![]() |
İtirafımdır Emel Bu Sana Anlatılmayanlarıyla...
Kızmıyorum artık kimselere Sevinçleri seçtim yokluğunda bilsinler Damlalarla aksın göz yaşlarım sel olsun yarınki umutlarımda Varsın gitsin söylesinler sana bana yarınların yokluğunu umutsuzluğunu Yaşanmışlarım var yaşanacaklarımla üst üste koyuyorum Ben bu dünyanın parçasıyım seninle olsamda olmasamda kalbimle İcimde var olan senle olan düşler sakağında yalnız değiliz Ben bir elmanın yarısıyım kendi sokağımda parçalama ne olur Düşlerim var ömrümün ta sonunda kol kola yıllarca dualarla Yürüyorum sıkışmış dar kaldırımlarda senle olan duygularımla Ne olur sorma sakın bakışlarımı çok aradım yıllarca Dönüyor dünyam baş ucumda gene sen varsın iyiki varsın Söyleyemem sevdiğimi sevgi değil benimkisi aşka yakın ötesi Dinle benim avuntumdur sana esen rüzgara söyledim şarkımı Senin içindi bu sözlerim özlerinde bizim içindir çalan şarkıların Buraya bahar erken gelir açan çiçeklerdir sendeki buse buram buram Kar gibi düşlerimiz var hayellerimizde pırıl pırıl saflığımızda Buralarda gök kuşağıyım göcebe yıllar sonra gideceğim ruhumla Ardımda bıraktığım ben ve benliğimde sen olacaksın Bırakmalıyız iyiliğin ötesinde mutluğumuzu coçuklarımıza Miras değil yaşanabilir güzel bir dünya bırakmak arda Ayna değilim parlayamam portre bir dünya bakarsan Gözlerimde umudu ve yarınları görürsün istersen Gecmişle vedalaştım helalleştim kimseye kızmıyorum Yürüyorum arda bıraktığım anılarımla yarınlarımıza Hatırlarız geçmişin arda bıraktığı elma parçalarını Belki geç olur paylaşmanın değerini bilmenin gecesi Ama en sonunda huzuru bulmaktır yaşamın ötesi Yarın yeniden güneş doğacak o gün bizim için aydınlanacak Sevgi değil aşktır artık buradan ötesi… |
İtirafımdır Emel Buluta...
Baktıgım yüzlere vardıgım denizlere sende gelsen Varsak düş sokagına Şiirler’le şarkılarla haykıra haykıra Dualar ediyorum bütün dünyaya Varıyorum yokuşunda yanlızlıgımla Ayaklarım titriyor basamaklarında Varlıgında yoklugunda düşümsün Çicekmi sumu bulutmu sun Yagmurlar kadar korkusuzmusun Sende sevsen benim olurmusun Düşünüyorum sana yazdıklarımı Anlatamıyorum derdimi emel sana Beni bırak sen anla desem Yollara cıkıp hep peşinden gelsem Yagmurlarda su olsam aksam gözyaşlarında Acaba sende deger verirmisin benim gibi bana Gelirmisin mavi gökyüzüne martılarımla Bir nefesi paylaşırmısın benimle sonsuza Gidermiyiz denizlerin ülkesine el ele Benim aklıma inat matıga yoğuran sen Yeniden hayata buyuran emel sen Verirmisin gönlünü ömür bayu bana Birden bire varsın yakınımda ruhumda Elini tutup dokunamasamda Yoklugun hasretim oldu yaşamımda Aşım ekmegim oldun tüm varlıgınla İstiyorum seni yoklugunda’da Dualarımın hepsi sana Ne olur ALLAHIM bana bir şans daha… |
İtiraftan arda kaln...!
çok istemiştim seninle mutlu bi yuvam olsun ne kadar çok istediğimi sende iyi biliyosun ama ben hiçbişeyi tek başıma yıkmadım seninle ayrıldık aşkım arkadaşlarım ailem herkes seni sordu durdu anlatamadım kimselere sensizligi neden aramadım geçmişimize bendim tek suçlu benim dedim ne hale geldigimi anlatamadım ömürümden günler eskitirken neler düşünmedim'ki sensizlikte...! |
İzler...
Seni sende sevdim yasemin Silemem yazılmış kalemin izini Sürerim yokuşuna adı sevda Bir umut yaşama bir adım sana Kucaklayın dostlar mutlu bir dünya |
Kacıyorum gölgemle...
Perde gözlerimde sensizlik Sevinçsiz ve zindan sokaklar Kıyılara vuran kaya parçaları Ellerimde soguk ve titriyor Özlüyorum ezgilerini ellerini Islak ayaklar ve şarkılarla Güller açtı ilk bahar kimedir Bu kör gözler seni görür Söyle nedir bu deli gönül Apansız uyanan uykularda Sana emanet ettim sevgimi Dön artık sevgilim dön ellerime Uyuyan uykularım sahipsiz sensiz Kıyılarıma vuran deniz kabukları sevgisiz Düşen bahar yaprakları sahipsiz gel Gözlerime gözlerin degsin yüregimden sevdigim... |
Kar Beyaz Bir Rüya...
Kar beyaz rüyalarım Ne görüyorum seni nede unutabiliyorum Martıların süzülüşünde yanıyor yüregim Bekliyorum sana varan tireni Serseri kalbim dalsamda senin yoklugunda Bakıyorum önümden gecip giden yaşamları Akşamın ilk ışıkları vuruyor yüzeme İcimde iyiyle kötünün tebessümü Artı sıra masum gülüşmeler Binerken tirenime Kara bulutları görüyorum Yarın ki umuduma Seviyorum yine seni sonsuza Melekmisin şeytan mı Görüyorum seni her gün Kar beyaz rüyalarımda İnadımdır engel olmaz bu rüya Seviyorum seni inan bana... |
Kıyamam...
Kıyamam sana! ! Sorma halimi anla Kayıp benim buralarda Acı tatlı hatırlasan’da Ardımızda acı bir veda Lütfen acımadan bak bana Kayıp aşkımı soruyorum sana? Nerde yanıldık? neden bu veda? Dost'ça açıkla dinlerim bir daha Aldırmıyor deli gönlüm Seviyorum seni Sanki ilk defa Bir selamın’la gel bana Bir inan uzanırım bulutaa Maviliğinde bütün bir rüya Kıyamam sensiz gecen yıllara... |
Kul İcin...
Yuvarlak bir dünyam var Başımda dönüyor durmadan Güneşim var durmadan doguyor Her sabah rüyalarımda sonra Akşamlarım var karanlıkta olsa Parlıyor yıldızlar herkeze özel Aydınlatıyor ay bu dünya icin Nedenlerim var sormaya herkeze Ben aslında mutluyum herşeyimle Dünyaya borcum sorsam cevabı kul icin Daglara vursam gitsem gitsem uzaklara Burası dost kul icin güzel bir dünya... |
Mavi dinle beni...!
Bir misal gözleri Caresiz şehirin ışıklarında Dalmış düşlerin koynuna Acı bir ıslık calıyor cocuk Aldırmıyor gelenlere! Gülüşlerinde tebessüm Süzüyor gidenleri sanki ölüm! Gurbet ellere sellerle Gidiyor sanki bir başka hüzün Savurur gibi uçurtmalarını Bırakıyor mavi mavi göklere Aşkı yaşarca sarıyor ellerini maviye... |
Mayıs'ki
Bir misaldi anlatmak istedim Anlayamadan yaşadım düşleri Hep ilk ve sonlar’la geçti ömür Kayıplar olmasada Ağlıyorum Gidiyorum yaşanmamışlara Rüyada olsa bir dünya Üşüyen ayaklarım titriyor Tanımak dokunmak istiyor Vardığım cadde sokak Sorguluyor benliğimi Ne seni nede beni Giderek ağlıyorum vardığıma Ne senler varsın ne benler Tükenecek elbet bu nefes Varamadığım diyarlarda Ağladığım duvarda resmi Tanıyıp tutamadığım elleri Bakmadan gördüğüm gözleri Duymadığım yürekten sözleri O küçük dünyamda Kımıldıyor içim yangın yeri Neden diyorum? ? ? Durup durur ağlıyorum Ben emin oldum seviyorum… |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.