www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Karışık Fıkralar (https://www.cakal.net/showthread.php?t=82487)

GooD aNd EvıL 08-24-2007 03:50 PM

yeni ilçe olan bir köye trafik ışıkları yeni konmuş. ışıkların altında bir polis bekliyor ve halkın ışıklara uymasını sağlamaya yani bir çeşit trafik eğitimi vermeye çalışıyormuş. o sırada bakmış ki bir kadın eline tuttuğu çocuğuyla kırmızı yanarken karşıya geçiyormuş.hemen seslenmiş:
-hanım hanım! nereye? kadın dönüp:
-viy! demiş. sana ne? eltimgile gidiyom

Afrika'nın bir kabilesine bir misyoner yerleşmiş.

Gel zaman git zaman, işler iyi gidiyor; misyoner herkesle ahbap ama bir gün kabilenin kızlarından biri sarışın bir bebek doğurunca, ortalık karışmış biraz.

Reis misyonere, "gel bakalım" demiş şöyle biraz dolaşalım; çıkmışlar tepelere doğru.

Reis "söyle bakalım" demiş "bu iş nasıl oldu"

Misyoner, hık demiş gık demiş, nasıl izah edecek,
bir de bakmış ki, ovadaki bembeyaz koyunların içinde bir tane siyah kuzu var.

Hemen, Darwin'nin teorisini anlatıp paçayı sıyırmayı hesaplamış

"Bak Reis" demiş "onca beyaz koyunun arasında, bir tane siyah kuzu var"

Reis şöyle bir durmuş, düşünmüş, sakalını okşamış ve demiş ki " Tamam, ben unutacak beyaz çocuk ama sen de unutacak, siyah kuzu"

Amerikanin bir sehrinin anayolunda korkunc görünen bir kovboy ,bir otobüse biner ve soföre kötü kötü bakarak ,
-kovboy jim bugün ücret ödemiyor der.Ertesi gün yine ayni sekilde tekrar eder.ücüncü günde yine aynini yapar.Diger yolculardan biri dayanamaz ve soföre sorar;
-Neden ondan bilet parasi almiyorsun der.Soför gülerek:
- Kovboy jim in aylik abonman bileti var der.

GooD aNd EvıL 08-24-2007 03:51 PM

Günün birinde bektaşinin biri camii avlusuna yaslanıp şarap içerken müslüman ın biri görür ve sinirlenerek
-tüü utanmaz camii avlusuna oturmuş şarap içiyor .
Bektaşi:
-Şu son yudumuda alıyımda sana camii duvarına tükürmek neymiş bi göstereyim dinsiz....

Aylardan Temmuz. Günler oldukça sıcak ve uzun. Aylardan Ramazan. Sabah erkenden başlayıp, gün boyu tırpanla ot biçmiş Tonyalı. Hararetten, dili bir karış dışarıda varmış evine. Kafaya takmış, orucu bozacak ama, arkadaşı bırakmıyor; "Orucunu bozma, aha şunun şurasında akşama ne kaldı ki?"

Bir punduna getirip bozmuş orucunu Tonyalı. Arkadaşı; "Ne yaptın? Nasıl bozdun orucu?" Deyince cevap verir Tonyali; "Baktum ki, orucu bozmazsam susuzluktan öleceğum. Ölürsem bir daha Allah için oruç tutamayacağum. Dedum, ey Rabbum, yaşayup senin için oruç tutayım diye orucumu kestum."

Bir gün otururken pamuk prenses demiş ki:
- Benim çadırımda sihirli ayna var girip sorayım hala en güzel ben mıyım? Çadıra girip çıkan pamuk prenses demiş ki:
- Aynaya sordum hala en güzel benmişim.Bunun üzerine herkul :
- Bir de ben sorayım hala en kuvvetli ben miyim ? Ve çadıra girer. Çadırdan çıkınca derki:
- Hala en kuvvetli benmişim.Sıra notre dame'ın kamburuna gelmiştir. Oda
En çirkin hala ben mıyım sorayım diye çadıra girer.Çadırdan on karış suratla çıkan nortedome'ın kamburu sınırlı bir şekilde derki;
- Kim lan bu Reha Muhtar?

birgün papazla hoca aralarında konuşurken bir uzaylı inmiş ve sormuş :
-kabe ne tarafta? namaz kılacağım
hoca papaza hareket çekip:
-bak uzaylılar bile namaz kılıyor ,demiş

GooD aNd EvıL 08-24-2007 03:52 PM

bir gün imam camiye gitmiş sonra cami çıkışı bir kadınla karşılaşmış kadın imama benimle sex yaparmısın demiş ve yapmışlar imam eve gitmiş. Allahım şeytana uydum sen beni affet demiş.Ertesi gün yine camiye gitmiş imam cami çıkışı yine kadınla karşılaşmış kadın yine sex yapalımmı demiş.yine yapmışlar.imam eve gelmiş.Allahım şeytana uydum sen beni affet demiş.ertesi gün yine camiye gitmiş.Yine kadınla karşılaşmış kadın sex yaparmısın demiş.yine yapmışlar.İmam Allahım şeytana uydum sen beni affet demiş. Şeytan imam a demiş amına kodumun imamı karıları sikip sikip suçu bana niye atıyon demiş.

Bir anne ile kızı geziyormuş, bir mağzaya girmişler, mağza büyük ama çok az eşya varmış, ses yankı yapıyormuş .Annesi sorumluyla konuşuyormuş kız:
- anne çok sıkıştım demiş.anne:
- bekle işim var demiş.Kız o anda çıkartmış ses yankı yapmış müşteriler kaçmış.
annesi kızına vurmuş:
- niye yaptın demiş.kız:
- anne benle ilgilenen yoktu sen sohbetine devam et bende şunu bitiricem.

Kadının biri Maldivlerde bir kumsalda yürürken, ayağına bir lamba deymiş kadın lambayı ovalamış lambanın içinden cin çıkmış
kadın sormuş:
üç hakkım var değil mi?
CİN:
1 hakkın var
kadın hiç tereddüt etmeden cebinden bir harita çıkararak:
-ortadoğuda barış istiyorum demiş
CİN:
bu kadar büyük bişeyi yapamam demiş başka ne dileyebilirsin?
kadın birkaç dakika düşünmüş ve
-Hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım bilirsin hem düşünceli, hem eğlenceli biri,mutvağı sevecek,ev işlerinde yardım edecek,annemin yanında kuzu olacak,sürekli futbol izlemiyecek ve sadık olacak birini diliyorum demiş
cin derin bir iş iç çekmiş
ver şu kahrolası haritayı demiş!!!

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:18 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.