![]() |
senı sevdıgımı bılıyorsun
neden ısyan edıyorsun senı seven bırı varken neden allaha sukur etmıyorsun senı sevdıgım kadar kendımı sevmedım bu kadar ask bır roman kıtabı ıcınde acılar maceralar dolu senı sevdıgımı bılıyorsun neden ısyan edıyorsun senı seven bırı varken neden allaha sukur etmıyorsun daha yasayacagımız gun varken yarınlar bızı beklerken senı seven bırı varken neden ısyan edıyrosun |
senı okadar buyutum yuregımde
tum ıdaelerımle yukseltım hayatı yenıden baslamıstım senınle yıllar boyu sevsemde yınede sırtına donuyorsun sılemıyorum senı bır turlu atamıyorum yuregımdekı ask kırıntılarını sevgılı dıye senı sectım secmez olsaydım benı dusunmedın baska bırılerını sevdın nerden sevdım ben senı yuregıme batırdın ıhanetını atamıyorum yuregımdekı ask kırıntılarını sen oluyorsun baskalarıyla yasıyorum senın hayalınle nerde olursan ol kımı seversen sev oyle bır se |
Ne far eder,
Gökyüzü ağlıyorsa yokluğuna, Tekbir damla kalmamışken, Benim gözlerimin pınarında. Ne fark eder, Kırmızı güller serilmişse yollarına Benim yollarım sana çıkmadığında. Ne fark eder, Bahar bir türlü gelmiyorsa, Senin gönlünde her zaman mayıs olunca. Ne fark eder. Gözlerin umut vermiyorsa bana, Benim umudum kendi içimde kaybolunca. Ne fark eder. Artık o ışık yoksa bakışlarında, Benim dünyam zamansız kararınca Ne fark eder, çıkmıyorsan hiç bir yerde ka |
dün yıldızları seyrettim sen aklıma geldin çünkü sen de onlar gibi
bana uzak ve dokunulmazsın. Duymasınlar adını ben sevemiyorsam görmesinler bu halde beni, kalbimi adına aşk dedikleri bu duygu yavaş yavaş yok etmeye başladı beni ve bendeki o güzel seni |
Şimdi nereye gidiyoruz ona bakalım
Bilmeliyiz nereye gittiğimizi Kapıları çarparak dışarı çıkıyoruz değil mi Islak taşlarında kayarak bu eski sokağın Hala değişmeyen kaldırımlarında birbirimize tutunarak Ellerimizi arıyorsak Artık bilmeliyiz İçimde yalnız bir göçmen yerini arıyor Yağmur yağıyor, gökyüzü kapalı Nehrin bulanık suları köpürmüş, duyuyorum Beni kendine ayırmışsın, farkındayım Yollara çıkarmışsın, yaşlı atların toynak sesleri Duman içinde ve alacakaranlığın |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
bir gün bir köşede sessiz sedasız;
hıçkıra hıçkıra ağlayacağım. şu lanet kaderime isyanlar edip, tanrı'ya son defa yalvaracağım. güzel gözlerin gelecek aklıma, solup gideceğim en güzel çağımda.. seslenip beni çağırdığında, boş sokaklara haykırdığında, artık burada olmayacağım! |
Unutmak zor geldi,
Dusunmemeye calistim... Her gun, bugun yepyeni bir gun dedim kendi kendime... Ama her gece, Bugunumunde dunden farkli olmadigini anladim... Yeni insanlar tanidim, Seni unutturacagini sandigim ortamlara daldim... Her defasinda seni icimden sildigimi sandim... Yanildim, Hep yanildim.... Yalnizligima sarildim, O da kabul etmedi beni... Sana... Sevdana... Ve Yalnizligima KiRiLDiM... |
Giderek daha az
Unutur gibi seviyorum Azala azala Aramızdaki uzaklığın karanlığında ******* kısalıp,gündüzler uzuyor böyle olunca Daha az seviyorum seni Kendini iyileştiren bir yara gibi Daha az Ve zamanla Sen geceyi tutuyorsun,ben nöbetini Uzak dağ kışlalarında Görmüyoruz birbirimizi Usul usul sis iniyor Kopmuş yollara Işığı hafif,uykusu ağır koğuşlarda üzerini örtüyorum senin Bir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımda Sevgilim sevgilim Yıldızları daha büyüktür bazı gec |
Neredesin GÜZEL GÖZLÜM Ben şimdi uzak şehirlerin Tahtsız prensesi
Deniz kokusu duyuyorum bir akşam üstü Kuşlar her mevsim göçebe Bir o kadar kimsesiz nöbetlerim Neredesin BİRTANEM Seni yaşıyorum uzak diyarlarda Yaptıklarımla söylediklerim hep sana Seni düşündükçe saçmalıyorum Neredesin SEVDİĞİM imzaları atılmış mektuplar Okunmaz olmuş artık Yetmiyor binlerce resmin olsa da Gülüşünü istiyorum içimi ısıtan Herşeyimi unutturan Bu yakamozlar beni aldatıyor Gölgen vuruyor he |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:00 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.