![]() |
Seni seviyorum
Ne güzel şey seni seviyorum demek Ne güzel sevdiğini diyebilmek Her baharda,yazda,kışta Heran her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum diyebilmek ne güzel Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zaman diye birşey hiç yok Dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyısına Gecenin bu çıldırtan yanlızlığında Aşkının ayak seslerini Duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içerimde Bir kelime dökülüyor dilimden Seni seviyorum seni seviyorum Diyebilmek en güzel duygu bu olsa gerek Elvan Sarım |
Senin Sevdan İçin
Senin Sevdan Uğruna Ben İnsanlığımı Benimsedim Düşmanımı Dost Bildim Bir Karınca Bile Ezmedim Çiçekleri Dalından Koparmadım Sırf Senin İçin Senin Sevdan İçin Ben Adam Oldum Ben İnsan Oldum Senin Sevdan İçin Ben Kendime Söz Verdim Hiç Kimseyi Üzmedim Hata Bile Yapmadım Çünkü Bana Hayatı Sen Öğrettin Birşeyler Yaparken Hep Aklımdasın Heran Seni Düşünüyorum Senin Sevdan İçin Ben Adam Oldum Ben İnsan Oldum Senin Sevdan İçin Kapı Kapı Dolaştım Düşmanlarımla Bile Barıştım Sayende Yokluklara Alıştım Biliyorum Bütün Bunları Sana Borçluyum Çünkü Bana Aşkı Sen Öğrettin Ama En Önemlisi Bana Sevmeyi Aşkı İçin Ölmeyi Öğrettin Kısacası Sen Beni Adam Ettin Elvan Sarım |
Senin Yüzünden
İstesende Ben Artık Bakmam Senin Yüzüne Ben Bu Hayata Küstüm İnan Düştüm Hüzüne Tüm Yaşantım Değişti Senin Aşkın Yüzünden Sevincim Oldu Acılar Senin Sevdan Yüzünden Unutmam Gerek Artık Şimdi Seni Gerçekten Artık Silmeliyim Ben Seni Seven Kalbimden Elvan Sarım |
Seninle Varoldum
Hazan Yaprağı Gibi Sarardım Soldum Seninle Mutlu Olup Sensiz Kahroldum Anla Artık Sen Beni Ben Seninle Varoldum Bu Genç Yaşta Ben İnan Hep Dertlerle Boğuştum Seninle Mutlu Olup Sensiz Kahroldum Anla Artık Sen Beni Ben Seninle Varoldum Elvan Sarım |
Sensiz Akşam Çekilmiyor
Akşamları Hiçmi Hiç Sevmiyorum Sevgilim Sebebini Sorma Bana Sakın Sorma Sevgilim Akşamlar Okadar Vefasızki Seni Benden Ayırıyor Sensiz Zaman Geçmiyor Kısacası Sevgilim Sensiz Geçen Akşamları Sensizliği Ve Sensiz Geçen Akşamları Sevmiyorum Elvan Sarım |
Sensiz yapamıyorum
Sensiz yapamıyorum Bilmemki neden Etkilenmezdim birisinden Böylesine eskiden Ama ben nedenini buldum İster inan ister inanma Ben sana aşık oldum Bir bilsen seni ne kadar Çok ama çok sevdiğimi Sanma gelip geçiçi bir heves Ölene dek sürecek bu sevgi Sevmedim hiç kimseyi Hayatımda bu kadar İlk ve son aşkımsın Bana bir kez olsun inan Seni çok ama çok seviyorum Elvan Sarım |
Sesiyim
Sevda Çeken Aşıklardan Biriyim Aşık Benim Ben Aşığın Sesiyim Çölde Gezen Mecnunlardan Biriyim Mecnun Benim Ben Mecnunun Sesiyim Yokluk Çeken Gariplerden Biriyim Garip Benim Ben Garipin Sesiyim Hasret Çeken Gönüllerden Biriyim Hasret Benim Ben Hasretin Sesiyim Elvan Sarım |
Sevdalım
Gösterişine aldanma Yalan dünyanın Maskeler gerçeği Saklar sevdalım Gün gelir anlarsın Ama geç olur Zaman umudu Çalar sevdalım Elvan Sarım |
Sevemem Artık
Bir Gün Hatırlayıp Dönersen Geri Sanmaki Kapımı Açarım Sana Gönlümdeki Ateş Küllendi Artık Seni Bundan Sonra Sevmem Bir Daha Aşık Olmuştum Sana Deliler Gibi Terkedip Gittin Ayrıldık Artık Mazide Kaldı O Mutlu Günler Taş Bastım Ben Seven Kalbime Ömrümce Bekledim Dönersin Diye Bağrına Basıpta Seversin Diye Aşkımı Gömdüm Ben Şimdi Maziye Geriye Dönsende Sevemem Artık Elvan Sarım |
Seven affeder biliyorsun(Aç bana kollarını)
Bir anlık bir öfke ile Söylenmiş bir sözdü bu Kırmak istemezdim seni Üzüleceğini düşünemedim Beni affet beni bağışla Haydi allah aşkına Kıskançlık krizim tuttu O an döndüm şaşkına Suç bende biliyorum Senden af diliyorum Sana karşı kendimi ben Ne yapsamda affettirsem Beni affet beni bağışla Seven affeder biliyorsun Aç bana kollarını Daha ne bekliyorsun Elvan Sarım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.