![]() |
Sevda bu mu bir tanem,
Gerçeklerle uymuyor, Sevda bu mu bir tanem, Haykırdıkça duymuyor. Sevda buysa bir tanem, Sevdalılar koklaşır, Seven bütün kalbiyle, Sevdiğine yaklaşır. Bütün güzellikleri, Sen sevgide bulursun, Eğer sen seviyorsan, İnan mutlu olursun. Kendini rahat bırak, Sevda kaplasın tenin, Ben hep hisediyorum, Kalbimde senin elin. Hayata darılıpta, Sakın sevgiye küsme, O aşk tomurcuğunu, Sakın dibinden kesme. İyi bak bu sevgi hep, Kal |
Sen hic asik oldunmu...
Ask yagmuruyla islandinmi hic... Ardindan sevgi gunesiyle, kurudunmu... Ve yine mutluluk ruzgariyla, kavustunmu... Iste ben boyle sevdim, boyle asik oldum... Sonunda kazanan ask oldu, sevdigim biz olduk..... |
Öğrendin
Aşık olmayı Öğrendim Aşk acısını. Alıştım Aşık olmaya Daha çok delice Aşık olmaları Öğrendim Aşk benim yüreğim Aşık olduğumu Öğrendim Beni yaradana |
Birini sevdim
O'nu görmeden sevdim yada sevdiğimi düşündüm O'nu düşündüm hayaller kurdum İmkansız saatlerde O'na koştum bekledim bekledim gelmedi bekledim bekledim geldi heyecanlandım tek bir kelime için heyecanlandım söylenmeyen bir kelime için ağladım O'na ulaşamadığım için ağladım vicdan azabından dolayı ağladım oysa ben O'ndan fazla bişey istememiştim istediğim sadece bir küçük muhabbetti bunun sıcaklığıda yeterdi bana... ama artık beklemeye dayanamadı yüreciğim bırak dedi b |
İlk mektup tadında yazılmalıydı
bir aşkın son satırları da, sana ilk mektubum say bunu. Belki seni çok özliycem, ama bil ki seni hep çok sevdim ve her zaman seveceğim Sana bu kez okeyden çaldığımız taşları değil, yüzünün kıblesine okuyamadığım duaları yazdım. Ne ezberleyip unuttuğumuz hicaz şarkıları, ne de zulada söndürdüğümüz sigaraları, beyaz yalanlarımızın ince hesaplarını da değil, yıllardır içimden sayıkladıklarımı yazdım sana. İdamımın son dileğine taşıyamadım itiraflarım |
Neredesin güzel gözlüm
Ben şimdi uzak şehirlerin yalnız derbederi Deniz kokusu duyuyorum bir akşam üstü Kuşlar her mevsim göçebe Bir o kadar kimsesiz nöbetlerim Neredesin birtanem Seni yaşıyorum uzak diyarlarda Yaptıklarımla söylediklerim hep sana Seni düşündükçe saçmalıyorum Neredesin sevgilim İmzaları atılmış mektuplar Okunmaz olmuş artık Yetmiyor binlerce resmin olsa da Gülüşünü istiyorum içimi ısıtan Herşeyimi unutturan Bu yakamozlar beni aldatıyor Gölgen vuruyor her sahile |
umut öyle birşey ki kalbe benzer,
bir çocuğun ruhundaki o mükemmel yaşama benzer, bir annenin sımsıcak kucağına benzer, bir sevgilinin yeşil gözlerine, gülüşüne, doyasıya bakışına, öpüşüne, koklayışına benzer, nedense bana hiç benzemedi umut, ben hep umuda koştum, koşuşturdum, yakalayamadım. Dedim ya umut kalbe benzer, kırılacak bir cam bardağa benzer, anne kucağına benzer, Sana benzer arkadasim sana, umut öyle birşey ki sana benzer sana.. umut yükseklerde biryerde, uzaklarda, umu |
Hiç bir şeyden nefret etmedim senden nefret edememekten nefret ettiğim
kadar.. İçimde yanan bir şehir, kocaman bir enkaz var. İntihar ediyor sevgi sözcükleri, Kelimeler sıraya girmiş, terketmek için bu şehri.. Kaçıyorlar... Anneler canavar olmuş çocuklarını yerken, Dönmek için geç, ölmek için çok erken.. Depremlerin ardı arkası kesilmez, dinmez yağmur, üşür içimdeki çocuk, ağlar.. Gözyaşlarım koluma akar, yakar... Uyanırım gecenin bir yarısı, hıçkırıklar içinde; Bir mum yakarım, |
Terhis ediyorum senin hayatından
Çıkıyorum bir daha gelmemek üzere Yollara yazılar yazıyor, ağlıyorum usulca Sayıyorum günleri hiç bitmeyecek olsa da Seviyorum bebeğim hiç sevmiyecek olsan da Kağıttan uçak yapıyorum sana gönderiyorum Mendilleri birleştirip kandiller kuruyorum Gemilere ses verip seni her yerde aratıyorum Ama bir şeyi yapamıyorum, bir kendim sana gelemiyorum Ben senin gözünde ne zaman bir aşık Ben senin gözünde ne zaman bir yar oldum ki Ey kalbimin prensesi, Ey ulu |
Seviyorsan uzak dur sarma sarmaşık gibi
Sıkarsan bilesinki bu sevgi rağbet görmez Her yerde karşısına kıskanç bir aşık gibi Çıkarsan bilesinki, bu sevgi uzun sürmez Çok seviyorum diye takılırsan peşine Taşlar bile dayanmaz bu sevda ateşine Durmadan araştırıp, şüpheyle her işine Bakarsan bilesinki, bu sevgi meyva vermez Ellerini ovarsın, yetinmezsen azından Ancak bir moloz çıkar bu sevda enkazından Kabalığa yeltenip, eğer onun nazından Bıkarsan, bilesinki bu sevgi kalbe |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.