![]() |
Neredesin güzel gözlüm
Ben şimdi uzak şehirlerin yalnız derbederi Deniz kokusu duyuyorum bir akşam üstü Kuşlar her mevsim göçebe Bir o kadar kimsesiz nöbetlerim Neredesin birtanem Seni yaşıyorum uzak diyarlarda Yaptıklarımla söylediklerim hep sana Seni düşündükçe saçmalıyorum Neredesin sevgilim İmzaları atılmış mektuplar Okunmaz olmuş artık Yetmiyor binlerce resmin olsa da Gülüşünü istiyorum içimi ısıtan Herşeyimi unutturan Bu yakamozlar beni aldatıyor Gölgen vuruyor her sahile |
İlk mektup tadında yazılmalıydı
bir aşkın son satırları da, sana ilk mektubum say bunu. Belki seni çok özliycem, ama bil ki seni hep çok sevdim ve her zaman seveceğim Sana bu kez okeyden çaldığımız taşları değil, yüzünün kıblesine okuyamadığım duaları yazdım. Ne ezberleyip unuttuğumuz hicaz şarkıları, ne de zulada söndürdüğümüz sigaraları, beyaz yalanlarımızın ince hesaplarını da değil, yıllardır içimden sayıkladıklarımı yazdım sana. İdamımın son dileğine taşıyamadım itiraflarım |
Birini sevdim
O'nu görmeden sevdim yada sevdiğimi düşündüm O'nu düşündüm hayaller kurdum İmkansız saatlerde O'na koştum bekledim bekledim gelmedi bekledim bekledim geldi heyecanlandım tek bir kelime için heyecanlandım söylenmeyen bir kelime için ağladım O'na ulaşamadığım için ağladım vicdan azabından dolayı ağladım oysa ben O'ndan fazla bişey istememiştim istediğim sadece bir küçük muhabbetti bunun sıcaklığıda yeterdi bana... ama artık beklemeye dayanamadı yüreciğim bırak dedi b |
Öğrendin
Aşık olmayı Öğrendim Aşk acısını. Alıştım Aşık olmaya Daha çok delice Aşık olmaları Öğrendim Aşk benim yüreğim Aşık olduğumu Öğrendim Beni yaradana |
Sen hic asik oldunmu...
Ask yagmuruyla islandinmi hic... Ardindan sevgi gunesiyle, kurudunmu... Ve yine mutluluk ruzgariyla, kavustunmu... Iste ben boyle sevdim, boyle asik oldum... Sonunda kazanan ask oldu, sevdigim biz olduk..... |
Sevda bu mu bir tanem,
Gerçeklerle uymuyor, Sevda bu mu bir tanem, Haykırdıkça duymuyor. Sevda buysa bir tanem, Sevdalılar koklaşır, Seven bütün kalbiyle, Sevdiğine yaklaşır. Bütün güzellikleri, Sen sevgide bulursun, Eğer sen seviyorsan, İnan mutlu olursun. Kendini rahat bırak, Sevda kaplasın tenin, Ben hep hisediyorum, Kalbimde senin elin. Hayata darılıpta, Sakın sevgiye küsme, O aşk tomurcuğunu, Sakın dibinden kesme. İyi bak bu sevgi hep, Kal |
Asik olmak benliginden cikip,
Delirmek demektir Inanarak asik oldugun kisi tarafindan Neden huzne ugruyor insan Kimse bunu istemedi, hak etmedi Ki vermissin butun benligini o na, Beni benden cikarip sen kalmissan dunyada... Nedir bu vefasizlik, ve tadilmamis acilari tattiriyor bize Ask...? Demektirki Ask: A: Aldatmak S: Sah damarindan vurulmak K: Kaybetmek Bu yuzden ask koydular adini Gonlumu yuregimi kapadim asklara Sevgi seline kaptirdim kendimi Sevmek yucedir |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Mutsuzluktan söz etmek istiyorum
Dikey ve yatay mutsuzluktan Mükemmel mutsuzluğundan insansoyunun sevgim acıyor Biz giz dolu bir şey yaşadık onlar da orada yaşadılar Bir dağın çarpıklıgını bir sevinç sanarak En başta mutsuzluk elbet Kasaba meyhanesi gibi Kahkahası gün ışığına vurup ta ötede beride yansımayan Yani birinin solgun bir gülden kaptığı frengi Öbürünün bir kadından aldığı verem Bütün ishanlarının tarihçesi Bütün söz vermelerin tarihçesi sevgim acıy |
Bakmayın ellerin serbesliğine
Görünmez zincirin izlerivardır aldanma yüreyin sevgisine aslında kusacak nefreti vardır. Meletem rüz garının ılık sesine tıka kulağını soğukluk vardır. Kolaysa insanın özgürce sevmesine Sevderme sonunda hüsran vardır. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.