![]() |
Gözümden süzülen damlalar da asılı kaldı aşk
Buharlaştı açtığım iki avuca inat,zerre kadar Hüzne hüzzam katıp ağlatan şarkılar,çifte kudümler Şiirler yalan, bitene kadar usulünce okumadan Hazmedemedik yaşamak zorunda olduklarımıza inat Hep göz yaşlarını neyin sesinde darağacında asarak Vedalaşmadan pür telaş,aşktan sürgün kaçışlar var |
yalnızlık tamburun tellerinde asılır kalır
her ritimde bezmi alem beden dilinde unutmuşken yaşanmışları kanunun demde ne ara nağmelerde çöller aştık biz nevayla buselikte Hüseyni de neşe,bol ahenkte nefes ne öyle Saba da hüzün,dügahta gece Unutan kim mirasım seni,adaleye seslenişlere koşanlar Saray müziğinden ne anlar Fuzuli nin kanun'undan Udun kemanın yakarışından kaçan neslim Vadilen ne var,tarihinden özünden kaçışından Seni yolundan alıkoyanlar yalan Ecdadını yerden yere vurdular İnceliğe sanata dayan, ecdadın duyar |
Istanbulu sevdim
Gözlerinde tebessümle İçinde sen varsın diye Özlediğim diyar gibi Hayalimdeki yar gibi Bir gönül saklar içinde Baldan tatlıdır dili Ben ıstanbulun içinde Sen varsın diye sevdim Varsın yanlış anlaşılsın sevgi Sussak gönlümüz durmaz İki kişinin anladığı dil Peki ne olacak şimdi Istanbulum uzak Geceyi haykırmak faydasız bilirim Bir tebessümü eksik görürseniz Istanbul sana gelmem Sevgiyi senden bilmem Böyle gitmez Yelkenleri açmak lazım Denizde ikimizde çaresiz Dalgalar vurmaz bizi Gönül koyun içinde Istanbulu ben hep sevdim Belki içinde hep sen vardın Istanbul hayalimden gitmesin |
Alın teri görmedim
Ekmeklerini yemedim Gördü zannettiler görmedim İçimizi karıştıran kim? Vatan benim,millet benim Çile benim.dert kimin Fitne fesada düşman,benim Sesimizi duymayan kim? Olmaz olsun vatan sevgisi,olmayanın Ölse olmasın onun hiç ağlayanının Özlemmiş,hangi felsefe yalanın Kin tohumlarını serpen kim? |
Dostluğum unutulursa
Boşluğu ne doldurmuşsa Alışmalıyız artık, yalnızlığa Hırslarımız zamanı o an sarar Bozuk para gibi harcanırlar Umut bağladığımız, İnandığımız yarınlarına Unuttukların da kaldı ya... Hayata karamsar olmadan Baktıklarım güzel olsa da Hayırla yadedennler bırakmak için Duadan başkasına olmasın emanetiniz Dostun gerçeğine yalvarmaya Karnımızı onun sofrasında doyurmaya Daha ne var Bir çift söz Allah için dostluğa yolculuğa Dilim varmıyor |
Hoş bakışlarda takılı kaldı sevdam
Göz baharlarında yaşanası aşklar Sürmelerinde nazarlar kayboldular Bebeğinde bir ben var yaşanmışlar Bakma ruhum baktığını anlar |
Sevgiler var
Zamana hapsedilmiş, zamani gelince öylesine silinmis.. dostluk,muhabbet. Sevgiler var,kucak dolusu Görünmeyen Hayal meyal bir sevgili Umut,ne var ne yok Vitrine asılmış,bir elbise Göztermez,sevgiyi Yook yok içimizde, Onun sevgisi |
Yakma dur
Bende saklı kalsın Acılarım,anılarım İyi düşün O günden kalan,sancılarım Duyguyla bütünleşen,ateş Nefretle buluşan dehşet Şımarık ve alçak Çorak topraklara batsın Anılar,geçen yıllarım Yalnız sana geçmez Bilirim,intizarım |
Gülüşün hayat
Yüzün gözün kan Avucunda küçücük taş Ve bomba toz toprağa gömülür Bitmeyecek ölümlerin öyküsü Fidanlar gördüm Selahaddinin diktiği gül El Aksada Efendim görülür Hiddetli mi hitdetli Ümmetin korkaklarına küskün zalime dost olan onunla görünür Habibukkahın acısını nasıkl görsün Şehadetleri zaferi görür o gün Onlar peyganber öldürür Çocukların ölümü ne ki gülüm Geldi ölümün öldüğü gün Nice müslümanlar ne kafirler ölür Zafer günü kudüste düğün Kulak işitir gözler görür Ölüm de bir gün öldürülür |
Seni hep uzak diyarlardan sevdim
Sevdim İstanbulum, Fatihin sevdiği kadar Hayal aleminde uçuşlarla sevdim Girmiş aşkın gönlüme,başka sevgili mi arar Hep resimlerinle gezdim,şiirlerini dinledim Denize sevdalı istanbulu sevdim Senin Fatih i sevdiğin gibi,lale devri Sanatın beşiği,beyefendisini musıkisini sevdim Hiç görmedim camilerini,sahabe kabirlerini Eyüb Sultanı sevdim,müjdesini sevdiğim gibi Sensiz zenginliklerim fakir,sensiz garip Hangi demde kavuşmamız beden terketmeden Sevdim anlatamadıklarımla,bu nasıl sevgi Son nefesi vermeden seni görsem Görmezsem efendime saygısızlık olur |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.