![]() |
Seni özledim desem,
bir gece yıldızları toplayıp gelir misin yüreğime? Ellerimi açıp mutluluklarınıistesem gülüşlerinle Düşer misin gözbebeklerime? Rüyalarımda sana bir yer ayırsam Mutluluklarınlar girer misin kara *******ime? Ağlarsam bir gece yarısı bir tutam umut verir misin geleceğime? |
Yanındayım.yanı başındayım hemen.ilk karşılaşmamız bu.ilk
bakışlarımız..yeni tanışıyor gözlerimiz.neresi olduğunu bilmediğimiz bir yerdeyiz,beraberiz. Bembeyaz bir oda burası,aydınlık epeyce.hiçbir eşya yok.duvarlar parlıyor sanki.,göz alıyor ama tek bir lamba dahi yok,hiç pencere yok,kapı yok.nasıl geldiğimizi bilmediğimiz bu garip ve kural dışı odada hapsolmuş gibiyiz sevgilim.hiç çıkamayacağız belki de buradan.ama biliyor musun hiç umurumda değil bu.gözlerim sende aklım sende ve sana kilit |
Bu son gecem,
Bu son veda, Şafağı bekliyorum, Seni bekler gibi, Şafakla birlikte doğacak umutları, Doğacak güneşi bekliyorum, Kollarımla sarmak istercesine güneşi, Sıcaklığını iliklerimde hissetmek için, Seni bekliyorum, Şafakta haykırmak için dağlarda, Güneşi beklemeyi şafakta, Ölümü bekliyorum doğacak güneşi beklerken, İnsanları düşünüyorum, İnsanları düşündükçe leş kargaları geliyor aklıma, Fırsatçı ve çıkarcı leş kargaları, Kan emici yarasalar geliyor aklıma, Sonra seni düşün |
Belkide tekrar yitirmekten,
ölesiye sevdiği halde onun yanında olmamaktan korkuyor. Yada su inadını yenemeyip, aşkını ona anlatamamaktan korkuyor. Belkide önündeki engelleri aşamayıp, elini asla tutamamaktan korkuyor. Yada gözlerine bakamayıp, su dünyadan çekip gitmekten korkuyor bu serseri kız. |
Ve işte geldi…ayrılık zamanı.
Ayrılık bizden uzak sanırdım. Kapımızı çalmaz, gelip geçer sandım, yanılmışım. Dur gitme demeye hiç niyetim yok, vermissin kararını sen. Tamam…hadi git! Ardına bakmadan vur kapıyı git! Gözlerimden akan yaşlara aldırma, hep akarlar zaten. Bana bakma sen git hadi! Içimden “hayır gitme” dediğimi anlıyormuş gibi bakma gözlerime. Bakma artık! Uzattın....gideceksen çık git hadi! “Seni seviyorumR |
Hani olur ya..kendi kendine hayal kurarsin.
Onunla yuva kurdugunu, civil civil çocuklarin oldugunu görürsün. Ama sonra o hayellerin yikilir, çünkü sevdigin senden çok uzakta. Yolda gezerken 2 sevgili görürsün. Hemen o aklina gelir. Su 2 sevgilinin yerinde neden biz olamiyoruz diye Allahina her aksam sorarsin. Cevabini sende biliyorsun, çünkü sevdigin çok uzakta. Ama söyle bi düsündünmü o sana çok yakin. çünkü baktigin her yerde o var. *******i yastigina sarilip uyudugunda onu hisede |
Belki korktun sevmekten
Bilmiyorum... Belkide gönül eğlendirdin Ama yinede ben seni sevdim Delicesine... Şimdi sende bende yalnızız İkimizide ayıran saçma gururumuz değilmi Ne olurdu güzel gözlerinle Bir kez daha baksan Sıcak ellerinde ellerimi ısıtsan Yüreğinden kopan bir sesle Sana aşığım... seni seviyorum.... Senden kopamam desen Bak her şeye rağmen yine beraberiz Diyorsun... Neden korkuyorsun ne oldu diye Soruyorsun... Bilmiyorum şimdi bende korkuyorum Neden mi? Seni tek |
dün gece yine daldım
yine hasret yandım gök yüzünde parlayan yıldızlara seni sordum tüm yıldızlara bakarak düşündüm seni hiç aklımdan çıkmamacasına işte o anda bir yıldız kaydı hani derlerya ne istersen olur diye işte o zaman yanımda olmanı nasıl isterdim birlikte olmayı... ellerim, ellerinde, gözlerim, gözlerinde ama olmadı hiç biri gerçek olan tekşey senin sevdana yanmak hasretine ağlamak oldu o kayan yıldızın ardından...!! |
Günlerdir ağladım yokluğunda
Bekledim bana geleceğin o günü Senden uzak olsamda aldırmadım Hep umutluydum, beklemeye yeminliydim Düşünmedim sensizliği, yapamazdım zaten... Sensiz asla olamazdım Bir eksiklik vardı İçimde, gittiğinden beri Dönseydin bitecekti, ya dönmeseydin... İşte o zaman da ben bitecektim. Eğer sen olmayacaksan bu dünyada Bende olmayacam... İstesem bile bunu yapamayacam Sensiz asla olamayacam... |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim baharı y |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.