![]() |
Ben Sende miyim?
ben aylardan beri kendimi kaybettim sevdiğim bir bakar mısın canım? ben sende miyim? düşlerimde bile ben beni arıyorum söyler misin ben nerdeyim? sendeysem eğer sakın beni bırakma ölünceye değin senin rengarenk dünyana bir ateş gibi düştü bakışlarım ben bu muhteşem aşkımızı yemyeşil açan baharımızı vallahi ayakta alkışlarım seni görür görmez bir yangın sardı bedenimi razıyım alevler içinde kalmaya sen de yeter ki benim kadınım olarak kal yaşadıkça yalnızca benim ellerimi tut bu dünyada sakın ömrünce benden başkasına dönüp de bir kez bile bakma bil ki ben her sabah uyanınca hemen çıkarım evimin balkonuna yüzümü dönerim senden yana el sallarım gülümserim defalarca sana otururum uzun uzun dua ederim oracıkta sevdamız sürsün diye ömrümüz boyunca 28.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Seni Kokundan Tanırım
ben umutla nasıl bakarım yarınlara? ne zaman öleceğim belli değilken ne olacak benim bu muhteşem sevdam? ya yarın olmadan ya güneş doğmadan ölürsem sevdiğim geleceksen bu gün gel yanıma ne olursun canım hep erteleyip durma geç kalırsan geç kalırsan karışmam ha o zaman gelirsin belki de mezarıma sakın kır çiçekleri getirmeyi ihmal etme bilirsin ben ne de çok severim zambakları leylakları goncaları hep seyre dalarım ağaç dallarındaki kuşları bazan da gözümden hiç kaçırmam uçanları ben bunun için de sana böyle sıfatlar veririm şiirim derim baharım derim serçem derim mor menekşeleri serpiştirirken üzerime istemem akmasın asla bir damla göz yaşın sevgili serçe'm bunu hissedersem eğer bil ki ben de erkeklik merkeklik dinlemem sen gelinceye değin mezarımda ağlarım artık kokum iyice sinmiş olur toprağıma ne yapalım sen de beni orada koklarsın kader böyleymiş dersin her gün ağlarsın ya ben? daha yolun başındayım senin ne zaman geleceğin de belli değil ben orada neyle nasıl oyalanırım? söyler misin yokluğunda ben ne yaparım? fark etmez canım yıllar geçse de ben ordayım yalnızca senin için hep açık duracak kollarım sen hiç çekinmeden usulca sokuluver yanıma korkma ben seni ben seni kokundan tanırım 26.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Senin Aşkının Delisiyim
bu gece sabaha değin yine seninleydim düşlerimde seninle başladı günüm sana sevdamla zirveye çıktı ünüm sensin benim yediveren gülüm senden beni ayırır bir tek ölüm yokluğundur benim buradaki hüznüm haydi çıkıp gel de gülsün yüzüm sol yanımda derin bir sızım var gecemi bile darmadağın etti geç kalmadan azan yaramı sar geçen beni doktora götürdüler orada kalbimin renkli filmini çektiler heyet öylesine titiz inceledi ki yalnızca senin resmin görünüyordu heyet hiç tereddüt etmeden oybirliğiyle teşhisi koydu sana aşkım pırıl pırıl netti sen bir çırasın ben de kibrit seni tutuşturacağım ömrümce bil ki seviyorum ne varsa sana ait ben tatlı tatlı esen bir meltem yeliyim senden yana akan bir sevgi seliyim inan ki bir tek senin sevdanın esiriyim demek ki ben senin aşkının delisiyim 04.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Senin Beni Sevdiğin Kadarım
her sabah güne gözlerimi seninle açarım dünyaya senin gözlerinle ışıl ışıl bakarım taç diye yalnızca seni başıma takarım yüreğimdeki sevgiyi bir nehir gibi bir tek sana akarım sensin benim organlarım bana can veren damarlarım söyler misin sevdiğim ben sensiz ne yaparım? sen benden çok çok uzaklarda olsan da hayallerimde ellerini sımsıkıcasına tutarım seni alır,hiç kimsenin olmadığı yere kaçarım inan ki ben senin beni sevdiğin kadarım sevgili şiirim iyi ki yanımdasın hayatımda sen varsın sen benim tutunduğum kopmayacak tek dalımsın yoksa buralarda çoktan kırılmıştı kolum kanadım bil ki sen kainatta en çok sevilen en güzel yarsın sen benim mahşerde bile hiç bitmeyecek sevdamsın 23.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Senin Gönlünde Açan Baharım
sensiz gündüzlerim bile karanlık düşlerimde bari çıkıp gel de geceme ışık ol dünyam olsun aydınlık rüyalarım da senin gelişinle renklensin artık bir geceyi bile sensiz geçiremezken bu ömrümü nasıl bitirebilirim ben? uyurken dahi hasretine dayanamazken böyle senden eksik nasıl yaşarım ebediyen? sen aşk nedir sevda nedir bilir misin? hiç düştün mü bu tatlı bela denen derde? delirdiğin oldu mu sevdiğini göremeyince? sabahlara değin yalvardığın oldu mu Allah'a? sevdiğin düşlerinde bari gelsin diye her gece bil ki ben senin gönlünde rengarenk açan baharım seninle ömrümüzce bitmeyecek bir sevdaya varım sen bu dünyada bir gün olsa da kollarıma atılmazsan eğer ben buralarda sensiz el alemin yüzüne nasıl bakarım? gözlerin bir bahar olsun bakışların birer çiçek ne olursun her gün bana açıver rengarenk inan ki seni ömrümce hep seveceğim sana sevgimi günden güne daha da yeşerterek sen benim hayatımın baharı yüreğimin narısın mahşerde bile hiç solma bir gün dahi hiç sönme sakın 18.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Senin Sevdanla Varım
sen bir meltem yeliysen ben de rengarenk bir baharım ben senin beni sevdiğin kadarım şiirim ben senin sevdanla varım senin aşkınla mutlu yaşarım çiçeklerimi yalnızca sana açarım senin için her gün farklı kokarım bir gün sensiz kalırsa kollarım vallahi billahi buna dayanamam dökülür yapraklarım kırılır dallarım senin sevgindir beni ayakta tutan sensiz yaşamaktansa bu dünyada çekip giderim dönüp bakmadan arkama sakın nereye diye hiç sorma bana seni çılgınca seviyorum aşığım sana gönülden bağlıyım senin sevdana ne olursun şiirim sevgili güvercinim bir gün uçuver gel sevdiğim buralara gel de beni de alıp götür kanatlarında ya da hiç dönme ömrünce kal yanımda sevgimle besleyeyim seni yaşadıkça öylesine derinden bağlıyım ki sana artık sensiz yapamayacağımı anlasana 06.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Seninle Dopdoluyum
debisi yüksek ırmaklar gibi coşup duruyor sana sevgim senin yüreğin bir okyanus sanki ben de kalbine sızar doldururum ben bir duygu seliyim tatlı tatlı esen meltem yeliyim yılın dört mevsimi tenini farklı okşar dururum bir güneş olurum gününe sıcacık doğarım seni iliklerine kadar ısıtırım ben şevkat doluyum saçlarını bambaşka okşarım ben seninle dopdoluyum dün gece yarısından sonra yatağıma sırtüstü uzanınca düşündüm bir kez daha en sonunda vardım şu sonuca ben yarımken seninli tam olmuşum anladım ki ben seni sevmek için doğmuşum 20.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Senli Zamanları Çok Severim
gece yarıları yatağıma uzanınca hiç sektirmeden sen düşersin usuma bir bahar rüzgarı gibi eser durursun dünyamda sabahlara dek bir tek sen olursun rüyamda işte görüyorsun serçe'm ben seninleyim her anımda sensiz hiç olmadım ki seni sevdiğimden bu yana her sabah güne seninle açarım gözlerimi dönüp de hiç bakmam inan ki senden önceki düne ben senli zamanları çok severim düşlerimde hayallerimde olsa da saçlarım senli rüzgarlarda darmadağınık olsun isterim keşke sevgi yağmurlarında sırılsıklam ıslansa bedenim derim ömrüm boyunca sakın benden başkasına değmesin bile o güzel ellerin benim de ölünceye değin senden gayrısına bir kez bile bakmasın gözlerim yoksa yoksa sevgili şiirim ben bu aleme veda ederim yüreğimdeki seninle çeker giderim bu dünyada sevdan olmadan yaşamaktansa bir gecede kendimi toprağa gömerim zaten yokluğunda yarım kalırdı bedenim sensiz ölüden farksız olurdu organlarım hemen iflas ederdi seninle dolu damarlarım 29.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Sensiz Çeyrek Kaldım
denizdeki dalga olsaydım her vuruşumda bir tek senin adını kazırdım sahildeki kayalıklara rüzgar olsaydım da yalnızca sana aşkımı fısıldardım estiğim yerlerdeki herkesin kulağına sesini her duyuşumda ayaklarım birbirine dolaşır resimlerine her bakışımda bedenimi ateş alır bir gün çekip gitsek de bu dünyadan bizim bu köklü sevdamız dillerde kalır dün gece yıldız gibi düştün gözlerime ışıl ışıl baktım seninle her yere bir prenses oldun girdin düşlerime beni attın ateşlere ben sensiz yarım bile olamadım bunu şimdi yokluğunda anladım bil ki ben sensiz çeyrek kaldım 30.01.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Sensiz Hep Böyleyim
kollarım neden böyle açık kaldı yarabbim? sevmekse tek mesele delicesine seviyorum boş kalınca ellerim hüzünle doluyor kalbim bir gün çıkıp gelirsin diye hep seni gözlüyorum aşk senin tutuşturduğun bir ateşmiş meğer haydi gel de yaktığın yüreğimi söndürüver bedenimdeki bu hasret yangını sürecekse eğer hiç olmazsa uzakta da olsa'şair seni seviyorum'deyiver seni sevmek bile benim için gerçekten müthiş bir heyecan söyler misin bebeğim sensiz mutluluğu ben neyleyim? senden başkası bana olamaz inan ne can ne de canan şu anda boynu büküğüm,ne yapayım ben sensiz hep böyleyim günlerden beri bir durgunluk var bedenimde yokluğun acıtıyor yüreğimi derin bir sızı hissediyorum kalbimde özlemin günden güne yakıp kavuruyor içimi sana söyleyip de seni üzmek istemezdim amma bil ki yaşamım hasretinle ermek üzere tamama 19.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.