![]() |
Sen Tut Ellerimi
Seni anlatsam zaman yetmez Bazen sevmediğini düşünüyorum Kızma bana ne olur sevdiğim kızma Bir gün olsun bana cesaret vermiyorsun Bir kez olsun ellerimi dokunmuyor, tutmuyorsun Ne olur bir defada sen tut ellerimi Uyandır beni tatlı uykumdan Senden tatlısı yok Bir defada sen çal kapımı, şaşırt beni Elinde olmasın güller boşver Sen güllerden daha güzelsin Bana sevgini hissettir, göster Başını kaldır gözlerima bak Tam ben giderken ellerimden yakala Böyle yaparsan seni daha çok severim anlasana Bu aşkı doyasıya, dopdolu yaşasana İlker Pamukçu |
Sen Uyurken
Uykuda bile bir başka halin Rüyalardan güzel aşkımsın benim Meleklere eşdeğer senin gözlerin Uyan sevdiceğim,uyuyormusun Tatlı rüyalarda bir bebek gibi Gökkuşağında ki en sıcak renk gibi Kalbine dokundum bir çiçek gibi Uyan sevdiceğim uyuyormusun Yıldız tozu yağsın rüyalarına Her düşünde senin yanındaymışcasına Lale bahçelerinde koşarcasına Sana koşuyorum biliyormusun Seni seviyorum duyuyormusun İlker Pamukçu |
Sen Yoksun Yanımda
Herşey vardı bu sabah avucumun içinde Sen yoktun yalınayak yürüdüm bahçede Çimenler ayaklarımı yeşile boyadı Kuru dallar vardı canımı acıtan Kuşlar yine cıvıl cıvıldı AMA SEN YOKTUN Güneş alabildiğine parlak Az önceki yağmurun gökkuşağı dansını sergiliyordu Bahar geldiğinde giydiğin elbiseler gibiydi renkleri Yapraklar bile senin için yeşerdi AMA SEN YOKTUN Çitin kenarında yatan şarhoşa baktım Şükrettim halime; ama sensizliğime değil Eskiden olan ne varsa yine benimle Herşeyim tamam, herbişeyim var AMA SEN YOKSUN Koskoca bir gün hiçbirşey yapmıyorum Akşamlarım sebepsiz oluyor erken Yanımda geçmiş zaman melodileri Günün batışını izliyorum bomboş gözlerle Aklımda yeniden sevmelere dair düşünceler var AMA SEN YOKSUN İlker Pamukçu |
Sendeki Ben
Hiç bu kadar tat almamıştım bir fincan kahveden Aslında kahve değil sebebi malum Sen varsınya yanımda Ben sendeki sevdaya tutukluyum Ondan olsa gerek, bundandır mutluluğum Bir gülüşün bu kadar sıcak olacağını bilemezdim Yaşamasaydım eğer sendeki beni Tuhaf geliyor şimdi herşey bana Hiç bitmesin diyorum Elinden su içtiğim güzel Seni Seviyorum İlker Pamukçu |
Seni Ekliyorum Suçlarıma
Sarışın bir umut olurdu ışıklar Bizmi yalnızdık, durmadan yağmur yağardı Gidersen fesleğenleri kim sular Kuşlar akşam olduğunda nereye sığınırlar Sessizliği dinliyorum şimdi ve soluğunu Sustuğun yerde birşeyler kırılıyor,dağılıyor Bekleyiş diyorum caddelere bekleyiş Bir sis gibi dağılıp gidiyorsun Adını yazıyorum tüm otobüs duraklarına Bastığın her kaldırım taşında bir gül goncası Aşığım yokki çarem güzelim Birde seni ekliyorum şuçlarıma Selamsız,sabahsız uyuyan sokaktı Belki bizimle aydınlanacaktı tenhalar Geriye mapushaneler kalır, paslı soğuklar İsimlerini bile bilmediğimiz yalnızlar Yüreğimize alır onları ısıtırız Gardiyan olmayız kendi düşlerimize her akşam Gitme birtanem gitme ne olur Gidersen avuçlarıma kar yağar Bir ceylan sessizliği tadında burda ayrılışlar İlker Pamukçu |
Seni İstiyorum
Çalınmış zamanlarda değil Bana ayrılan anlarda Geçen yıllarda değil Birleşen kesişen yollarada İçimi kavuran özlemlerde değil Yanımdayken bitmeyen hasretinde Seninle olmak istiyorum Sonu gelmeyen bekleyişlerde değil Mutlu umutlu gelişlerde Gözlerinde yaşlarla değil Gözbebeklerindeki gülüşlerde Seninle olmak istiyorum Söyle sevgilim çok şeymi istiyorum? İlker Pamukçu |
Seni Özlüyorum
O tatlı güzel gülüşün yokmu İşte en çok onu özlüyorum O narin ellerini tutmayı Bilsen nasıl,nasıl istiyorum Seninle gezip dolaşmak varya İşte en çok onu canım çekiyor Başbaşa veripte konuşmak yokmu Ah şimdi gözümde tütüyor Çiçek, çiçek gamzelerini Bana aşk'la bakan o gözlerini Saçlarını, dudaklarını, tatlı dilini Tek kelimeyle ben seni Çok özlüyorum sevdiğim İlker Pamukçu |
Seni Sevmek
Uzaklardaki sevgini, ta içimde hissetmek İmkansız hayallerde, seni yanımda görmek Deli değilken seni, delicesine sevmek Sebep sonuç bilmeden, uğrunda ömür vermek Tek tutkum seni öylesine çok sevmek İlker Pamukçu |
Senin Olsun
Mutluluk ne güzel kelime değilmi İnsanların hep huzur bulduğu Hani bütün sevenlerin söylediği Mutluluk benimdir dediği Elde edilmesi belki kolay Belkide çok zor mutluluk Neden yoketmeye çabalar ki insan Mutluluk olsun asıl varolan İlker Pamukçu |
Seninle Sabah
Gün ışığı koydum masama Birde yıldız kırıntıları geceden kalan Yaşama sevincim bardak, bardak Umutlarım yarınlara dair Ekmeğim, tuzum, çatal kaşığım ve sen Sen varsın tüm endamınla masamda İyiki varsın be ruhuma ışık veren. İlker Pamukçu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.