![]() |
Geçmişten Kalan
Eşkâli belirsiz bir sokaktayım Karanlık sarmış her yeri Yavaş yavaş yol alıyorum bir elim cebimde Diğeri katranı bol bir tütünde Yürüyorum Bir yağmur başlıyor hafiften Yüzüme vuruyor taneleri Sonra... Bir rüzgar esiyor Çok uzaklardan gelen Yorgun bir rüzgar Kokusu pas Oksijeni az Yüzümü okşayan kirli bir ayazdı O kasvetli açan yaz Ne aşk Ne Coşkulu bir yürektir artık Kavgaları anlatan Sadece geçmişte kalan Hayali bir fotoğraf Bir kaç parça da anlamsız laf |
Geçti Şimdi Salmanlı'da olsam
Sana bir cağrı atsam Güzel mesaj yollasam Mesajıma karşılık verir misin? Cehennemlerde yansam Gece gündüz ağıt yaksam Hiç durmadan ağlasam Bana bir el verir misin? Beş parasız kalsam, Pazarlarda çadır kursam Türlü türlü dert satsam Şu garibe derman eyler misin? Piyangoyu tuttursam Bütün dünyayı satın alsam Bir tek sen kalsan Sen de koşa koşa mı gelirsin? Koşa koşa bana gelsen Boş boş dil döksen Biçare kendini feda etsen Geçti Muradın gönlu senden... |
Geçti Geçti Geçti, geçti mevsimler...
Süpürüldü takvimler. Gidenlerden kalan şey; Duvarlarda resimler, Mezarlarda isimler... Geçti, geçti mevsimler... Hani eski iklimler? Has ekmekten dilimler. Hey gidi zamane hey! Tesellisiz ilimler, Adaletsiz taksimler... Hani eski iklimler? |
Geçti Yıllar
Bir gün olsun seninle buluşup konuşamadık Göz göze bakışıp el ele tutuşamadık Kırlarda koşup, yan yana oturamadık Sevgiden yansak bile, derdimizi anlatamadık Neden böyle oldu, çekindik birbirimizden Hep sen gurur, hep ben gurur Yanıp durduk içimizden Cesaret edipte bir türlü açılamadık Birbirimizin olamadan kaybolup gitti yıllar Derdimizi dökmeden ayrıldı gitti yollar Sen mutluluk yolunu, ben dertler yoluna Bak ayrıldı gitti yollar, kaybolup gitti yıllar. |
Gel
Yalnız kalamaz hiçbir adem, gel sırdaşım ol! Yarim olamıyorsun madem, gel kardaşım ol! Yolumu kaybettim güpe gündüz, gel gözüm ol, her şeyiyle saf ve yalansız, gel sözüm ol. |
Gel Biliyorum, konuşucak birşeyimiz yok
Ama yine de gözlerini al gel Elindeki yarayı, suskunluğunu, acemiliğini Beni biri severse inanmam Seni biri severse utanırsın Bilmediğin bir hastalığa acımak gibi bile olsa gel Biliyorum konuşacak bir şeyimiz yok Ama ıstırabım sende, mutlaka al da gel |
Gel Sevdiğim aramız olmasın ırak,
Yolları toz-duman bürümeden gel! Baba hasretini askerde bırak, İki ayağını sürümeden gel! Sevmiş idim seni ta ilk bakışta, Resmini gör işlediğim nakışta. Mevsim kış, yollar buz, çamurda-kışta; Atla arabaya, yürümeden gel! Aile kutsaldır, biçilmez değer; Benim kıymetimi bilesin meğer; Düşüne-düşüne ölürsem eğer, Cesedim toprakta çürümeden gel |
Gel
Hak aşıkı yiğitlerin aşkına, Kayıp olan kimliğimi bulda gel, Saklanmayı bırak gitsin şaşkına, Yüreğinden korkuları silde gel. Kafir varmı kan ağlayan cihanda, Kaç müslüman can veriyor şu anda, Çık gel artık ALP erenler bir yanda, Bir yanına Fatihleri alda gel. Ayak seslerini duysun avrupa, Kancıklık yapmaktan caysın avrupa, Seni efendisi saysın avrupa, Mehter başı;cenk marşını çalda gel. Haçlı ölür asla kinleri ölmez, Tokatı yemeden hizaya gelmez, Küffar hile bilir hakikat bilmez, Yüreğine Türk korkusu salda gel. Allah'ın yolunda dirilde hele, Sevdalan sen Vatan denen güzele, Dinsin acı kopsun artık velvele, Baştan başa benliğinle dolda gel. Oyunda oyun var dikkat etsene, Bütün şer güçleri birleşti gene, Her zehirden saplıyorlar sinene, Tuzakları,planları bilde gel. Eeyy ŞEFKATİ ilahi dava şaşmaz, Hak yolunda kardeş kardeşe düşmez, Müslümana hamlık kemlik yakışmaz, YAVUZCA SERT,Yunus kadar olda gel. |
Gel Açsan yüreğimi, Hak’kı bulursun
Baksan gözlerime, aşkı görürsün Tutsan ellerimi, canan olursun Bırak hayalleri, gerçeğe gel dost Gülsen *******e, mehtap olursun Doğsan bizim ele, güneş olursun Bilsen şu Engini, yari olursun Bırak hayalleri, gerçeğe gel dost |
Gel
Gel, Ne olursun gel. Bırak sussun gece, Ya da hiç konuşma. Sil hatıralarını, Günahlarının üzerine, Gecenin karanlığını ört. Bırak: Öylece kalsın orda gece. Gel sevdiğim. Seni senden çalan insanların, Yüzüne vur da gel günahlarını. Seni karanlık *******in içine, Seni yüreğinde büyüttüğün acılara, Uyuyamadığın gecelede Üşüdüğün sabahlarda Seni yalnızlığa iten ne varsa, Bütün günahlarınla gel. Bakma istemem dediğime. Gel sarıl boynuma. Sarıl ve ağla. Gel. Ne olursun gel. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.