![]() |
Uzakdogudan
"Hayattaki en zor sey karanlık bir odada bir kara kediyi yakalamaktır özellikle oda da karakedi yoksa" "Dünyada 2 çeşit sınıf vardır. Bir sınıf asilller sınıfıdır diğer sınıf ise halk sınıfıdır ve halk asillere bağlıdır" Niçe |
- "Suyun yukarıya aktığını gördüğünüzde birisi bir iyiliğin karşılığını ödüyor demektir"(Afrika Halk Sözü)
- “Bir arıyı kibarca elinize alın ve kibarlığın sınırlılığını öğrenin”(Sufi Atasözü) |
- “Akıllı adam düşmanlarından, xxxxx bir adamın arkadaşlarından yararlanacağından daha fazla yararlanır”(Baltasar Gracian)
- “Gerçek genellikle görülür, ender olarak duyulur”(Baltasar Gracian) |
“Yokluk küçük ihtirasları yok eder ve büyük olanları alevlendirir, tıpkı rüzgarın mum alevini söndürüp yangını körüklediği gibi.”( La rochefoucauld)
iki şeyin sonsuz olduğunu düşünüyorum, birisi evren diğeri insanoğlunun aptallığı einstein |
ŞÜphelendİĞİmden Bİle ŞÜphelenİyorum!
Doğa insanı asla aldatmaz... İnsanı aldatan daima kendisidir. Jean Jacques Rousseau |
Son agac kesildiginde,
Son nehir kirlendiginde, Son balik avlandiginda, Paranin yenmeyecegini anlayacaksiniz. Kutsal toprak ana, agaclar ve tum doga dusuncelerinizin ve yaptiklarinizin sahididir." Winnebago bilgesi |
Yüksekten vurmak icin alcaktan bakmak gerekir(Napolyon)
Ülkem icin bir sey yapmak istedigimde kendimi 20li yaslarimdaki gibi hissetmeye calisiyorum.(Atatürk) |
insanların en faydalı olanı insanlara faydalı olandır.(H.z.Muhammed )
mekanın şerefi şereflendirenlerdendir. |
Bir tehlike anında gemiden uzaklaşan fareler, geminin batmamasını bir türlü affedemezler. - wieslaw brudzinski
Konfiçyus'dan öğüt Birkaç saat mutlu olmak istiyorsanız, içki içiniz; Birkaç gün mutlu olmak istiyorsanız, seyahat ediniz; Birkaç hafta mutlu olmak istiyorsanız, evleniniz; Bir ömür boyu mutlu olmak istiyorsanız, doğa ile başbaşa yaşayınız; Bir ömür boyu bedbaht olmak istiyorsanız, politika ile uğraşınız; |
Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin
Tyler Durden "Herkes herkesle savaşır" |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.