![]() |
Ben sadece seni sevdim
Seni öyle saf bir sevgiyle sevdim ki; Bir gülün kadifemsi yumuşaklığıyla, Karın ilk düşüşüyle, Güneşin ilk ışıklarıyla... Ben gözlerine vuruldum.. Hani binbir anlam taşıyan gözlerine. Bazen anlamsız bakan, Bazen bana tüm çiçekleri bağışlayan o gözlerine vuruldum... Seni öyle delice sevdim ki... Gece melektin rüyalarımda, Sabah bir fincan çayı kahvaltımın, Okulda felsefe kitabımdın, Gece senin saflığını, Temiz ve çıkarsız sevgini, Dünyaya bedel gözlerini, Ya |
Zaman Gece Yarisi
Yİne Senİ DÜŞÜnÜyorum Islak GÖzlerİm Yolda Belkİ Gelİr Dİyorum Hanİ Bİr Şarki Var Ya Hep Onu SÖylÜyorum Öylesİne SevmİŞİm Kİ ..........unutamiyorum......... |
gün batarken akşam üstü ben gelecem aklına ağlayacaksın bir rüzgar
savuracak saçlarını ben gelecem aklına ağlayacaksın adımı anmaya dilin varmasa boş ver hatıurlamaya çalışma nasılsa bir gece tatlı rüyana ben gelecem aklına ağlayacaksın o adamın kollları atılsa omuzuna dudakları dokunsa ipek tenine kocanın koynuna gıreceğin daha ilk gece ben gelecem aklına ağlayacaksın |
Ben bu dünyada bir seni sevmişim
Bir sana bakmışım Bir seni düşünmüşüm Bir sana ağlamışım Senin için yıllarca beklemişim Senin için düşmüşüm yollara Senin için gitmişim bu şehirden Senin için ağlamışım Bir sana bakmışım bu dünyada Nasıl sevmişim bir bilsen Öyle sevmişim ki bakmaya bile kıyamamışım Hem de acı çekdiğimi bile bile sevmişim Bütün gece yalvarmışım Allaha sırf senin için Ne acılar çektim bir bilsem Sırf senin için Sırf sevdiğim için Bunca yılları boşuna heder |
yıkılıp kalmışsın bir aşk yüzünden
yaşlar misali akar gözünden seni unutanı sil at gönlünden yoksa sende benim gibi yanarsın ARKADAŞ!. bende senin gibi yıllarca sevdim vefasız birine gönlümü verdim bırakıpta gitmeyi ondan öğrendim unut seni unutanı sevme ARKADAŞ!.. |
ne zaman iki sevgili görsem
içim sızlıyor, hayalin gözlerimin önüne geliyor. hele o bakışların hiç gitmiyorki gözlerimin önünden. sadece seni düşlüyorum. gözlerimi açtığımda ise herşey yok olmuş silinmiş. sence gerçek olurmu bu düş? bu şiiri ağlayarak yazdığımı bile bile olur mu ? |
kara gözlerine bakmaya doyamıyorum,
bitmesin istiyorum gün. kara gözlerine veda edemiyorum. seviyorum işte var mı ötesi, seviyorum işte var mı üstesi, kara gözlerin hergün farklı birşey anlatıyor bana, hergün farklı birşey... ama birşey varki istemediğim! kara gözlerin benden başkasına bakmasın SEVDİĞİM kara gözlüme |
gecenin karanlığında oturdum bir akşam,
yıldızları seyrettim. hepsi bana seni hatırlattı üzüldüm, belkide ağladım, ama bunu sen duymadın, duyamazdın çok uzaktaydın. nerdeydin biliyor musun? gözlerimi görmeyecek bir yerde "KALBİMDE"... |
Beni istemediği öyle açık ki
Anlamamak mümkün değil Sanki her cümlesinin altında git diyor gibi Ama yüzü gülüyor diyorum Belki de içi kan ağlıyor Bilemezsin. Sevgimin karşılığını alamıyorum ama Sevgiden mahrum değilim bu hayatta O ne kadar git dese de Savaşmak şart olmuş bize Alışmak şart olmuş ilgisizliğe |
vakit gece yarısı hala seni düsünüyorum.
ıslak gözlerim camlarda, hep gelecek diyorum: hani bir halimiz vardı hep seni düsünüyorum! öylesine sevmisim ki seni unutamıyorum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.