![]() |
gözlerinin tuzu yakmaya başlar önce yüzünü
yüzün yanar sanırsın oysa yanan yüreğindir ızdırabını çektiğin nedir yaşadığın mı yaşayıpta hayatından atamadığınmı gene yalnızlığa oynuyorsun zarlarını... bu kumarı kaybetmek için oynuyorsun içim acıyor sanki binlerçe bıcak yarası var vucudumda binlerce acı gücümün yetmediği bir acı ne çığlık atacak nede ağlayacak gücüm var ....... susmak ........ bütün acıların çığlık çığlığa haykırırken susmak ........... ellerin soğukmu ..... |
hep yeni hayatlar yaşamayı isterken kendimi hep aynı hayatı yaşarken
buluyorum....sisli bir gecede yolunu kaybetmiş gemilere benzetiyorum kendimi...yanına gidip konuşmak istediğim insanları da işte bukayıp gemilere benzetiyorum ....uzaktan soluk ışıklarını göruyorum....ama ne onlar bana yaklaşabiliyor nede ben onlara....sisli gecede uzaktan ben onlara bakıp onlar bana bakıp yeniden kayboluşlarımıza karışıyoruz.... umudum kalmadı artık...bu bu dünyada düşüncelerimi beni duygularımı gerçekten anla |
Bir sabah,
Zamanı durdurdun sen... Ayrılığı ekledin sonbahara Mevsimin bütün bulutları, Gözlerimde birikti de Ben yağamadım bakışlarına... Söyle! Hangi güneş Baharı getirecek şimdi bana? Kadehimiz ayrılağa kalkmadı ki hiç Ben nasıl içebilirim yokluğuna... Belki, Zamansızdı sevgim En az gidişin kadar! Elde değil bu. Sen hiç eylülde sevip de Vakitsiz hüzünlere beyaz bayrak salladın mı? Bilemezsin sevdiğim... Nasıl da koyuyor adama güzün geri kalanı... Doğdu |
KÜLTÜR ÜLKESİ ÜZERİNE
Pek fazla uçmuşum geleceğe:bir korkudur aldı beni. Ve etrafıma baktığımda şaşılacak şey! Zamandı tek çagdışım. O zaman gerisingeri uçtum yurda doğru,-gittikçe artan hızla hem. Böylece geldim size, ey bugun ün insanları. İlk defa olarak,sizi görecek gözlerle ve içten bir arzuyla geldim:gerçek: gönlüm özlem dolu geldim. Fakat ne oldu bana? O kadar korktuğum halde, - gülmek zorundaydım! Hiçbir zaman gözlerim böylesine alaca bulaca bir şey görmemişti! Ayağım ve yür |
aldım ellime kalemime basladım yazmaya
bu ayrılık akşamında gözlerim doluyor icimde bir sancı kalbim sıkışıyor aklım başımda diyil kahır ediyorum sana son mektubumu yazıyorum gönlümü sana verdim cok sükür acılar bitti derken bezdirdin acılar,ı yüreğreğimi nakış gibi işledin kahır ediyorum isyanım sana diyil kaderime aldın götürdün sonsuz derinliklere ayrılık sahroşuyum yazıyorum seni iciyorum paylaşıyorum seni icimdeki sözlerimle konuşuyorum deliler gibi kendimce kahır ediyor |
*******ime boğma beni
Esir etme serin berrak ürpertilere Ellerimi bırakma en zor anlarımda Yalnız bırakma en çok ihtiyacım olduğunda En küçük fısıltılarımı dahi duy şimdi Duy beni her yanında İhtiyacım var anlanmaya Birkaç şarkım var söylenecek..belki haykırılacak yıldızlara.. Acılarımı sunuyorum kelimelerimle Mutluluğu döküyorum noktalarıma Biriktiriyorum gazoz kapaklarını hala Eskiden olduğu gibi..çocukluğum gibi aynı Aynı gazoz kapakları gibi Büyüyememiş ruhum gibi Kırılmaktan y |
şelale gibi dağılan sacların
yem yeşil gibi parlayan gözlerin denizler gibi derin okyonuslar kadar büyük aşkım yüreğin yokluğla yok oluşum her dakika seni arayısımla hasret rüzgarları eser vurur tenime kuruyan dökulen yapraklarım işte onlar gözyaşlarım |
söz verdin dönecem diye
yüregim sustu gözyaşlarımla boğuldu hani dönecektin geriye nereye gidersen git kalbim senin peşinde rüyalarda buluşup ürpertiyle uyanıyorum anıyorum seni arkadaşlara gün gelecek dönersin diye cama vuran her fısıltı bir heycan bir telaş ne zaman bir kapım calsa kaybolup gidiyorum işte oracıkda yüreğimde sızı yoksun yine sen bekliyorum seni penceremde konuşuyorum gökteki yıldızlarla seni anlatıyorum seni konuşuyorum gün gelecek dönecek diyiyoru |
On Altı Yaşım
seni seven ben değildim bir tanem 16 yaşımdı beni yargılarken çocuk mahkemeleri kur beyninde mantığında çocuk yargıçlar otursun çocuk savcılar suçlasın dilinden yüreğindeki çocuksa “söz savunmanın” desin seni üzen ben değildim bir tanem 16 yaşımdı deli fişek cesareti delikanlı yüreği pembe gözlüklü çılgın kızdı çocukluğumdu yaşanmamış say son yılları yemin sana yaşamadım ki en keskin oraklarla budadılar tomurcuk mevsiminde y |
bir mutlukla başladı
senelerce aşk ı yazdım acısını tatlısını yalan aşk ı yazdım kimini güldürdun kimini ağlatın kurumuş yaparak gibi dalından düşürdün aşk ın kitabını yeniden yazdım ok gibi saplanırsın hayaller yaşatırsın toz pempe görünür bulutlar bir sözle doldursun gönulllere dilerde gezersin aşkım canım aşk ın kitabını yeniden yazdım kimini yazdırırsın şiirler ictirirsin kadeh kadeh ickiler kahır dolu sözcükler mutlukla girersin gönülllere kan kusturusun acılar yaşatır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.