![]() |
Sadece kim olduğun değil, sen olduğun için
ve seninle beraberken kim olduğumu, benliğimi anladığım için. SENİ SEVİYORUM ! Sadece kendine yaptıkların için değil, bana kattığın güzellikler için. SENİ SEVİYORUM ! İçimdeki özlemi, saklı kalmış ben'i yeryüzüne çıkardığın ve sana ihtiyacım olduğu her an tüm duyarlılığınla yanı başımda olduğun için. SENİ SEVİYORUM Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp, onların yerine şimdiye kadar hiç kimsenin başaramadığı o sıc |
Sevgi hayat bulsa her bir yürekte
Goncalar açılsa güle dönüşse Ayrı atan kalpler bir bir birleşse Sevgi yumağına dönüşür dünya Doğruluk dürüstlük saygınlık bulsa Dürüst yaşayanlar itibar görse Düşküne yardımda yarışlar olsa Sevgi yumağına dönüşür dünya Gülmesini bilen mutluluk bulur Yüzlerde gülücük ne güzel durur Dalga dalga büyür nefretler kurur Sevgi yumağına dönüşür dünya Herkes saygı duysa bir diğerine Beyinler özgürce düşünebilse Özgürlük sınırı bilinebils |
Sen bir çift göze vuruldunmu hiç
Tutulduğunu hissettinmi her yanından Yemeden içmeden kesildinmi Dalıp dalıp gittimi gözlerin Gülerken ağladığın oldumu hiç Sen hiç aşık oldunmu Uykusuz kaldınmı sabahlara kadar Hep onu düşünerek hayal kurdunmu Sevda türküleri döküldümü dilinden Aşk şarkıları dinlerken ağladığın oldumu İki damla yaş süzüldümü yanaklarından Sen hiç aşık oldunmu Sokaklarında dolaştınmı bilmediğin mahallenin Oturduğu sokağı arayıp buldunmu Ararken çamu |
Yüreğimde tufan koptu yel gibi,
Hasret pınarları coştu sel gibi, Çevirme yüzünü benden el gibi, Dünya fani,ömür kısa gel gayri. Tatlı dile dayanamaz yılan da, Elbette keramet olmaz yalan da, Vicdanınla bir başına kalanda, Ya gel,ya gönülden beni sil gayrı. Yağmur gözlüm,sitem bende,naz sende, Sevda bende,sevgi neden az sende, Hiç değilse iki satır yaz sende, Çok naz aşık usandırır bil gayrı. |
Sevgi evet demektir
Hayir demek istesen bile Sevgi aci cekmektir Baskalarinin ayni aciyi cektigini bile bile Sevgi inanmaktir Gormeden Soru sormadan Sevgi paylasmaktir Tum yurekten Sevgi Belkide Kimbilir........ kendinden vageçmektir deli gibi yanmaktır sadece sesiyle serinlemek sevgi... susamaktır çöl rüzgarı gibi ıslanmak gözlerinde sevgi... yitirmek serap gibi hüzün anlarında bulmak mutluluklarda ağlamak isyanlarda sevgi sanki sevileni d |
Dünya varolalı beri varlığını sürdürmekte ve duyurmaktadır.
Hemen hergün hepimiz aşık oluruz, açan bir çiçeğe öten bir kuşa Yaza bahara kışa her şeye aşık oluruz. Oluruz olmasına da aşk sakindir Uysaldır taki gerçek sandığımız aşkı buluncaya kadar. Gerçekten aşık olunca ipler kopar inci dizisi kırılır saçılır inciler Sağa sola, sevda çiçekleri açar beyaz zambaklara, kırmızı güllere bir demet menekşeye dönüşür gönül. Ruh kanatlanır, gider yıldızlara Değer ayaklar ise yerden kesilm |
Yar yaradan yaradan yar yarimsin
Gelde bu dünyada sen kalma gönül Yare hasret özlem duyan zarımsın Ilk baharda güle har olma gönül Derya idim ummanlara uzandım Aşık oldum aşk odunda ben yandım Sevda sınırına vardım dayandım Gelde yar uğruna sen yanma gönül Sevgi dindir dinde sevgi bilmez mi Sevmek ibadettir bunu görmez mi İnsanı merkeze alan sevmez mi İnsandır insanın ilacı gönül Dost şeref in yüreğinde acısı Benliği mi yakar aşkın sancısı yüreğimin zeytin gözlü |
sıkıca sarıp sarmalasam seni
yeşil bir sevda yaprağına salıversem gönlümün kıyılarına sevgi söğütleri aşk sazlıkları arasında kokun karışsa tenimin kokusuna o an çözülse seni sardığım yeşil sevda yaprağı usulca ilk filizi verse gönül toprağımda serinlesek dinginleşsek yüreğimizin sevgi dolu gölgesinde tüm umutlar boy boy filizlense kızıl bir gül açılsa yaprak yaprak al yanağımın göğsünde eldeğmemiş kara adalar gibi gözlerim üstünde onurlu bir gök gibi alnım yalnızca |
Kardeşim ağlama sen ağlama sen
Bir gün olur bu hasretlik biter Bu ayrilik bu gurbetlik canıma yeter Kardeşim ağlama sen ağlama sen Seni kaybettikten yıllar sonra Hala gülmezki bir care yüzüm Acılı geçip giden yıllarıma Kardeşim ağlama sen ağlama sen Hüzünüme hüzün çileler ekler Geceyi gündüz diye yolunu bekler Sanki bir çarparmışcasına yürekler Kardeşim ağlama sen ağlama sen Bir gün sende güleceksin Sevda sevgi aşk göreceksin Aşk aşk diye öleceksin Kardeşim ağ |
Yağmurdun güneştin gökkuşağıydın çiçektin
kelebektin böcektin klişe bunlar hepsi yalan hiçbir şeydin sen hiçbir şeye benzemeyen hiçbir şeydim senin yanında Ben Şiirselleştiriyorum seni yürek yangını dolanmalıydı parmak aralarıma saçların karasında gözlerin içine almalıydı kurduğun en masum ütopyanın her bana benzeyen yanlarında tamamlayıcı kuşkuların ve korkuların gel ne olur asla demeyeceğim ki_! ! ! Sana sadece olmalıydın korkma Hera’nın soytarıl |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.