![]() |
Aşk iki gözü kör olmak
Sevgi yüreğinle mutlu olmaktır Mutluluk huzur duymak Saadet sevgiyi karşılıklı yaşamaktır Aşka ilk adımı atmak Gözlerden kâlbe yol almaktır Aşkından emin olmak Gözbebeklerinde ışık olup parlamaktır Aşık olmak yarından sürekli korkmak Sevilmek yarını bugünden yaşamaktır Ne mutlu ikisine sahip olmak Dünyada Cennetin kapısını açmaktır |
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kur |
ınsan bır baska olur asık olunca
gormez sevdıgınden baska bır gulumser yuregını yakar anlasır gıbı dıyılsın farkılı bır kısısın solmusken actın benı dusuncelerın gercek oncesı sensın ne olursan ol benımsın hayat sen varsan var yoksan yoksun bır masalsın ruyalarda yıldız gıbı parlarsın o gulusun tatlı sozun zamansız zamanlarımda ınanılmaz bır ruyasın |
karanlıklar ıcınde
bır senı gorurum karsımda bır telasa kapılırım umutlanırım sarılmak ıcın tutmak ısterım kaybolursun sonsuz goklere suzulursun melekler gıbı ucup gıdersın her gece senı goruyorum duslerımde ıstesemde ıstemesemde bırazdan sabah olucak duslerım yarım kalacak sana nasıl anlatsam duslerımı ozlemle beklerım *******ı bır an olsun senı goreyım dıye bırazdan sabah olucak duslerım yarım kalacak duyuyorum sesını tutmak ıstıyorum senı yıldızlar arasında kayboluyor |
Sen canımsın.
Ama çok uzaklardasın Birgün, Rüzgar olup saçlarına, Yağmur olup yanaklarına, Ve bir kartanesi olup Düşersem avuçlarına, Sana ihtiyacım var Beni bırakma |
Yaşamayan bilemez
Özlemin nasıl bır duygu olduğunu Özlersin ama kavuşamassın Yüreğındeki alevi söndüremessin Gelemeyeceğini bile bile beklersin Bazen kapıdan bahçede uçuşan kuşları Bazende gece yarısı pencereden yıldızları seyredersin Bir yıldız kayınca da yine aynı dilegi tutarsın = KAVUŞMAK= Kadehlerde ararsın onu Bulamayınca da çılgına dönersin Kendine gelemessin Sahil kenarlarında martılara denizcilere sorarsın Cevap alamayınca yollara düşersin Daüları delersin yine kavuş |
Dokunduğum ama hissedemediğim
Bir resmin var elimde; Kokladığım ama kokunu alamadığım. Bir de sen varsın kalbimde; Hayal ettiğim ama yaşayamadığım. Sana dokunmak istiyorum, Ama dokunamıyorum. Kim bilir belki bir nefes kadar yakınsın, Veya; Ulaşamayacağım kadar uzak. Seni sen olduğun için yaşamak istiyorum, Bana kimsenin veremediği güveni vermeni istiyorum. Beni ben olduğum için sevmeni istiyorum. Beni karanlıktan aydınlığa çıkarmanı istiyorum. çünkü seni çok seviyorum |
ıkımızde sevmıstık bırbırımıze
ucuyorduk kelebekler gıbı ozgurce gormuyordu gozumuz ıkımızden baska sıgınacak lıman olmustuk bırbırımıze sevmıstık ıkımızde yureklerımızle carpıyordu kıyıya vurmus dalgalar gıbı catlıyordu yureklerımız askımızdan sevmıstık ıkımızde toz pembe goruyorduk pembe bullutlarda ucuyorduk hayal perdelerınde yasıyorduk renglı hayatlar suruyorduk ne oldu bırden bıze ustumuzde kara bulutlar olustu seven kalbımıze gozyası aktı mutlu gunler bırrer hatıra kaldı se |
sen uykusuzluk nedir bilir misin?
tırnaklarınla yastığını parçaladın mı? gözlerini kapatıp düşündüğün oldu mu? bütün bir gece bütün bir gün. belki gelir diye bekledin mi?hiç gelmeyince seni aramayınca ölesiye ağladın mı?hiç sonra en kuyusuna çekilip yanlızlıkların bana ait nevarsa birbir hatırladınmı? sen yanlızlığın acısını bilir misin? unutulmak bir hançer gibi saplandımı GÖNLÜNE bütün gururunu çiğneyip sevdiğinin geçtiği yollara göz yaşı DÖKTÜNMÜ |
Unuttum sanma yaşadıklarımızı
Gözlerine bakarken söylediklerimi Aklıma her geldiğinde ağladığım o geceyi Unuttum sanma... Unutmak kolay değildi Seni.... yaşadıklarımızı... Senin unuttuğun her seyi Unutmadım unutamadım... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:00 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.