![]() |
Meze II(acılı)
Tütün kadın aşkımla sarılan tütün ve ben haretin küllüğüyüm içerim dağlarca hüzün Burak Geler |
Morg ve çocuk
Morg salonlarının mahsen sessizliğinde inleyen faili meçul kadınların topuk sesleri... ve ceset sıcaklığını eriten soğuk... ruhlarında beden isleri sebepsiz ölümlerin anlamsızlığında elleri kesik çocuk... Burak Geler |
Muamma
Ya kaderin kölesiydik yada bunu kendimiz çizdik günahsız bünyelere aykırı düşün neydik? Burak Geler |
Mum
Tenimizi bulan zaman kaybetmesinide bilmişti yalnızca iki kurşun çekirdeği vardı içimde onuda gözlerinle temizlemiştim sen gittin bütün dualarda senle uzaklaştı içimden aşk biriktirip kin kusmaya mecel biriktirip yaş kusmaya umut biriktirip kan kusmaya benzedin gittin... gitmenin yollarında büyüdü ayakların sevebilmenin yolunda muma benzedin eridin.. Burak Geler |
Ne! ! !
İlkginin karınca gibi dağılıp toplandığı anlar acaba bir yerlerde içimde ne eksikti mutluluk elimdeydi acı içimde ne nerede? ne zaman? kiminle? ? ? Burak Geler |
Nokta
İçimde bi sarnıç dışarıdan edindiklerimi biriktirdiğim ıtırlı uykularda kaldı çocukluğum hasılı ölümlerdeyim Burak Geler |
Off
Gözlerinin aynası çarpınca içimin pentegramına hiçbir şeyin farkında olmayacak kadar severek bakıyorum sana yüzyıl nasırlığı gibi ellerim dokunuyor saçlarına off diyorum kelimeler bitiyor yetmiyor tıkanıyor aşığım sana Burak Geler |
Ölmek
İmge büyüttük şiire doğru aşka doğru yürek tütün büyüttük ciğere doğru düşmana doğru bilek şimdiyse ölmek büyüttük içimize doğru ölmek... Burak Geler |
Sagu
Dairenin ovalliğini bilmeden keskin kare virajlarının o menem acıtıcılığı suskun üveyik gözlerim nemin çürüttüğü ciğerimin o verem sancıtıcılığı sohbetiyle kusursuz gamze yağmuru diksiyonel mükemmeliyetin o iç kaşıyan etkileyiciliği yüreğim soyut dağlarda perişan pejmürde bi güzle hasretinin o yılan kamçılayıcılığı bi ölümden sıçrayan toprak ve kan o ölüm sensizliğimdir ve sensizliğin o barbar eziciliği ve o gözlerinin yürek kesiciliği bu halde olma nedenim Burak Geler |
Put
Duygularımın everesti dudakların hasretimin ellerine dokunduğunda orgazmı göz yaşlarım karanlığın orucunu gözlerinin şafafağıyla söktüm içimden sen küçük heyecanlarımı besleyen kadın adınla kıpırdar bu kalp Burak Geler |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.