![]() |
Temel birgün aksere gider.Askerdeki albay ı herkezin adını bilmesini ister ve tek tek sorar.Herkez, albay ın adını tek tek söyler.Kemal Kurtoğlu komutanım,Kemal kurtoğlu komutanım.Sıra temele geldiğinde Kemallll der durur.Kemalll der durur.Komutan kızar olum nedir benim adım der.Temel tekrar Kemalll der durur.Komutan icene kızar Temel " valla komutanım bi hayvan oğlu hayvandınız ama hatırlayamadım" der...
Bu fıkrada isim benzerliği yaşıyan kişiler lütfen alınmasın... |
Kolay Ameliyat
Büyük bir hastahane de 5 meşhur cerrah oturmuş hangi meslekten olan insanları ameliyat etmenin kolay olduğuna dair sohbet ediyorlarmış. İlk cerrah; "Ben" demiş "Muhasebecileri, hesap uzmanlarını ameliyat etmeyi severim. İçlerini açtığım zaman her şey numaralıdır, iş kolay olur" İkincisi; "Doğru ama" demiş "Elektrikçilerin, elektronikçilerin ameliyatı daha kolay olur. Her şey ayrı, ayrı renktedir" Üçüncü cerrah; "Siz bir de kütüphanecileri, arşivcileri görün. Her sey alfabetik sıradadır, onun için onların ameliyatı çok kolay olur" Dördüncüsü; "İnsaatçıların ameliyatı da pek kolay olur" demiş. "Üstelik onlar iş bittikten sonra içeride parçalar, yabancı maddeler kalmasına alışıktırlar" Sonuncu cerrah; "Arkadaşlar" demiş "Siz her halde hiç politikacıyı ameliyat etmediniz. Onları kalbi, yürekleri yoktur. İçleri bomboştur. Beyinleri de öyle. Üstelik kafaları ile popoları birbirlerinin yerine takılabilinir" |
Cennet-Cehennem Ligi
Bir devrin tüm en klas futbolcuları cennette toplanmışlar. Cennetin baş meleğide futbola çok meraklıymış. Şeytanı çağırtmış ve : -Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin? -Bosuna oynamayalım, biz kazanırız, demiş şeytan. -Olur mu en iyi futbolcular bizde. Ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde. Şeytan şeytanca gülümsemis ve : -Ama bütün hakemler de bizde. |
Sınav Sonuçları
İki üniversite öğrencisi final sınavlarını bitirmişler...Sınav sonuçlarının açıklanması için belli bir süre geçmesi gerektiği için işi olan Dursun memleketine gitmek zorundadır.Dursun,arkadaşı Temel’e memleketine gideceğini ve sınav sonuçlarını kendisine telefonla bildirmesini söyler. Dursun Temel’e: -Eğer telefona annem çıkarsa ve bir zayıfım olursa “ Ebubekir’in selamı var dersin.Eğer iki zayıfım olursa Ebubekir ve Ömer’in selamı var dersin.Eğer üç zayıfım olursa Ebubekir, Ömer ve Osman’ın selamı var dersin.Eğer dört zayıfım olursa Ebubekir, Ömer, Osman ve Ali’nin selamı var dersin.”diye tembih eder. Dursun memleketindeyken eve telefon gelir ve telefona annesi çıkar.Temel, Dursun’un annesiyle hal hatır muhabbeti yaptıktan sonra: - “ Teyze, Dursun’a söylersin Ümmet-i Muhammet’in O’na selamı var” der... |
BOMBA
Bir tımarhanede deliler ayaklanır ve binanın orta bahçesini işgal ederler. Hiçbiride dağılmaz. Bunun üzerine doktorlar toplanarak yönetmeliği açarlar ve aynısını uygulamaya karar verirler. Yönetmeliye göre bir doktoru çırılçıplak soyar delilerin içine atarlar. Doktor içeri girince * BOMBAAA * diye bağırır. Bunu gören deliler doktoru tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Bunun üzerine doktorlar tekrar toplanır ve konuşurlar. Bu işte bir yanlışlık vardır. Delilerin hepsinin dağılması gerekmektedir. Yeniden denerler. Bir doktoru daha soyup içeri atarlar ve oda * BOMBAAA * diye bağırır. Deliler onu da tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Başhekim en sonunda bir de ben deniyeyim der ve soyunup delilerin arasına girer ve * BOMBAAA * diye bağırır. Bunun üzerine bütün deliler kaçışır ve binayı ve orta bahçeyi terk ederler. Doktorlar merak eder ve biraz akıllı olanlarından toplayarak bu durumu sorarlar. Niçin siz ilk iki doktor girdiğinde binayı boşaltmadınız da son başhekim girdiğinde boşaltınız? derler. Delilerde "İlk giren iki bombanın fitili uzundu ama son giren bombanın fitili kısaydı zamanımız yoktu içerde patlamasın diye böyle yaptık" derler |
Amerikan teknolojisi
Amerikalılar bir gün son teknoloji ürünü mükemmel bir uçak yapmışlar. Bu uçağı düşünmüş-taşınmış ve arabistan'da test etmeye karar vermişler... Ülkenin en iyi pilotuna vermişler uçağı... uçak havada arıza yapmış. Arap telaşa kapılıp ne yapacağını şaşırmış bu durumda iken monitörde bir yazı çıkmış: "This is American technology, don't afraid." arap biraz rahatlamış uçak düşerken aynı yazı birkaçkez daha tekrarlamış ve sağsağlim inmiş adam... Düşünmüşler taşınmışlar elin Amerikanı yapar da biz niye yapmayalım ki? diye düşünmüşler ve aynı uçaktan imal etmişler ve ilk testi Amerikalılara yaptırmak istemişler.... Amerikan pilotu uçarken motorda sorun çıkmış ve uçak irtifa kaybetmeye başlamış... monitörde "don't worry this is arabic technology" yazmış.. neyse pilot rahatlamış... bu bizim uçak gibi demiş ve sakinleşmiş. Aynı yazı iki-üç kez daha çıkmış ve çakılmaya az kalmışken monitörde bir yazı daha çıkmış : " Repeat after me; eşhedünla ilahe illallah ve eşhedüennemuhammeden abdühü ve rasülühü" |
İki tane çok yakın arkadaş var.Bigün bunlardan biri kaza geçirir ve sakat kalır.Arkadaşı bunu ziyarete gider.Kapıyı adamın kızları açar.Adamın gözü kızların güzelliğine takılır.Yukarı çıkar,arkadaşına bakar,konuşurlar.Arkadaşı "bana alt kattan terliklerimi getirirmisn"der. Adam da terlikleri getirmeye aşağıya iner.Bu sırada kızlar salondadır. kızların yanına gider "kızlar,babanız,benim ikinizlede sevişmemi istedi" der. Kızlar da"aa nası olur babam mı söyledi bunu" diye şaşırır ve inanmazlar. Bizim adam yukarıya doğru seslenir ve"ikisini de mi?" diye sorar,arkadaşı da "evet ikisini de" der
|
1.)kadının biri cinsel organından rahatsızdır. Bu yüzden jinekoloğa gider.Doktor kadının bacaklarını aralar.ve söylenmeye başlar"hiç bu kadar büyüğünü görmemiştim","hiç bukadar büyüğünü görmemiştim","hiç bukadar büyüğünü görmemiştim"...
kadın artık dayanamaz"tamam büyük olduğunu bende biliyorumi bukadar tekrar etmenize gerek yok" doktor:"ben tekrar etmiyorum ki yankı yapıyor" 2)kadının biri doktora gider ve "doktor bey ben cinsel ilişki sırasında hissedemiyorum" der.doktor bitakım testler yapar ve testlerde birşey çıkmadığını söyler. ama isterseniz üzerinizde bir deneme yapalım der,kadın kabul eder.Doktor da birşey olmasın diye prezervatif takar ve başlar. doktor biraz hızlanır;"birşey hissediyormusunuz?" kadın hayır der. doktor iyice hızlanır"bişey hissediyomusunz?" kadın gene hayır der. doktor artık acaip hızlanırikan ter içinde"birşey hissediyomusunuz?" kadın evet der. bi yanık kokusu var |
Sarışının birisi erkek arkadaşıyla seks yaparken sorar: "Sende AIDS yok değil mi?" Adam "hayır" der ve devam ederler. Biraz sonra tekrar sorar: "Gerçekten sende AIDS yoktu değil mi?" "Hayır dedim ya. Hem niçin durmadan soruyorsun?" Sarışın cevaplar: "İkinci kez yakalanmak istemiyorum da..."
|
Çocuk babasına sormuş
-Baba sapık ne demek? Baba oğlunun başına öylesine vurmuş ve -Susu ulan emmeğe devam et! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:52 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.