![]() |
Gok yuzu
Su gok yuzunun haline bak Masmavi gorunuyor Gercek yuzunu gostermiyor Oysa gercek yuzunde ne kotulukler sakli Bazen firtinalar kopartir insanlari korkutur Simsekler cakar bebekleri uyandirir Yagmurlar yagdirir Sel felaketine yol acar Kar yagdirir yollari kapatir Aslinda ne kadar kotu bir gok yuzu bu Yagmurlar yagmazsa guller ne yapsin Ruzgar esmezse yaprak ne yapsin Hepsine de ihtiyacimiz var ama Hepsinede dusmanligimiz var 13 subat Pazar 2000 Yuksel Akkas |
Goz yaslarim senin icin
Huzun cicegi acmis bir gun bahcemde Neden birakip gittin kurbet ellere Mektuplarin resimlerin kaldi elimde Her ayrilikta bir goz yasim senin icin Susuz gullerin yagmur ozlemi Yaz gunesi gibi yaktin kalbimi Cekip gitmeseydin sevseydin beni Her ayrilikta bir goz yasim senin icin 19 ocak Cuma 2001 Yuksel Akkas |
Gozlerimde kaybettim
Huznumle yasattim Goz yasimla buyuttum Kahrimla oldurdum Seni kalbimde Kalbimle sevdim Ellerimle oksadim Yuregimde sakladim En sonunda kaybettim Seni gozlerimden 13 subat Pazar 2000 Yuksel Akkas |
Gozlerinin icine baktigimda
Gozlerinin icine baktigimda Dolar gozlerim Burkulur yuregim Konusamaz dilim Titrer sozlerim Gozlerinin icine baktigimda Yagmur olup akar yaslar gozumden Askin ugruna ben Ne hallere dustum Senin yuzunden Sana kosmaktan derman kalmadi dizimde Gozlerinin icine baktigimda 3 temmuz cumartesi 1999 Yuksel Akkas |
Gozum
Aglamaktir benim karim Agla gozum sen agla Sel oldu kanli yasim Cagla gozum sen cagla Sevgi bize Verdi cefa Etmek oldu aska veda Tum dostlarima elveda Gulme gozum sen gulme Dusun halin bildigimi Omur gulun soldugunu Sabah aksam oldugunu Bilme gozum sen bilme 10 mart Cuma 2000 Yuksel Akkas |
Gulum
Mektuplarina tek tek baktim Her satirina goz yasi dokdum Yarinlara umutlar ektim Doneceksin diye gulum Felek vurmus bana bir tokat Birde sen vurma yollar uzak Sevgiler yalanmis asklar tuzak Biliyorsun sende gulum Tas kalpli sandim seni En sonunda sevdin beni Seninle olmak herseye bedeldi Goruyorsun sende gulum 3 Temmuz Cuma 1998 Yuksel Akkas |
Gurbet eller
Yuruyorum dikenlerin ustunde Goz yaslarim akar durmaz ne care Selam soyleyin sevdigim yare Birakipta gitti gurbet ellere Gozumdeki yaslar hic dinmedi Eller ne cektigimi bilmedi Hayali yuzumde durdu gitmedi Terk edipte gitti gurbet ellere 14 agustos ctesi 1999 Yuksel Akkas |
Guzel Bir Sey
Rabbimin önunde egilmek Egilmek bir ömur boyu Ve hic yorulmadan usanmadan Yalvarmak O’nun verdigi emirleri yerine getirmek Ne kadar guzel bir sey Rabbimin verdigi aci tatli herseye sukretmek Gonderdigi Kitabi okuyup Onunla kendine bir yol çizmek Ve onu sevmek Ne kadar guzel bir sey O’ndan korkup O’nu dunyadan Ebedi bir hayattan Ve candan cok sevmek Ne kadar guzel bir sey 10 ocak persembe 2002 Yuksel Akkas |
Guzel gozlerin
Icimde umut var ayrilmayacaksin Kalbimde askin var terk etmeyeceksin Seni benden ancak ölum ayirir Guzel gozlerine toprak dolacak sanki Arkandan aglayip goz yasi doksem Gonul bahceme umutlar eksem Gitme diye haykirsam duyarsin belki Guzel gozlerine toprak dolacak sanki Gozlerimden yaslar eksik olmaz Yuregimde huzun eksik olmaz Sen gelmezsen cilem dolmaz Guzel gozlerine toprak dolacak sanki 25 nisan pazar 1999 Yuksel Akkas |
Guzel gozlu sevgilim
Sana degil gozlerine vuruldum Sana degil kalbine asik oldum Ilk defa dunyamda seni buldum Denizlerden guzel gozlu sevgilim Kalbimde bir tek sen varsin Yuregimde bir tek askin kalsin Sevdigimi herkes bilsin Gokyuzunden guzel gozlu sevgilim 4 mart persembe 1999 Yuksel Akkas |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:01 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.