![]() |
Leyla,Leyla,Leyla...
Gönül yollarında yitik bir sevda Kaybolan yılların türküsü dilde Dalgalar vuruyor gönül sahiline Martılar yasın tutar nerdesin Leyla Bestelerin en güzeli sana yapılır Şiirler ölümsüzleşir,ağıtlar yakılır Enginlerle birleşen ufuk daralır Zaman durdu gözlerinde,nerdesin Leyla Uçsuz bucaksız çöllerde mecnunum şimdi Rüzgar kokunu getirdi hasretim dindi Sensizlik sahilinde yolcu kalmadı Kıyamet koptu içimde,nerdesin Leyla Gözyaşıyla dizilen incidir sevda Gönül kuşu kanat çırpar sonsuza Deryayı içirsen kanmaz susuza Güneşler batar içimde,nerdesin Leyla Nakarat Sevenlerin hasreti,aşıkların can dostu Sevda ülkesinin güzeli Leyla Leyla,Leyla,Leyla,Leyla,Leyla,Leyla Erişilmez duyguların sembolü Leyla Nihat Gülle |
Lütfeyle sana geleyim...
Biçare bir kulunum Nefs elinden zebunum Seni ister şu derunum Lütfeyle sana geleyim Günahım hadden efzun Koma beni melül,mahzun Sil günahım bitsin hüzün Lütfeyle sana geleyim Günah benim kulluğumdan Affetmek senin şiarından Kaybetmezsin sen şanından Lütfeyle sana geleyim Ben fakir sen ganisin Sen bir yüce sultansın Eşi bulunmaz Sübhansın Lütfeyle sana geleyim Rahmani kaldır benliği Hem benliği,hem senliği Kur gönülde o dirliği Lütfeyle sana geleyim Nihat Gülle |
Muhabbet Bağında Gül Olacaksın..
Dinle sözlerimi hak için eğil Rabb’ül A’lemine kul olacaksan İnsanı inciten bir diken değil Muhabbet bağında gül olacaksın Hakikat bağına gireyim dersen Solmayan gülünü dereyim dersen Bende muradıma ereyim dersen Ayaklar altında yol olacaksın Arar isen hakkı kendinde ara Bak nasıl belli olur ak ile kara Sevgisiz gönülde bulunmaz yara Hakkın kullarıyla hal olacaksın NİZAMİ der; hayat çetin ve yaman Hakkın kullarını incitmen aman Değişmez gerçekler değişse zaman Meyveli yapraklı dal olacaksın Nihat Gülle |
Sen Ay ışığım Ol,Mehtabım ol...
Sen sevi rüzgarı gibisin,eser durursun içimde Ben sevda bulutu misali,gölgem yürür üstünde Sen ay ışığısın,mehtabımsın şu seven kalbimde Ben deniz dalgası gibi,sevişiriz seninle Sen sevi yağmuru gibisin,yağarsın hep gönüle Ben aşk ile açan bir gül misali titrersin üstüme Sen yanık bir türkü gibi dolarsın ruhuma Ben sonsuza akan irmağım,akarım kalbine Sen bir keman olsan her an aşkla inlesen göğsümde Ben bir mahur beste olsam da söylensem dilinde Aksa güzelliğin bir pınardan,sebil olup içimde Ben çöller aşmış yolcu gibi,içsem bir yudumda Kipriklerimde şu'le veren bir damla yaş olsan Akıp dursan yüzüme,ruhuma her gece dolsan Sen en sevdalı halinle gelip rüyalarıma gelsen Bir daha ayrılmasak seninle,ah kalbime girsen Sen üpüryan karşımda duran bir hayal olsan Ben seni çizen tablolara usta bir ressam olsam Sen dağlarda gezen ahuların en güzeli olsan Ben seni aşk okuyla vuran bir avcı olsam Sen her sabah odama giren,tatlı yaz güneşim Ben mehtap misali,sessizce odana sızan ışığın Sen balkonda durup,sevda şiirleri okuyan şairim Ben serenadlar yapan her akşam sakıncalı aşığın Sen karlı dağlarda açan,bir kamelya olsan Yaz kış hiç solmadan kokan bir çiçeğin olsam Sen cennette tuba ağacı,bir güzel vildanım olsan Ben sonsuza kadar kollarında,gılmanın olsam Nihat Gülle |
Sen Varsın
Gönül tezgahında şiir dokudum İplik iplik nakışında sen varsın Aşk yolunun kanununu okudum Madde madde yokuşunda sen varsın Fikir vadisinden bir ırmak geçer Eğilir selviler suyundan içer Bağrında ay doğar zambaklar açar Sessiz sessiz akışında sen varsın Öz suyusun hayat denen şişenin Nedenisin keder ile neşenin Sevda cephesinde şehit düşenin Donuk donuk bakışında sen varsın Hep senin renginde görünür bahar Yaprakta yeşilin gülde kokun var Yama yama kalbimdeki yaralar Sıra sıra dikişinde sen varsın Gidip de yorulma çok uzaklara Sen; seni gel benim içimde ara... Umut güneşimin mor bulutlara Girip girip çıkışında sen varsın Nihat Gülle |
Seni çok özledim Can...
Daha dün ayrıldık,özledinmi sende can Ben her uyanışımda yanımda seni aradım Bulamayınca hıçkırıklarla ağladım şiirlerde can Yastığımın üstünde bir tel saçını sevip okşadım Hayal hayal eridim anılarda,seni çok özledim can Bir yağmur sonrası fırtınaydı bilemeden savrulduk Kalbimde yerin hala sıcak hala en özelsin can Biz nasıl bu kadar severken, ayrılık rüzgarına kapıldık Bir özlem yağmuru gönlümde bir fırtınasın can Tüm sıcaklığıyla gözümde tütüyor eşsiz hatıran Ne olurdu gitmesen ayrılmasaydık can Parfümünün kokusunu geliyor her gece uzaktan Şimdi resimlerde kaldı gülüşümüz can Ne sen unutabilirsin nede ben kara sevdam Özlemin çığ gibi büyür içimde can Gözlerin irişir hayalime,yokluğun zından Çiçeklerin boynunu bükmüş çok üzgünler can Balıklar akvaryumda öksüzcesine yüzüyor inan Muhabbet kuşlarımız bile seni arıyor,ağlıyor can Bu gönül sensiz yaşamaz özlemin bir ölüm her an Nihat Gülle |
Seni Nasıl Özledim
Aşkla yanan çerağım Hakka aşık can Burakım Ah küçücük ceylanım Seni nasıl özledim Hasretle yanan deliyim Sanki seher yeliyim Ah sarı meçli güzelim Seni nasıl özledim Her yerde seni ararım Yavrum gençiliğine yanarım Ah kınalı yapıncağım Seni nasıl özledim Seni görmek tek dileğim Lav saçar volkan yüreğim Ah benim mahzun çiçeğim Seni nasıl özledim Yıldızları geçeceğim Bir gün sana geleceğim Ah küçücük kelebeğim Seni nasıl özledim Sana hasret şu ellerim Sana tutkun bu yüreğim Ah kara gözlü meleğim Seni nasıl özledim Aç koynunu geleyim Aşkın ile öleyim Ah benim nazlı bebeğim Seni nasıl özledim Hayalmiydin kayboldun Eşsiz gülüm ne tez soldun Ah yaramaz çocuğum noldun Seni nasıl özledim Az kaldı geleceğim Mahşerde olsa bulacağım Ah yiğitim, kara orkunum Seni nasıl özledim Nihat Gülle |
Seni Sevmek...
Bir yağmur sanmıştım seni sevmeyi Sağanak bir sevda da ıslanmıştım bile bile Seni sevmek öyle güzeldi ki Nerden bilirdim kapılacağımı sele Bir rüzgar sanmıştım seni sevmeyi Kanatlanıp uçacaktım bulutlarda Öylesine sevmiştim ki seni Nerden bilirdim savrulacağımı fırtınada Bir okyanus sanmıştım seni sevmeyi Hiç düşünmeden atmıştım kendimi Öyle güzeldi ki seni sevmek Nerden bilirdim vurgun yiyeceğimi Nihat Gülle |
Seni Sevmekle Geçecek Her Anım..
Siyah kuzgun saçlarını rüzgar tarıyor Yakamozlar gözlerinde yanıp sönüyor Yanağında kızıl güller açıyor Sevdikçe güzelleşiyor Vildanım Seni sevmekle geçecek her anım Suna gibi boynun büküp ağlıyor İncileri gönüllere diziyor Gülünce ruhumda güller açıyor Güldükçe güzelleşiyor Vildanım Seni sevmekle geçecek her anım Ayrılıktan bahsetse de seviyor İçinde fırtınalar kopsada bana küsmüyor Gün geçtikçe sararıp’ta soluyor Vildanım Seni sevmekle geçecek her her anım Nihat Gülle |
Sensizlik Ölümden Beşbeter...
Dipsiz bir uçurum yalnızlığım,sensizlik ölümden beter Böyle yazılmış yazım olmuşum derbeder Örümcek ağlarını örmüş ızdırap dolu kader Derbeder yüreğim yaşam terleri döker Aha,yere batasıca ayrılık hüznü Her gün batımında efkar basar gönlümü Bir elem bulutudur bürür kasvetle gökyüzümü Güz rüzgarları savurur duygularımı, tüketir umudumu Kolkola girerde üstüme yürür hayalet gölgeleri Tükenir mum ışığı yere batasıca senli hayalleri Bir yaprak dökümü başlar,dökülür sevimizin gülleri Gülşende ötmez oldu,sevda bülbülleri Nihat Gülle |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.