiyorum |
sonbahar...
mevsimlerden sonbahardayım senin yüzünden dünyadaki herkes için herhangi birisin herhangi biri için dünyalara değersin... ne yazık yüreğimde mahkumsun cezan ömürboyu sevilmek hemde nekadar sevildiğini hiçbir zaman bilmeden... |
Özlemeye BaŞladim...
İnsanlar Hep Birseyleri Kaybedince Degerlerini Anlarlar Ya, Bende O Duygular Icindeyim Iste Gerci Benimkisi Kaybetmek Degildi, Icimde Bir Burukluktu Sadece Ama O Burukluk Oyle Sardiki Beni Seni Adam Gibi Ö Z L E M E Y E B A S L A D I M |
Senin Icin...
Gecenin Bir Yarisi Oturup Hayal Kuruyorsam Bİlkİ Senİn İÇİndİr... Yildizlara Bakip Bakip Dalip Uzaklara Gİdİyorsam Yİne Senİn İÇİndİr... GÖzÜmden Akan Yasi Sessİzce Sİlİyorsam Yalniz Senİn İÇİndİr... O Bİzİm Olan Sarkiyi Bagirarak Soyluyorsam Senİ Sevdİgİm İÇİndİr.... |
SENSİZLİK...
Bugun senı dusundum yıne Yolu bos bos seyrederken Hep sen vardın aklımda, Arkadaslarla sohbet ederken Aklımdan cıkartamıyordum senı Aynaya her bakısımda Sankı senden bır parca vardı karsımda Attıgım her adımda Kullandıgım her cumlede Sankı senınle bırlıkte yasıyordum Anlıyacagın bır ta |
başka türlü bişey...
Başka türlü bir şey benim istediğim ne ağaca benzer, ne de buluta burası gibi değil gideceğim memleket denizi ayrı deniz, havası ayrı hava.. Bir başka yolculuk dalından düşmek yere yaşadığından uzun bir tatlı yolculuk dalından inmek yere ağacın yüksekliğince dalın yüksekliğince rüzgarda ve bir yeni ömür vardığın çimen yeşilliğince nerde gördüklerim nerde o beklediğim rengi başka tadı başka.. |
GÜlŞah Ve Muharrem...
Artik SÖylÜyorum AŞiĞinim Senİn Hayraniyim GÖzlerİnİn Senİ GÖrÜnce Kalbİm SikiŞir GÖzlerİm Kararir Aklim Durulur Sen GÜlsÜn Ben Senİn BÜlbÜlÜnÜm Sen Leyla'sin Ben Senİn Mecnun'unum Sen Şİrİn'sİn Ben Senİn Ferhat'inim Ta Kİ Ölene Kadar Sen Benİmsİn Ben Senİnİm |
yeni...
her yeni güne yeni bir düş ekleyin, her yeni düşe yeni bir umut kırıntısı bırakınki yaşamınız istediğiniz gibi şekillensin.. :) |
Ela...
Çocuğun gelince süt dişleri Büyür annenin sevinci Su içlerinde çakıl tanesi Ve mayhoş bir ağartı uçlarında Eladır bu Çiy damlası tırnakları Diş goncasında acı bir kamaşma Gülerken ağlaması Deli kız kaptırır gönlünü Aydede uçurur ******* boyunca Ve durulur da pembeleri Avuçlanmış bir su yalnızca Yürüse sokaklarda denize baksa Sözler, kokular Boyuna ince bir düşünce Eladır bu Şair yüreği açar dikenleriyle Konmasa da yorgun kuşlar Bir kızdır koklayan Tırnakları kanar, incelir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.