![]() |
Yırtamam Kefeni
Hasret ilk defa çalmıyor kapımı Her seferinde bozuyor kimyamı Birgün gideceksen,sevme güzelim Bu sefer kolay,yırtamam kefeni (20.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Yine Çıktım Yollardayım
Yine çıktım yollardayım ANKARA dan,MUŞ a kadar Gözlerimde sanki radar Aşkı bilen arıyorum İSTANBUL un,DİLEĞİ var KÜTAHYA nın,SEDA sı var ZONGULDAK ın,GÜLDEN i var Yine çıktım yollardayım Palandöken yol vermedi Erzincanlı koyvermedi Kayserili söz tutmadı Yine çıktım yollardayım Akdeniz de hergün bahar Güneydoğu sıcak diyar Erzurumda diz boyu kar Yine çıktım yollardayım HATİCE nin nazı vardı FERİDE nin hırsı vardı SEVENCAN ı toprak aldı Yine çıktım yollardam Sabırlıyım,kararlıyım Elbet birgün bulacağım Oralarda,buralarda Aşkı bilen arıyorum YİNE ÇIKTIM YOLLARDAYIM (22.02.2006) (Şiirdeki simler SANAL dır) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Yine Hasret Sevgilim Oldu
Olmuyor Olmuyor Galiba olmayacak Kurtulamıyorum Beceremiyorum Yine Kucağımda buldum AYRILIĞI? Hasret Yine sevgilim oldu? Olmuyor Olmuyor Galiba olmayacak Bir değil Beş değil Onbeş değil Saymasını unuttum Beceremiyorum Acıları kovmayı Mutlulukla sevişmeyi Beceremiyorum Beceremiyorum (29.05.2006) Şahin Ertürk |
Yine KÜTAHYA Sokaklarındayım
Yine duygularımın esiri oldum Yine Kütahya sokaklarındayım Çorbacı Emin de Köfteci Ahmet’te ALİŞ’İN yanında Trencinin yerinde İlginç mekanlarda,yaşlı gözlerle Dağların ardındaki Zeytin gözlüyü Sen,kadir kıymet bilmez vefasızı Yirmi yıldır Bıkmadan,usanmadan Hala arıyorum Yine Kütahya sokaklarındayım (06.08.2008) Şahin Ertürk |
Yine mi Sen?
Yine mi sen? Bu sözü duymaktan Ben bıkmadım Onlar söylemekten Otobüs şoförlerinin Resmen maskarası oldum? Bir gün değil Bir hafta,bir yıl değil Koskoca otuz yıl Haklı adamlar Hergün aynı şey sorulur mu? ZELİHAM geldi mi? ZELİHA da kim? Tanımıyorlar adamlar Yüzünü bile görmemişler Beni DELİ sanıyorlar Ben le dalga geçiyorlar Pek çoğu gitti Ben le dalga geçenlerin Pek çoğu rahmetli oldu Belki sende gittin Ebediyete sende göçtün Göçtün amma,ben hala Bu peronlardayım Bıkmadan,usanmadan Her otobüste seni arıyorum Her şoföre seni soruyorum Yine mi SEN? İşte yine fırçayı yedim Allah kahretsin 10950 gün oldu Hala seni unutamadaım Unutamadım ZELİHA Unutamadım (17.08.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Yiyecek Beni
Göğüsler dışarda,baldırı açık Elinde sigara,kafadan kaçık Aşk tan sabıkalı,eski bir sapık Bakan yok yüzüne,Modası geçti Gözüne kestirdi,YİYECEK BENİ? (03.04.2006) Şahin Ertürk |
Yok
Doğrularla seni sevdim Katkısız,çıkarsız sevdim Bu devirde böyle bir aşk Yok güzelim,arama yok Adın bile bilmiyorum Seni sensiz seviyorum Bu devirde böyle bir aşk Yok güzelim,arama yok Milattan çok önceleri Bizlerin nesli tükendi Bu devirde böyle bir aşk Yok güzelim,arama yok Anlık,günlük değil aşkım Hasretinden oldum şaşkın Bu devirde böyle bir aşk Yok güzelim,arama yok (25.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Yok ki Ötesi
Bir seni sevdim Bir de, Tabiki yine seni Yok ki, Senden ötesi (26.12.2007) Şahin Ertürk |
Yok ki Senin Gibisi
ZELİHA çok zengindi ZEYCAN aşkı bilendi SEVCAN benim dengimdi Pek çok güzeller gördüm Yok ki senin gibisi İzmir de sıcak kanlı İstanbul da çok canlı Ankara da hep haklı Pek çok güzeller gördüm Yok ki senin gibisi Trakya da açılan Kütahya da kapanan Erzurum da utanan Pek çok güzeller gördüm Yok ki senin gibisi Yurt dışında yaşayan Başka dilde konuşan Bana çokta yakışan Pek çok güzeller gördüm Yok ki senin gibisi Meral,Sibel ve Canan Hepsi aşkta ŞAHANE Bende çoktu BAHANE Pek çok güzeller gördüm Yok ki senin gibisi Şahin Ertürk |
Yok Say Beni
Artık Anlamsız herşey Kararım kesin Yorma ceneni G i d e c e ğ i m Dünya ya, Sensiz geldim Sensiz gidiyorum Sen beni, Hiç tanımadın Adımı duymadın Şiirimi okumadın Sende bu güç var Yok say beni Yok say (19.11.2007) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:07 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.