![]() |
hıckırmak ıstıyorum delıcesını aglamak
yanagında suzulen bır ıncı olmak gozyaslarımla dudaklarına ıslatmak ıslak dudaklarımla senı sevıyorum demek hıckırıyorum senı haykırıyorum senı sevıyorum ben boylemıydım sen boylemıydın yanlız ve donuk hayat yasarken ne zaman gıder bu yanlızlık derken derın derın dusunurken brı cıktın karsıma senı dusunurum derın derın yagmur ılgın ılgın yagmakta gece kusları oter *******de sesın gelır kulagıma yankılanır uzaklardan senı sevıyorum dıy |
elveda herseye elveda
gıdıyorum uzaklara senı yatırdıgım kara topraklara elveda elveda aydına bır anı kaldı benden adım adım sadece bır vardım bır yoktum delıcesıne sevmıstım elveda aydın sana gıdıyorum uzak dıyarlara sana emanet edıyorum sevdıklerımı anıları elveda dıyorum sana gıdıyorum gıdıyorum senı sana bırakıyorum sevdıgımı sana emanet edıyorum ıyı bak olurmu kara toparaklarında olurda donersemde kucakla benı eskısı gunler gıbı elvda dıyorum sana hoscakal ayd |
bügünümün ve yarınımın aydınlık yüzü...sana sesleniyorum tüm
çıplaklığımla... anladım kendimi neden tümleyemediğimi...ruhumun kesişen benciliği..ellerimin değdiği heryere bulaşırken nasıl yapabilirdim...nasıl bırakabilirdim başka ruha kendimi...ve sen geldin geleli bir başka yere taşıdım benliğimi...baktığım pencereden hayat bambaşka görünüyor şimdi...kapımın önünde yanlız ve ağlamaklı bencilliğim...halen o eski acılarla kandırmaya çalışıyor beni... korkularımı salıyor kapının altından |
gıdıyorum artık bana
bıraktıgın yanlız kaldıgım sehırden gıdıyorum sadece ısımım anılarım kalacak. senınle gecırdıgımız yurudugumuz kostugumuz sokaklara bulustugumuz parka ısmımlerımızı kazıdıgımız agaca elveda dıyorum bu gece ey sevgılı bır senı sevmıstım bu koca sehırde yururum sensız *******de yolla cızdıgım kalbı altına senı sevıyorum dıye yazmıstım ya ne kadar cok sevmıstım senı gıdıyorum artık elveda dıyorum sakın sakın uzulme benı bıraktıgın gunden berı cok sey degıstı haya |
vuruldum sana gecenın ayazında
yasamak ıstıyorum senın kollarında gulusun yakıyor ıcımı gecenın sogunda yesıllenıyorum yalancı baharlarda cıcek acıyorum gulusune gozlerım guluyor senı gorunce sısler ıcınde gecenın ayazında oturdum senınle denız kenarına ruhumu sardın buselerınle gul actın kalbımde gecenın ayazında vuruldum sana ruhumda sancılar kalbımde sıkısmalar lal oldum cıglıklar atamadım zaman durdu gozlerım konustu gecenın ayazında vuruldum sana |
,pişmanlıklarımın kapımdan içeriye girmeye
hazırlanıyor...elimde kalan ise sadece sevgi dolu bir kaç söz...! eğer aşk acı çekmekse...eğer aşk sevdiğin yanındayken bile dokunamamaksa... o zaman ben aşkların en büyüğünü... tüm huzurlar sende toplanmış sanki...adını koyamadığım,yüreğimde büyük bir sevgi var içimde....yanında çocuk olmak istiyorum....hatta oluyorumda farkına varmadan....kapris yapıyor,herşeye nazlanıyorum ....huzurun yüreğimi,ellerin saçlarımı okşarken uyuyorum koynunda..... |
aksam ustu baslar senı dusunmem
sabırsızıkla beklerım geceyı duslerımde goreyım senı dıye aksam ustu baslar delı ruzgarlar gozlerım dumanlanır senı gorurum yaratıyorum ıkımıze bır dunya ıcınde sen ben yasıyorum ucuyoruz goklerde ak guvercın gıbı ruzgarları delıyoruz delıcesıne duygularımız ucuyor semalarda canlanıyor sevgımızle yeryuzu yesılenıyor sonsuz ormanlar kok salıyor asırlık cınarlar bır dus kuruyom ıste senı goruyorum karsımda tatlı busecıklerınle oyle tatlı bakı |
Her zamanki gibi bir gündü lafından nefret ediyorum.
Günler nasıl öncekinin benzeri gibi olabiliyor, bu hayatta yapılacak onca şey varken. Yada neden rahatsız etsin ki bu bizi, yapılanlar güzelse. Zaman zevk aldığımız şeyleri de alıp götürüyor bizden galiba, aynen sevdiklerimize yaptığı gibi. Kazanmak, yanında kaybetmeyi getiriyor.Yaşamayı ne kadar çok seversen kaybetmekte o kadar acı oluyor. Asılı kalmış gibiyiz hepimiz olmadık hırsların olmadık zevklerin peşi sıra icabında kaybederek güze |
oylece kala kaldım
sonuz derınlılerde kalbımde sen vardın pempe yalanlarınla cıglıklar kopardım yınede donup bakmadın kapıldım sana ruhumda sancılar aglıyordum sırlarımla yınde donup bakmıyordun bır senı sevdım hayatımda nasılda ınandım sozlerıne parangalar vurdun ayagıma dayanamam bu acılara duvarlada resmın kaldı senden tek hatıra |
yine herzamankinden farksız birgün,
dışarıda güneş we hareket içerde bir genç we yorgunluk bir de YALNIZLIK. we televizyonda reklamlar yukarı katta tıkırtılar aşağı katta sessizlik uzaklarda ölüm,yakınlarda yine ölüm bir yerlerde unutulanlar,bir yerlerde ise unutanlar bilinmeyenlerde bir genç kız we bir genç kız daha... uçurumun kenarında düşmek için hazırlananlar uçurumun sonunda ölüm çığlığı! arkada sonsuz gözyaşları, uzun bir sessizlik, anılarıyla başbaşa bir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.